A Touch of Rose

Kaupallinen Yhteistyö

Eikö olekin ihana parveke? Ei ole tosiaan hullumpi huone täällä mun Tukholman hotellissa. Täällä on ollut ihan super keväiset ilmat +8 ja aurinko on paistanut, eli ei ole tosiaan voinut valittaa. Huomasin juuri että mun huominen lento on lakon vuoksi peruttu, eli ehkä “joudun” jäämään tänne vielä ylimääräiseksi päiväksi. Tai sitten varaan korvaavan lennon, mutta ei mua kyllä kieltämättä haittaisi tänne keväiseen Tukholmaan jäädä. Täällä on kyllä aina yhtä ihanaa!

Isn’t the location cool? It’s the balcony outside of my beautiful hotel room here in Stockholm. The spring is almost here, the tulips are blooming and the weather has been extremely sunny – apparently I picked the right dates to be here. I just noticed that my flight got canceled, so maybe I’m going to stay an extra day here – wouldn’t mind though. I just never get enough of this beautiful place. 

Mun on kerrottava teille ihan mielettömän kauniista Daniel Wellingtonin uudesta kellosta. Kyseessä on Classic Petite malli, josta tuli kertaheitolla oma suosikkini DW:n mallistosta. Klassinen nahkaremmillä varustettu kello on kaunis omassa yksinkertaisuudessaan, mutta tämä uutuus on hiukan edeltäjiään sirompi ja naisellisempi. Tämä malli lanseerattiin tosiaan maailmanlaajuisesti eilen ja oli mahtavaa päästä käyttämään tätä ensimmäisten joukossa. Te saatte luonnollisesti -15% koko mallistosta koodilla ALEXA aina huhtikuun loppuun saakka. Mitä siellä tykätään tästä mallista?

I also came to show my new watch. It’s the brand new Classic Petite from Daniel Wellington. It became my ultimate favorite DW watch, it’s so delicate and beautiful. Daniel Wellington definitely knows how the master the beauty of simplicity. This particular watch is their first watch with a mesh strap and it launched worldwide today, so exciting to be one of the firsts to wear it.  If you are craving for a new watch, you can get -15% off from the entire collection with the code ALEXA until the end of April. Hope you enjoy it! 

Äiti saapui myöhään eilen illalla tänne ja nyt mennään nauttimaan hotellin aamupalasta. Päivällä olisi tarkoitus kierrellä paikallisia sisustusputiikkeja ja illalla mennään meidän yhteistyökumppanin Melimelin Showroomin avajaisiin. Ihanaa päivää sinne!

My mom arrived here last night and we are just about to enjoy the hotel breakfast. Today we are just doing some research in local design stores and later on we are going to attend Melimeli’s showroom opening. Hope you guys have a wonderful day as well! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Adelaini March 16, 2017

  Tää on aivan ihana! Oon jo pitkään haaveillut DW mutta jostain syystä jäänyt ostamatta. Kyseinen malli sopisi niin täydellisesti tyyliini ja niinkuin sanoit on edeltäjiään paljon sirompi ja naisellisempi mistä tykkään kovasti! Onko tätä myynnissä jo liikkeissä?

  Reply
  • Alexa March 16, 2017

   No eikö vaan! Se on kyllä kaunis. Netistä ainakin löytyy, mutta liikkeistä en osaa sanoa kun malli lanseerattiin vasta eilen :) xx

   Reply
 2. Jenni S. / big mamas home March 16, 2017

  Daniel Wllingtonin kellot on ihania. <3 Mä olen täällä vähän vihjaillut, että äitienpäivälahjaksi voisi olla kivaa saada DW:n kello. Itse haaveilen kyllä vähän maskuliinisemmasta versiosta.

  Reply
  • Alexa March 16, 2017

   No on joo! :) Ne on kyllä kaikki kauniita! xx

   Reply
 3. Sanna Inspired by love March 16, 2017

  Kaunis kello! Huomio kiinnittyy myös apilakoruun, jota olen bongannut pinterestistä, mutta en tiedä mikä se on? :)

  Reply
  • Alexa March 16, 2017

   Eikö vaan! :) Se on Van Cleef & Arpelsin koru. xx

   Reply
 4. Natali March 16, 2017

  Timeless watch for a classy lady! :) Beautiful photos!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa March 16, 2017

   Thanks so much Natali :) xx

   Reply
 5. R March 16, 2017

  Tiedätkö onko tämä ranneke sellainen, jonka pystyy vaihtamaan jo olemassa olevaan kelloon? Aivan ihana, mutta ei viitsisi kolmatta kelloa hankkia, kun edellisen ostosta muutama kuukausi :D

  Reply
  • Alexa March 16, 2017

   Nyt en valitettavasti osaa 100% varmaa vastausta antaa, mutta kelloa tarkkailtuani en usko että se on mahdollista :o Kellotaulu on myös aikaisempia pienempi, mikä kyllä tekee siitä ihanan siron! xx

   Reply
 6. Westend Mum March 16, 2017

  Kaunis kello! Jotenkin sulautuu, eikä ole liian iso ja tiellä.
  http://westendmum.fi

  Reply
 7. Veera March 16, 2017

  On kyllä kaunis kello, kuten sinäkin, DW on myös oma suosikkini kellomerkeistä :)
  https://byveera.blogspot.fi/2017/03/thursday.html?m=1

  Reply
 8. ida March 17, 2017

  Mistä nuo ihanat kengät??? <3 Varmaan jossain aikaisemmassa postauksessa näkyneet mutta arvaa löydänkö nyt :D

  Reply
  • ida March 17, 2017

   Ja apua, nyt mulle tuli fiilis että oon kysellyt samoista kengistä ennenkin! :Dd Noo, jos nyt tällä kerralla saisi tietää!

   Reply
  • Alexa March 18, 2017

   Ne on Guccin! :) xx

   Reply
 9. Zarah March 19, 2017

  from which Company did you get your nail polish??? it Looks sooo Special <3

  Reply
  • Alexa March 19, 2017

   It is so beautiful! It’s Penny Talk by essie ? xx

   Reply
 10. Sonja March 20, 2017

  Moi,
  tilasin DW:n kellon sillon ku sulla oli ystävänpäivänä alekoodi voimassa.(kiitos siitä) Ei oo kelloa näkyny vaikka siitä on aikaa yli kuukausi. Oon laittanu asiakaspalveluun sähköpostia ku UPSin sivulla näkyy vaan että paketti on kadonnut maaliskuun alussa, mutta en oo saanu mitään tietoa mistään, että onko mulle koskaan tulossa sitä kelloa. Vähän jääny huono maku vaikka ei ne varsinaisesti oo sitä pakettia hukannu vaan varmaan joku toimittaja siinä välissä. Kauhulla odotan, että millon Klarna alkaa karhuamaan ku en oo laskua maksanu, vaikka eräpäivä menny ajat sitten. Hankalia nämä tämmöset jutut ja mietin vaan, että kuka on vastuussa. Inhottavaa myös ettei vastata viestiin. Nätti on tuo uus kello, mutta ei oikeen uskalla lähteä tilaamaan.

  Reply
  • Alexa March 20, 2017

   Oikeesti! Voi ei, kuulostaa tosi ikävältä. Etenkin kun UPS on vielä normaalisti ihan super luotettava ja niiden kanssa ei itselleni ole osunut koskaan mitään häikkää, ja paketit (monet muut kun myös DW:n) ovat aina tulleet ajallaan perille. Kannattaisi vielä koitella soittaa UPS:lle, jos sitä kautta jotain selviäisi… Ikävä fiilis! xx

   Reply