A Pop Of Orange

Alexa-Dagmar20150810_4225

Alexa-Dagmar20150810_4216
Hyvää huomenta vaan kaikille ja terveisiä Köpiksestä! Tämä viikko on kyllä ollut helposti yksi kesän parhaita viikkoja. Alkuviikosta en olisi sellaista osannut oomoillakaan, sillä Köpiksen reissu oli todella pikainen päätös ja viikonloppu päättyi spontaanisti Flowhun. Köpiksessä oltiin poikaystäväni kanssa vain kaksi päivää, mutta meillä oli ihan super hauskaa. Oli paras päätös ikinä jättää kamera kotiin, sillä oli ihanan stressitöntä vaan olla ja nauttia hetkestä. Eipä päivässä olisi kerennytkään kuvaamaan yhtä postausta enempää, joten hyvä päätös tosiaan. Vuokrattiin siellä pyörät, ja se oli ehdottomasti paras tapa tutustua kaupunkiin. Kierrettiin läpi puistojen, moikattiin pientä merenneitoa ja ihmeteltiin Christianiaa. Iltasella pyörittiin myös Tivolissa, mikä oli ihan maagisen kaunis paikka. Suosittelen lämpimästi lapsiperheille, mutta myös meille vähän vanhemmille. Sovittiin jo poikaystävän kanssa että tehtäisiin tällaisia parin päivän (työvapaita) reissuja useamminkin, sillä oli niin huippua kaikinpuolin.

Good morning everyone! This week has been one of the best weeks of this summer so far. I didn’t expect this at the beginning of the week, because the trip to Copenhagen was really a last-minute decision and after getting back home I spontaneously attended the in famous Flow Festival with my friends. But that’s the best thing about summer, being spontaneous and just enjoying the moment. 

I really liked Copenhagen! It was such a beautiful city with many various attractions. We rented bikes the first day and it was so cool to just bike around the city the whole day. We also visited the Tivoli in the night time and it was mind-blowing. It was one of the most beautiful places I have been to. We also ate at 42RAW café twice during the trip, so delicious and healthy salads and snacks – totally recommend to check it out. Can’t wait to visit Copenhagen again! 
alexa-dagmar
Alexa-Dagmar20150810_4220 Alexa-Dagmar20150810_4221

Photos by: Dora Dalila

Tiger of Sweden Dress* (similar here!)
River Island Bag
Valentino Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Suvi August 16, 2015

  Kaunis asu! :) Tuollainen kampaus myös sopii sinulle hyvin, voisit pitää hiuksia useamminkin noin, kun usein ne taitavat olla auki. Kauniit ovat toki niinkin :)

  Mutta sitten myös pieni kritiikki; itseäni on jo useassa postauksessa häirinnyt kuvaukseen käytetty linssi (?), joka saa vartalosi mittasuhteet näyttämään hieman hassuilta. Tehokeino tietysti sekin!

  Reply
  • Alexa August 16, 2015

   Kiitos! :) Annan mun valokuvaajille yleensä aika vapaat kädet ja he käyttävät omia linssejään. Laajakulma -linssn käyttö on etenkin ulkomailla suosiossa, mutta vaihtelu tietysti on kaiken a ja o :) xx

   Reply
 2. Pinja August 16, 2015

  Pyöräily on kyllä ehdottomasti paras tapa liikkua Köpiksessä! :)

  Reply
 3. Jdjdj August 16, 2015

  Herranjestas miten kalpakka !

  Reply
  • Alexa August 16, 2015

   Hahah joo en ees ollut noin kalpea! Varmaan käsittelystä / valosta johtunee, mutta vaihtelua toisaalta :) xx

   Reply
 4. Natali August 16, 2015

  It definitely does sound like you had an interesting and eventful week!! I would love to visit Copenhagen someday soon, I have never been there and I have only heard and seen great things about that city. :)
  I LOVE your hair up in the bun, it suits you perfectly!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa August 16, 2015

   Such a lovely week, definitely! Thanks! :) xx

   Reply
 5. Sofia August 16, 2015

  Kivan erilaisia kaikki kuvat! Värikäs tausta piristää kyllä kivasti yksinkertaisen asun kuvia!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa August 16, 2015

   Kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 6. Lisa August 16, 2015

  Hei!
  En lue usein suomalaisia blogeja, mutta sillon tällöin kun sen teen- tuun sun blogin puolelle zhekkaamaan =). Susta ja sun blogista välittyy tosi kiva fiilis :) Tää sun blogi on myös ihanan laadukas! Mä saan susta kans sellasen kuvan, että oot ilonen ja.. että sun seurassa on hyvä meininki.
  Ihanaa alkavaa viikkoa =)!

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Voi ihana, kiitos kovasti! Ja samoin sinne :) xx

   Reply
 7. Claire August 17, 2015

  you look gorgeous Alexa, I love the dress!

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Thank you Claire! :) xx

   Reply
 8. mariae August 17, 2015

  Olet niin kaunis. Kiitos blogistasi. Se on yksi harvoja, joita luen. Pidän asenteestasi, ehkä siksi tämä entinen punavuorelainen ja nykyinen espoolainen perheenäitikin täällä viihtyy :)

  Huomasitko muuten jo tämän? Kun välillä olet Iso Roban remonttitarpeesta kirjoittanut:
  http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/rakennusvirasto/iso_roba_100815

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Voi kuinka ihana olet, kiitos!! Huomasin ton joo, niin upea juttu! Viimeinkin! :) xx

   Reply
 9. Hanna August 17, 2015

  Ihana nuttura, sopii hyvin! Laittaisin itsellenikin, mutta valitettavasti minulla on niin lättänä takaraivo, joten ei oikein näytä hyvältä. Missä päin Helsinkiä sisustusliikkeenne muuten on? Olen ensi kuussa tulossa käymään k.o. kaupungissa ja haluaisin ehdottomasti piipahtaa “teilläkin”. Sitten hieman kritiikkiä, mutta hyvässä hengessä. Duck face on mennyttä aikaa ja töröhuulet historiaa, lisäksi valkoinen raja ylähuulen päällä näyttää himpun verran hassulta. Toivottavasti et ottanut tätä pahalla, sillä muuten pidän kyllä kuvistasi ja eteenkin meikeistäsi todella paljon. :)

  Reply
  • Alexa August 17, 2015

   Heippa! kiitos vaan kovasti :) Fredrikinkadulla sijaitsee eli ihan keskustassa, n. 5-10min Stockalta (Esim. 6 ja 3 ratikoilla pääsee ihan viereen.) Kiitos vaan asiallisesta kritiikistä! Kuulen tästä asiasta todella paljon, mutta maneereille ei voi mitään. Itse koen duckfacen enemmänkin tälläisenä : http://vignette3.wikia.nocookie.net/emoandscene/images/2/21/True_duck_face.1.png/revision/latest?cb=20120602145601 :D Yhdessä vaiheessa pidin suuta aina kuvissa auki, ja sain siitäkin kuulla jatkuvasti. Että tosiaan koskaan ei vaan voi miellyttää kaikkia! Pakko sanoa että en ymmärrä mistä valkoisesta rajasta puhut :D Mutta kiitos joka tapauksessa palautteestasi! xx

   Reply