A pair of metallic ballerinas / Marc by Marc Jacobs

No onpas tällä viikolla asiaa ballerinoista! Mikä on siinäkin mielessä huvittavaa, kun kävelen pääasiassa korkkareilla. Tosiaan korkkarit eivät ehkä ole se helmein valinta kahdentoista tunnin päivälle, mutta ne antavat vain niin rutkasti ryhtiä että vedän välillä vaikka pari tuntia hammasta purien.
Olen kokemuksen kautta tullut siihen tulokseen että kesällä kannattaa satsata mieluummin muutamiin kuin yksiin baltsuihin. Ihan vain siksi että ne toiset saa välillä hengittää ja näin molemmat kengät pysyvät paljon pitkäikäisimpinä. Käytin kerran kaikki säästöni yksiin vähän kalliimpiin ballerinoihin ja pidin niitä joka ikinen päivä. Voitte vain kuvitella mitä niille kävi? No ei mennyt montaa kuukautta kun ne oli entiset. Voi tosiaan olla että käyttäjässäkin on vikaa, mutta faktahan on se että parempana ne pysyy kun vähän vuorottelee. 
Tosiaan tossa muutama viikko sitten himoitsin kaiken karvaisia (….) kenkiä tästä siihen postaukseen! ja toivelistalla oli villinäkorttina metallinväriset baltsut. Ajattelin noiden varmojen mustien avokkaiden jatkeeksi ostaa siis nämä vähän villimmät yksilöt ja ai että mä tykkään näistä! Tai noh kerrankin voin myöntää etten näihin itse säästänyt, vaan rakas isäni sekä C sponssas mulle kesäkengät! Besitos sinne siis :)

// This week has been all about ballerinas. It is quite weird though, because I’m wearing heels most of the time. 
Frankly, heels aren’t the most comfortable choice for a 12 hour day, but I prefer to use those because they make my legs look (even :D) better.


 Obviously there are those days when we need to compromise between style and comfort, but luckily we have been blessed with a bunch of genius designers who can help us out. 
I’ve been craving for a nude, metallic & dark ballerinas and I wanted to start out with my wild card. Well I met my father the other day and he promised to help me out. I tried these good-looking Marc Jacobs’ on and gosh I fell in love. These are funky, stylish and yet comfortable! Won’t give me some extra inches though, but I don’t mind ;) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Mipsukka May 23, 2012

  Ovatpa ihanat. :) Rakastan metallivärejä ja noissa se toimii. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   No vitsi eikö vain! Nää on ihanat! Pitäis vielä tilailla ne Pretty Ballerinasin nudet kaveriksi, niin en talloisi näitä heti puhki:D

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 23, 2012

  Kuka on C?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   Mun äitipuoli:)

   Reply
 3. Girly Style May 23, 2012

  Todella hienot! Pidän myös korkkareista mutta toisaalta jotkut asut vaan huutaa baltsuja. Ja onhan ne mukavat, ei käy kieltäminen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   Hihi jeps :)! Pitkillä kaupunkipäivillä baltsut kyl vie voiton!

   xx

   Reply
 4. Anonymous May 23, 2012

  Ihanat kenkulit! Olen itsekin kyseisiä kenkuleita katsellut netistä, mutta jäivät tilaamatta, kun en ollut täysin varma miten kenkien koot vastaavat standardeja. Minkä kokoiset omasi ovat, vastaako hyvin normikokoa? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   Hihi:) Itse otin koon isomman kun noi on “kumpparilla” varustettu, niin isompi koko toimii paremmin. Jää varpaille vähän extra tilaa:)

   xx

   Reply
 5. thenewlime May 23, 2012

  Thank you for providing English translation!!
  Much love from Canada!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   I just needed to step up! But I’m glad that you noticed ;)! Have a good one!

   xx

   Reply
 6. Falling for fashion May 23, 2012

  Oih, mitkä ihanuudet! :) varmaan hyvät jalassakin?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 23, 2012

   No on kyllä! Ja nahka tuntuu niin paksulta että varmaan kestävätkin :)

   xx

   Reply