A Must-Go Brunch – Kämp

Jos sinulla on vähääkään nälkä, niin mun on varoitettava että herkullisia ruokakuvia on luvassa! Menimme J:n kanssa nimittäin sunnuntaina kokeilemaan Hotel Kämpin sunnuntaibrunssia, kun kutsu sinne muutama viikko sitten kävi. En tiedä mistä aloittaa! 
 
Terassilla oli ihanaa viettää rauhallista sunnuntai-iltapäivää kevätaurinkoa ihastellen ja ohikulkevia ihmisiä seuraten. Brunssi tarjoillaan kahdessa eri kattauksessa (12-14 sekä 14:30-16:30), joista me valitsimme jälkimmäisen. Se osoittautuikin oikein oivaksi päätökseksi, sillä minua on sunnuntaisin miltein mahdoton saada sängystä pidemmälle.
 
Katettu terassi loi pariisilaistunnelman jo heti alkukättelyssä ja ruoka oli aivan fantastista. Kaikki minua pidempään seuranneet tietävät että mä olen brunssifriikki; tykkään maistella ja nauttia. Ja sitä Kämp todella tarjosi! Mitään Helsingissä kokemaani brunssia (esim. Fazer, Primula, Crustum jne.) ei voi edes verrata Kämpin brunssiin. Tarjolla oli kymmenittäin eri vaihtoehtoja aina kylmistä alkusalaateista possunkylkiin ja macaron-leivoksiin asti. Ja jälkimmäiset olivat taivaallisia, kuten Pariisin Laduréessa konsanaan. 
 
   Kämpin brunssi on todellinen “must-go” Helsingissä, en voi muuta kun suositella!
 
Hotel Kämp
Pohjoisesplanadi 29 Helsinki
 
Brunssi
á 39€ (ilman kuohuviinia)
á 45€ (kuohuviinillä)
 
//If you’re hungry, I’ll promise that this post will make you even hungrier. 
 
Last Sunday afternoon we went to Hotel Kämp’s Brasserie to try their praised brunch. I don’t know where to begin! It was spectacular, I’ve never been to a brunch that superb. The food was absolutely delicious and there were loads of options (from cold starters to pork ribs and macarons) and the best part is; you can eat as much as you can! 

 

 

 

The brunch is held every Sunday at Hotel Kämp’s Brasserie (Pohjoisesplanadi 29) in two separate settings, the first one is from 12 P.M. to 2 P.M. and the second one is from 2.30 P.M. to 4.30 P.M. The brunch costs 39€ each person and that doesn’t include sparkling wine (you can get the sparkling wine for an additional 6€)

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Annina Närhi March 20, 2013

  Aiaiii näyttääpä ihanalta:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Joo, oli kyllä:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous March 20, 2013

  Kutsu kävi? Tästä voinee päätellä tämä on maksettu mainos? Mutta kiva että teillä oli hyvä kokemus, esim. Korundi kirjoitti vähän aikaa sitten hiukan kriittisemmin http://secretwardrobe.bellablogit.fi/2013/03/18/paivitetty-kampin-brunssi/. Mutta makuasioitahan nämä ovat ja niistä ei sovi kiistellä vanhan sanonnan mukaan :) Itse en ole tuolla brunssilla käynyt, kahvilla ja päivällisellä kyllä useamminkin jolloin palvelu ja ruoka ovat olleet kyllä moitteettomia.

  -T

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Ei ole maksettu mainos, eihän mulle tästä maksettu mitään;) Mutta siis päättelit siinä mielessä oikein että Kämp tarjosi tämän brunssin minulle, mikä lienee kohtuullista kun olisin joka tapauksessa brunssista postannut. Ai vitsit pitää mennä kurkkaamaan toi postaus, kun itselläni ei tullut mitään palautetta mieleen, vaikka kriittinen ruoan suhteen olenkin. Ja hauskinta tässä on se että mun mieskään ei valittanut mistään! Se vasta kranttu onkin:)

   Ja samaa mieltä olen Brasserien yleisestä fiiliksestä. Itse olen myöskin käynyt siellä useampaan otteeseen ja aina olen ollut tyytyväinen:)

   xx

   Reply
 3. Emmi L. March 20, 2013

  Nam! Näyttääpä hyvältä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Oli ihan huikean hyvää:)

   xx

   Reply
 4. Milla March 20, 2013

  voi miten hyvältä näyttää! :) mulle kelpaisi juuri nyt tuollainen brunssi, edes tää kipeenä oleminen ei oo esteenä ruokahalulle kun näitä kuvia kattelee :-D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Oli ihanaa:) Joo sama täällä, makaan myös sängynpohjalla muutamaan villapaitaan käärittynä….

   xx

   Reply
 5. marttaliina March 20, 2013

  Minä ihmettelen tätä maksettujen mainosten boikotointia! Mitä sillä on väliä, onko maksettu vai ei??? Ja minusta on ihan kohtuullista, että blogin pitäjä saa myös rahallista korvausta tekemästään postauksesta. Työtähän se on mun mielestä siinä kuin joku muukin. Ruvetkaapas itse näkemään sama vaiva valokuvata ja tehdä juttuja “vapaa-ajallanne”, on aika aikaavievää touhua. Ja että jaksaa joka päivä postailla, niinkuin nyt esim Alexakin tekee. Melkein jokapäivä korjattakoon, ettei tule tästäkin sanomista. Suon kyllä teille bloggaajille kaikki korvaukset mitä vain saatte. Tsemppaahan se tekemään parempia juttujakin varmaan jatkossa. Kyllä itsekkin mielelläni rahaakin ottaisin vastaan samassa tilanteessa. Ettei vaan kateus ole se päällimmäinen pointti, toivon että ei…

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Haha jeps tästä aiheesta on varmasti useita mielipiteitä;) Olen postannut erilaisista brunsseista monesti ja useimmiten olen ne itse maksanut ja niistä siltikin (tietysti!) postannut. Tällä kertaa mulle kävi mieletön tuuri, että sain tämän tässä sivussa ilmaiseksi ja sehän on mukavaa. Toki siitä voi tulla sellainen fiilis että hehkutanko tätä sen takia että sain sen ilmaiseksi? Mun mielipiteet ei ole koskaan lahjottavissa eli vaikka saisin jotain ilmaiseksi, niin se ei takaa sitä että mä siitä postaan.

   Voin kyllä allekirjottaa nuo teesit mitä tekstissäsi sanoit, kunpa useampi ihminen ajattelisi kaltaisesti ;)

   xx

   Reply
 6. annemi March 20, 2013

  Pakko sanoa että totta joka sana! Olen saanut nauttia Kämpin herkuista arkiaamuna ja oli aivan ihanaa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Ihan varmasti! Nams! :)

   xx

   Reply
 7. sara March 20, 2013

  mä vaan mietin sitä, et miks siinä lukee Sauli Kemppaisen nimi lapussa? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 20, 2013

   Se on keittiömestari, joka on siis menusta vastuussa:)

   xx

   Reply
 8. Anonymous March 21, 2013

  Olipa yllättävää että kateus kaivettiin taas esiin. Jos kysyn että onko tämä “maksettu mainos” niin se tarkoittaa automaattisesti että olen kateellinen? Voin vakuuttaa että kateudesta ei ole kyse eikä myöskään maksettujen mainosten boikotoinnista. Ei mainoksissa ole mitään pahaa mutta mielestäni on kohtuullista että kun kyseessä on ns. maksettu mainos niin se tuodaan selvästi esille jolloin lukija myös tietää tämän ja hänellä on mahdollisuus arvioida juttua ko. tätä taustaa vasten. Jos se että jollekin maksetaan jostain tai annetaan tavaraa/palveluja ilmaiseksi olisi täysin ok eikä puolueettomuus tai tasapuolisuus voisi mitenkään vaarantua niin miksi esim. meillä virkamiehillä on seitsemän sivuinen ohje vieraanvaraisuudesta, eduista ja lahjoista? Tämä siis tuomaan vähän laajempaa näkökulmaa. Voisin vielä heittää sulle kysymyksen Alexa kun mainitset että vaikka saisit jotain ilmaiseksi et välttämättä siitä postaa mutta jos sattuisit saamaan jonkun todella huonon tuotteen niin jättäisitkö postaamatta ts. varoittamatta siitä muita?

  -T

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 21, 2013

   Heippa!

   Ymmärrän kyllä hyvin pointtisi, eikä sillä ole varmasti tekemistä kateellisuuden kanssa. Noita promotuotteita tulee saatua aika usein ja kirjoitan ehkä 10% saaduista tuotteista, mikäli en koe tuotetta tarpeeksi hyväksi en anna sille näkyvyyttä ollenkaan. Koen negatiivisen näkyvyyden “arvokkaaksi” näkyvyydeksi siinä missä positiivisenkin, joten mielestäni on parempi jättää tuote kokonaan blogin ulkopuolelle. Hulluksihan tässä tulisi jos olisi aina kaikesta kirjoittamassa:)

   xx

   Reply
 9. Anonymous March 21, 2013

  Tuo on kyllä ihan totta että “there’s no such thing as bad publicity”. Vielä tuohon bloggaajalle annettaviin tuotteisiin ja/palveluihin palatakseni niin mä epäilen että syy siihen miksi ainakin osa ihmisistä ajattelee että bloggaajat ei “ansaitse” niitä voi olla se että bloggaaminen usein esitetään mukavana pikku harrastuksena vaikka se todellisuudessa voi olla ja onkin monella täyttä työtä. Mutta arkiajattelussa harrastus on harrastus jota tehdään jonkin muun kuin palkan/palkkioiden vuoksi ja työ on taas sitä josta palkkaa ansaitaan. Kyllähän tästä sunkin blogista näkee että tämän eteen nähdään vaivaa. Eli kyllä sä mun mielestä olen brunssisi ansainnut :) Mukavaa kevään jatkoa sulle Alexa ja marttaliinalle myös :)

  -T

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 21, 2013

   Nimenomaan;) Joo toi harrastus pointti on kyllä hyvä pointti, näinhän se on. Ja kun blogimaailmassakaan kaikki ei ole tasa-arvoista, jotkut menestyy ja jotkut ei (kaikille ei tule samaa määrää rompetta ja yhteistyökumppaneita). Mutta toisaalta, niinhän se menee “ihan oikeassa” elämässäkin:)

   Mukavaa kevään jatkoa sinulle!

   xx

   Reply
 10. Essi March 21, 2013

  Oi näyttääpä ihanalta. Aika hinnakkaalta mun kukkarolle kuulostaa (kun tuolla saisi myös ravintloillallisen perusravintolasta (esim. Rosso ja Amarillo)), mutta jonkun juhlan kunniaksi voisi joskus kokeilla, jos siellä päin sattuu olemaan:)

  Reply
 11. sara March 21, 2013

  Haha okei, kiitos! :D
  mulle tuli heti mieleen Hunks Sauli Kemppainen niin siks mä kysyin ;D

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 21, 2013

   Hahahah mä en edes tiennyt että Hunkseissa on sellainen! Joo no ei ollut se kyseinen Sauli esiintymässä saatika vähissä vaatteissa tarjoilemassa;)

   xx

   Reply
 12. Miyu July 24, 2013

  looks delicious !

  http://smileinthebrightstyle.blogspot.com

  Reply