A Day With Me

Ajattelin tehdä vanhan kunnon “Päivä Alexan kanssa” -postauksen, sillä ainakin blogiurani alussa tällaiset postaukset olivat kovin suosittuja. Mua on piinannut ikävä flunssa koko viikon, joten päivät ovat olleet työn ohella todella kevyitä. Kertaakaan en ole salillekaan päässyt, ja täytyy myöntää että mieli kaipaisi jo kunnon fyysistä rääkkiä. Kroppa on kuitenkin ollut heikommassa hapessa, joten pakko kuunnella kehoa ja odottaa että koko paketti on taas kasassa. Onneksi olo tuntuu olevan jo hieman parempi, joten ihan sänkypotilaanakaan ei tarvitse olla! Ja ah nyt viikonlopksikin on luvassa kivaa ohjelmaa eli eiköhän tämä tästä!:) 

“A day with me” has been one of the most requested posts lately. I’ve had the flu the whole week so besides work I haven’t done anything, just taking it easy. I’m already missing gym though! I’m glad I’m already feeling better, so maybe I’ll be fine during the weekend. We are having a sleep over tonight with Marianna, yay! :) 
 

8:15 Herätys. Ensimmäisenä keitän kahvia (Nespresson Lizinio Lungo on tämän hetkinen suosikkini) ja avaan koneen. Luen uutiset ja katson vlogeja ennen meilien ja oman blogin avaamista. Herättyäni kunnolla avaan blogin, vastaan kommentteihin ja meileihin. Oli hieman vetämätön olo, niin jäin vielä jumittamaan Pinterestiin ja TMZ:n sivuille ennen ylös pääsemistä. 

9:00 Suihkuun! Suihku, tukan pesu ja kropan rasvaus. 

8:15 Waking up. At first I turn on my laptop and make a large cup of coffee. I read the latest news and watch some vlogs while drinking coffee. Then it’s time to open my blog, read the comments and e-mails. I’m feeling lazy so I’m scrolling on Pinterest before getting up. 

9:00 Shower time! It’s time to hit the shower, wash the hair and lotion my whole body. 

9:10 Meikkiä naamaan. Meikkaillessa ja musaa kuunnellessa menee melkein tunti – kiirettä pitää! 

9:10 Getting ready for the day. Doing my make-up and hair while listening to music. 

10:10 Aamupalaa. Keitän puuron ja laitan siihen kaikkea mitä kaapista löytyy: raejuustoa, banaania, mustikoita, kookoshiutaleita ja pähkinöitä – nam! 

10:50 Aika lähteä töihin. Näen Viivin meidän portilla, ja kävellään yhtä matkaa töihin (olemme siis melkein vierekkäisissä liikkeissä duunissa!).

10:10 Breakfast. Oat meal with banana slices, cottage cheese, blueberries and walnuts – yum! 

10:50 Work. I meet Viivi downstairs and we walk together to ‘our’ boutiques. 

11-14 Töissä. Meilihin vastailua ja asiakaspalvelua – ei mitään tavallisesta poikkeavaa. Äiti tuli hieman myöhemmin paikalle ja lounaalle lähteminen venähtää. 

11-14 At work. Doing the usual things; selling and answering e-mails. 

14:00 Lounaalle. Ensin kauppaan ja sitten kotiin tekemään lounasta. Lautasella aika perussetti: salaattipohja, raejuustoa ja broileria. Käyn postissa hakemassa yhden paketin (Sigmalta tilattuja meikkisuteja, jee!) ja suuntaan takaisin töihin. 

14:00 Lunch time. At first I go to the grocery store and afterwards I start preparing my lunch; Chicken salad with cottage cheese – the everyday basic. 

14:45 Takaisin töihin. Loppupäivä töissä menee perusaskareita tehdessä; siivoilua, myymistä, meilejä, postissa käymistä… Koirat tulivat hetkeksi pyörimään, ja voi asiakkaat olivat kovin mielissään!

14:45 Back to work. The dogs came by to play! They are so adorable! 

18:00 Kukkalähetys Gina Tricotilta (suurkiitos!) Käyn vielä pikaisesti kaupassa ostamassa tarpeet vuohenjuustosalaattiin ja suuntaan kotiin. 

18:00 Flower delivery from Gina Tricot. I stop by at the grocery store to buy the ingredients for a goat cheese salad. 

19:00 – 23:00 Kotona Teen ruokaa, ja avaan koneen. Vastaan päivän aikana tulleisiin meileihin, chattailen kavereiden kanssa ja aloitan muutaman postauksen tekoa. Katsotaan vielä yksi jakso Orange Is The New Blackia ja painutaan nukkumaan. 

19:23:00 At home. Eating dinner, preparing blog posts and answering some e-mails. Quality time with my boyfriend by watching Orange is the New Black and eating fresh berries. After 23:00 It’s time to get some sleep!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Anna June 27, 2014

  Oh I love these posts! :) get well soon and have fun with M tonight. Looking forward for some pictures.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 27, 2014

   I’m glad you liked it! :) Thanks! xx

   Reply
 2. Allu June 27, 2014

  Kiva postaus! Ihmetyksen aiheeni on kuitenkin aiheesta poikkeava, NOI SUN RIPSET! :D ÄÄK mitä taikoja teet että saat ne noin hyvännäköisiksi??

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 27, 2014

   Jee kiva juttu! :D Haha niistä tuli vähän liian hämähäkit! Paljon ripsaria vaan (olen nyt miksannut Too Faced Better Than Sex ja Lorealin Telescopicia) ja “sääntöjen vastaisesti” taivutus viel ripsarin jälkeen :D Lisäsin myös muutamia ripsitupsuja joukkoon, kun sain niitä kokeiluun :) xx

   Reply
 3. Miss J June 27, 2014

  Tilasitko siveltimet suoraan Sigmalta? Osaatko sanoa tuleeko maksettavaksi alv:n lisäksi tullimaksuja? Tullin sivut olivat kosmetiikan suhteen hieman epäselvät.

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 27, 2014

   Joo tilasin! :) Tuli ALV+tulli, mutta se oli vain reilun kympin luokkaa, kun tilaukseni oli 55$ eli ei paha! :) xx

   Reply
 4. Sasha June 27, 2014

  Great post :) I still don’t know exactly where do you work? Or is blogging your main job?
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 27, 2014

   Thanks :) Well I’m working four days a week at my mom’s boutique (selling design furniture) and for the rest of the time full-time blogging :) xx

   Reply
 5. Hanna June 27, 2014

  Mitä vlogeja seuraat? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 27, 2014

   Apua, niin monia! :D Jaclyn Hill, Carli Bybel, Nicole Guerreiro on ehkä mun suosikkeja! :) xx

   Reply
 6. Lane June 28, 2014

  Really cool post!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 28, 2014

   Thanks:)! xx

   Reply
 7. Piu June 28, 2014

  Huh! Teetpä paljon töitä! Miten jaksat? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 28, 2014

   Kun työ on mukavaa niin ei sitä koe mitenkään äärimmäisen raskaaksi! :) Ja tosiaan nykyään teen päivätöitä vain neljä päivää viikossa, niin ehtii ajan kanssa tekemään myös blogitöihin liittyviä juttuja. Joskus tein vielä kuutta päivää ja päivittäin blogia, se oli jo aikamoista!:) xx

   Reply
 8. Sara June 29, 2014

  I’ve been wanting to ask when you were going to do a post like this again, no need to ask anymore! Always fun to read, you look gorgeous on that selfie ;-)

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 29, 2014

   Great haha! Thanks so much Sara:) xx

   Reply
 9. miss dior June 29, 2014

  moikka moi :) tosi ihana kuva susta tässä :) olin viikon Tukholmassa ja tulin vasta tänään takaisin Stadiin ja tyyliin ekana juoksin katsomaan sun postauksia :D haha teet oikeesti niin mahtavia postauksia, että kiinnostaa aina lukea :) niin asiaan, käytin kaikki sun vinkit kun hengailin kaupungilla :D kiitos niistä :) sekoilin butiikeissa ja mun mies ei jaksanu enää kuunnella mua kun mä vain koko ajan jauhoin, että Alexalla on tämmönen ja Alexa on käyny tuolla :D hahaha

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 29, 2014

   Voi kuinka ihana olet! Mä olen flunssassa takaisin sängynpohjalla ja tuli ihan sairaan hyvä mieli sun kommentista :) Tosi kiva kuulla että mun vinkeistä oli apua, ja voin todella kuvitella että siellä aleissa yks jos toinen vähän sekoaa :D Kiiiitos <3

   xx

   Reply
 10. Gabriela July 6, 2014

  That’s great that u posted this!! I love the random posts so much♥ And it was so great to spend a day with you, girl:D♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
 11. Lauren July 13, 2014

  Really liked this post! I also get ready completely before eating my breakfast! Unless I’m not leaving the house that day!

  Reply