9 x NYC PICTURES

Aloitellaan täällä juuri tokaa päivää, ja täytyy sanoa että ihanat fiilikset kun on kunnon yöunet takana! Eilen tosiaan vedettiin samoilla silmillä reilu vuorokausi, ja siinä alkoi kyllä olemaan pää aika pyörällä. Heh hyvä kun ei nukahdettu illallispöytään! 

Eilen siis kaikkien laukkuepisodejen jälkeen lähdetiin kauppoihin pyörimään, jotta saataisiin mulle välttämättömyyden kasaan. Väsähtäneenä en kauheesti jaksanut alkaa vaatteita kokeilemaan, joten mukaan ei  tarttunut juuri muuta kuin alusvaatteita ja deodorantti. Sain juuri hotellilta tiedon että laukku on vihdoin löytynyt, jee! Miten pienistä asioista ihminen voikaan tulla onnelliseksi :) 

Nyt lähdetään aamiaiselle Flat Iron Districtille, ja tsekkaan samalla sen lähistöllä sijaitsevat vintageputiikit. Päivällä on ohjelmassa vaan päätöntä pyörimistä, ja illalla pöytävaraus Nobussa. Ihanan rentoa ohjelmaa luvassa, ja sääkin näyttää lupaavalta. Tästä tulee hyvä päivä! :) 

We are just starting our second day here in NYC. It feels great to wake up after sleeping over ten hours in super comfy sheets and head over for a yummy breakfast. And I finally got my luggage! 

We were so tired yesterday after all the traveling and the whole luggage spectacel. Anyway, after arriving we went to town to just walk around and do some shopping. I ended up with underwear, deodorand and the latest issue of Vogue (so excited to read the controversal Kim & Kanye issue!) hah. Later on we headed for dinner to Maialino, which was a nice Italian restaurant, located right next to Gramercy Park. I’m going to do a “Restaurant Tips for Nyc” post after the trip, so don’t worry about it ;) 

Totuttelin mun uuteen meikittömään ponnarilookiin haha. 

I got used to my makeup-less ponytail look haha. 

Love the atmoshphere and the surroundings. 

The usual! :) 

Löysin uuden lempimerkin täältä, nimittäin Club Monaco. Mielettömän ihania vaatteita!

My new favorite brand is Club Monaco. Totally loved their store!

Tähän kelpasi köllähtää pitkän päivän päätteeksi. 

I didn’t mind sleeping in here after a very long day.

P.S. As I finally got my luggage, I can take better pictures today! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 comments

 1. elea April 3, 2014

  Club Monaco on itsellekin ihan tuntematon merkki, mutta ihanilta näyttää noi vaatteet! Kiva kuulla että laukku löytyi noinkin nopeasti!:) Ihanaa reissua, New Yorkissa on ihanaa huhtikuussa!<3

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Kiiiitos kovasti ja ihanaa tulevaa reissua:)! xx

   Reply
 2. Sara April 3, 2014

  I’m so happy to hear that you’ve got your luggage back! That seriously is my worst nightmare when I travel, I’m always afraid of that! I always take my beloved items when I go travelling, which might be dangerous in case of losing them..

  I can’t wait for more pics, it sounds like you are already having a great time :)

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Yeah, I was so happy when I finally got it back :-) I’ll post more pics tomorrow! xx

   Reply
 3. Julia April 3, 2014

  So nice pics! Have a great time in NY :)
  http://www.julias-secrets.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Thanks so much :)! xx

   Reply
 4. Salla April 3, 2014

  Vitsi miten kivalta näyttää NYC! Meinasin itsekin loppukesälle tai alkusyksyyn sinne reissua, tuntuu hullulta, etten ole siellä koskaan käynyt. Too bad Stockan hulluilla päivillä ei nyt keväällä ole New Yorkiin lentotarjousta, mutta niitä tulee varmasti vastaan vielä tässä kesän aikana.. :) Tiedän tunteen kun laukkua saa odotella useamman päivän, not so funny. Melkeen enemmän sääntö kuin poikkeus aina kun lennän jenkkeihin yhdelläkin vaihdolla, eikä laukkua näy missään.. Helpointa varmaan lentää Finnairin suorilla lennoilla aina kun mahdollista niin laukut tulevat määränpäähän samaan aikaan kuin itse. :D Mutta hyvin sullekin sopii meikitön ponnari look, aurinkolaseilla pystyy hyvin pelastamaan! ;) Kauan ootte siis reissussa? Mukavaa loppulomaa, innolla odottelen lisää fiiliskuvia reissusta, etenkin kun sulla on niin hyvä silmä kuvaamisessa. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Ah joo nopeasti tänne uudestaan! Vaikka tyttöjen reissulle Lindan kanssa :) Ollaan vaan viis päivää eli maanantaina takasin kotiin. Vähän extemporee reissu (tai aikaisin varattu, mutta niin halvat lennot että ei voinut jättää ostamatta :D) Kiiiitos kovasti, huomenna lisää kuvia! :) xx

   Reply
 5. Emma April 3, 2014

  Voi miten ihania kuvia, voi kun pääsisi itsekin joskus tuonne..ehkä joku päivä! :))
  Ihanaa, että laukkusi löytyi, nauti matkastasi!! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Voi kiitos:)! xx

   Reply
 6. Jaana April 4, 2014

  Club Monaco on ollut vuosia suosikkini. Ilmeiseti Kanadalainen merkki. Putiikkeja on ympäri Manhattania, Sohossa Broadwaylla yksi aika suuri liike. Tsekkaa siellä myös Uniqlo, super suosittu peruskamaliike, CWonder super värikkäitä, Piperlime, Anthropologie tietysti, Madewell, Muij japanilainen peruskamakauppa, Scoop hyvin Upper East Side vaateliike, ja tietysti must see Bergdorf Goodman siellä näkee todelliset ladies who lunch, perusruokapaikka Landmarc Time Warner bldg, leipomoita Bouchon bakery, Kaiser etc. Harry Cipriani on missä NYC housewives käy drinksuilla, tässä vain muutama. Have fun.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Suurkiitos vinkeistä:)! xx

   Reply
 7. jennas April 4, 2014

  En tiedä millaisella budjetilla olet liikenteessä tai mitä teillä on suunnitelmissa, mutta huomasin uusimmasta Trendistä, että Céline on avannut Nykiin outlet-myymälän. Itse en harmikseni pääse, mutta ajattelin vinkata, kun kerran olet siellä suunnalla! :)

  http://www.premiumoutlets.com/outlets/store_listing.asp?id=7

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   Kiitti vinkistä:)! Harmi ettei ehitä noihin outleteihin, niin vähän aikaa…xx

   Reply
 8. Gabriela April 4, 2014

  Can’t wait to see more pics from your trip♥ it’s such an inspiration for me:))

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 4, 2014

   I’m going to publish a new post soon! :) Thanks so much! xx

   Reply