9 x LAHJAIDEA MIEHELLE

december 7, 2018, Inspiration

Miehille on aina oma haasteensa keksiä lahjoja, mutta vuosien saatossa olen pistänyt muutamat hittilahjat merkille. Toki deitti-illat ja muut aineettomat lahjat on vertaansa vailla (Lindan huikean deittiboksin ohjeet löydät täältä). Jos kuitenkin haluaa jotain elämäänsä miestä muistaa materialla, niin tässä on muutamia ideoita mistä oma puolisoni on hurjasti tykännyt.

1. Sukat ja kalsarit on tietysti aina varma hitti! Nämä löytyy Mr.Porterin valikoimasta

2. Kuulokkeet on myös lähes jokaisella käytössä ja erityisesti Bosen vastamelukuulokkeet ovat meidän perheen miesten kesken kova juttu.

3. Tilasin omalle miehelleni lahjaksi Blake Hedleyn talvitakin. Ihana pieni brittiläinen firma, jonka valikoimasta löytyy aitoja kelsitakkeja kohtuuhintaan. Ja kaupan päälle oma mies näyttää vielä pikkusen komeammalta.

4. Korttikotelo on myös loistava lahjaidea miehelle kuin miehelle. Tämä löytyy Tom Fordin kotelo löytyy Mr.Porterilta.

5. Kristallilasinen viskikarahvi on ollut yksi Zarron hittilahjoista muutaman vuoden ajan. Miehet rakastaa näitä! Meidän nettikaupasta ei löydy lasituotteita, mutta liikkeen varastosta löytynee.

6. Kashmir-neule on sellainen asia jota harva mies ymmärtää ostaa itse, mutta osaa arvostaa kun saa päälleen. Tämä löytyy Soft Goatin mallistosta.

7. Nämä kristallilasia olevat viskilasit löytyy myöskin Zarron valikoimasta. Varma hitti puolisolle, veljelle tai isälle.

8. Villahuivi on toki aina hyvä lahja, jota voi halutessaan lainata itsekin. Vastaava löytyy Zalandolta.

9. Parhaat miesten tuoksut löytyy ehdottomasti Tom Fordilta ja onneksi Stockmannilla pääsee nykyään tuoksuttelemaan Tomppaa. Vahva suositus!

1. Socks are definitely something every man appreciates. These ones are from Mr. Porter.

2. Almost everyone uses headphones these days, all of the men I know love these quiet comfort headphones from Bose. 

3. I ordered a shearling jacket from Blake Hedley for my husband. Totally love their timeless selection and the jackets are really reasonably priced as well. On top of that, your man looks even better than before! 

4. A cardholder is an awesome gift as well, love this simple one from Tom Ford.

5. This whiskey carafe is probably something every man dreams about. This one is from Zarro. 

6. A cashmere sweater is something my husband wouldn’t buy himself, but would definitely appreciate. This one is from Soft Goat. 

7. These crystal whiskey glasses are from Zarro

8. A beautiful wool scarf is also a timeless gift. 

9. I love Tom Ford’s fragrances for men. I bought one for my husband a couple of years ago and he totally loves it as well.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *