7 x Wedding Details

july 17, 2018, wedding
Oon saanut paljon toiveita hää-koristeluun liittyen, joten ajattelin että voisin jakaa mun suosikit! Koristelu pidettiin muuten aika minimissä, mutta muutamia persoonallisia yksityiskohtia haluttiin hankkia. Tämän taulun löysin Etsystä aika viime hetkellä ja onnekseni myyjä sai taulun pikaisesti tehtyä ja lähetettyä. Niin ihana pieni yksityiskohta ulko-oven leipeillä.
I have received a lot of questions about wedding decor, so I thought that it would be fun to share my favourite personal details from the big day. I ordered this welcome sign from Etsy and we totally loved it, the perfect detail when the guests arrive.
Tilattiin hääpaikalle valkoisia isoja ilmapalloja, mitä liikuteltiin illan aikana sinne missä oli milloinkin tapahtumaa. Valkosilla ilmapalloilla ei tosiaan voi mennä vikaan!
We also ordered big white balloons, which were super cute as well – you just can’t go wrong with white balloons!
Balmuir lähetti meille häälahjaksi nämä meidän nimikirjaimilla varustetut viinilasit ja haluttiin tietysti laittaa ne hääpöytää koristamaan. Ihme ja kumma että saatiin ne Italiaan ja takaisin ehjänä perille.
Balmuir gifted these beautiful wine glasses with our initials on, I’m so happy we still have them as a memory from our wedding day.
Ohjelma ja menu tilattiin itse Suomesta (maailman mukavimmalta Janinalta) ja nimikoidut pöytäliinat tuli niinikään Balmuirilta.
We ordered the menu card from Finland and the napkins from Balmuir.
Vaikka koristeluja ei kauheasti haluttukaan, niin kukkaseinä oli saatava! En ollut kovin tarkka kukkien suhteen, toivoin vain valkoista ja vaaleanpunaista – ja kaunista oli! Kukkaseinä toimi photoboohtin taustana ja se oli kyllä hyvä veto, tuli nimittäin ihania polaroideja.
I needed to get a flower wall, it’s every girls dream – right?

 

Plaseerauskortit. Tämä oli yksi ensimmäisistä ideoista mitä sain häitä varten ja olen niin iloinen että panostettiin näihin! Oli nimittäin pieni homma ensin kerätä 70 sopivaa referenssi kuvaa, ja Olesja teki kyllä ihan mieletöntä duunia piirtäessään nämä kaikki. Tästä jäi ihana muisto jokaiselle vieraalle!

I got an idea about these place cards a couple of years ago and I’m so happy we decided to order them from Olesja. She did an awesome job and everyone loved them. 
Haluttiin ehdottomasti illalliselle yksi pitkä pöytä. Se muuten helpotti plaseerausta ja toimi illan aikana muutenkin äärimmäisen hyvin – kaikki kuin yhtä perhettä! Illallisesta on tulossa vielä oma postaus, niin mieletön tunnelma.
We wanted to enjoy the dinner with all our guests in one table and I’m so happy we did that, it’s felt like we were one big happy family. 
Photos by Patrick Karkkolainen, Janita Autio

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *