7 x PÄIVÄN PIRISTYS

Kirjottelin aikaisemmin viikolla unettomuudesta ja stressistä, joka on ollut asuntokuvioiden takia valloillaan viimeiset pari viikkoa. Vaikka hetken olikin vähän toivoton fiilis, niin onneksi positiivisuus on nostanut päätään loppuviikkoa kohden. Tuntuu että tästä viikosta tuli vahingossa mielen ja kehon parannusviikko, ihan pienien juttujen avulla.

Nämä asiat tekivät minut iloiseksi:

Kodin siivoaminen ja kaappien läpikäynti. Nyt kun 8 muuttolaatikollista turhaa tavaraa on poissa, niin fiilis on huomattavasti levollisempi. En edes tietoisesti stressannut roinasta, mutta ilmeisesti alitajuisesti sekin on vaivannut kun mieli keventyi näin hurjasti.

Ystävien kanssa treffaaminen. Mariannan kanssa höpöteltiin torikahvien (tai no oikeesti kookos-jäälattejen) lomassa, Janitan ja Artun kanssa naurettiin vatsamme kipeiksi Ysibaarin terassilla ja huomenna vielä Vilman treffaaminen edessä. Vaikka välillä tekisikin mieli jäädä kotiin peiton alle katsomaan Netflixiä, niin kyllä ne ystävät vaan saa hyvälle tuulelle.

Suklaa. Pätkis ja Kinder Maxi sai mut muutamaan otteeseen tosi hyvälle tuulelle.

Sauna. Meillä on perjantaisin aina saunavuoro ja tuli kyllä ihana fiilis kun sai kiireettömästi nautiskella hiljaisuudessa hien virratessa pitkin kroppaa.

Treenaaminen PT:n kanssa. Treenattiin tällä viikolla Kanervan kanssa ensimmäistä kertaa kahdesti ja koko viikon fiilistelin meidän treenejä. Hyvästä aamutreenistä tulee vaan niin mieletön fiilis koko päiväksi.

Rutiinit. Kesäloma ja kiireettömät aamut oli hetken ihanaa, mutta kyllä normaali arki ja rutiinit on loppu peleissä parasta mitä tiedän. Unirytmikin on alkanut palautumaan takaisin, kun kello on joka aamu soimassa samaan aikaan. Samalla tuntuu myös saavan aikaiseksi huomattavasti enemmän ja se fiilis kyllä palkitsee.

Kuulin että saan raudat pois ensi kuussa! Joka kerta kun ajattelen sitä, niin hymy nousee huulilleni. 1,5 vuotta kestänyt projekti tulee pian päätökseensä.

***

I told you about feeling a bit down a couple of days ago, but I still managed to make this week awesome. Here are the things that helped me power through:

Cleaning out my closet. It was the best thing ever! I didn’t even realize how much it really bothered me until I did it. 

Hanging out with my friends. This week I met Marianna over coffee and had so much fun dining with Arttu and Janita. Friends are the best! 

Chocolate. I had some serious chocolate cravings this week and it honestly made me happy! Kinder Maxi is my fave. 

Sauna. Yesterday evening we spent an hour in sauna with my boyfriend and I felt so good afterwards. 

Working out with my personal trainer. This week was the first time we exercised twice and gosh it’s the best thing ever. I have been feeling so good about it and I have also noticed some progress –  getting stronger!

Routines. Summer vacay was awesome, but I really do love routines. I’m also sleeping better, when waking up at the same time every morning. I also feel like I’m twice as productive, so thumbs up for that one! 

I heard that I’m getting my braces off soon! That’s just the best news ever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. Pirre August 19, 2017

  Miksi instassasi ei ole Pray for Turku? Onko hienompaa pray for Paris ja London. Vaikka kyse olisi yhden henkilön teosta, jota me edes tiedä, on kyse terroristisessa tarkoituksessa tehdystä teosta

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   Olet varmaan sekoittanut toiseen ihmiseen, sillä Instassani ei ole ollut koskaan pray for -kannanottoja millekään yksittäiselle kaupungille. Kuten sanoit, toinen ei ole toista tärkeämpi ja tapahtumat ovat aina yhtä järkyttäviä. ? Voimia sinne! xx

   Reply
   • Venla August 19, 2017

    Pakko puolustaa Alexaa, sillä tuo kommentti oli täysin turha ja kurja. Kuten Alexa sanoi, hänellä ei ole koskaan ollut pray for-kannanottoja instassa ja vaikka olisikin ollut aiemmin ja nyt ei, voiko kukaan ajatella ettei perjantaina tapahtuneet asiat olisivat olleet järkyttäviä ja etteivät kaikki toivo voimia tapahtuneessa menehtyneiden läheisille jne. Itselläni esimerkiksi ei ole koskaan ollut tapana ottaa kantaa tälläisiin tapahtuneisiin julkisesti, mutta se ei tarkoita ettei tapahtuneet asiat pyörisi mielessäni.

    Tälläisinä aikoina ja tapahtuneiden asioiden jälkeen on turhaa käyttää aikaa spekulointiin ja toistenn solvaamiseen.

    Reply
 2. Annikki August 19, 2017

  Mulla on ollut vähän samanlaisia fiiliksiä kun sulla tossa aikaisemmassa postauksessa, mutta keskityin tekemään pois niitä asioita jotka vaivasivat ja nauttimaan joogasta ja urheilusta. Ei noilta fiiliksiltä vaan voi välttyä, ihanaa kuulla et siellä jo kivempi olo! Ei vitsi miten siistiä et saat raudat pois! Voin uskoa et siitä tulee uskomattoman iloiseksi!
  Siitä tulikin mieleeni, että olisi kiva lukea jokin kooste koko projektista, vaikka varmaan se olikin sulla jo suunnitelmissa. Hauskaa viikonloppua! Ja kiitos tosi kivasta blogista! :)

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   Niin ihanaa kyllä aina höpötellä teidän kanssa, siitä tulee niin hyvä fiilis! ? Ja just näin, urheilulla ja muilla hyvän mielen aktiviteeteillä (kuten esim. suklaa haha!) saa lievitettyä stressiä kummasti. Mä oon niin fiiliksissä siitä että saan raudat pois! Olisin kuvitellut realistisena maalina joulukuun, mutta jo syyskuun lopussa – ah ihanaa ? Ehdottomasti teen koosteen koko projektista, jo itsellekin hauska nähdä! Ihanaa viikonloppua sinnekin! ❤️ xx

   Reply
 3. nelli August 19, 2017

  ihailen positiivista asennettasi! Sun blogia lukiessa tulee aina niin hyvä mieli :) Hyvää viikonloppua!

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos! ? xx

   Reply
 4. Ems August 19, 2017

  Saatko jo raudat pois?? Mihin tämä aika on mennyt, tuntuu kuin ne olisi juuri laitettu! Kärsivällisesti olet kyllä vaikuttanut suhtautuvan oikomisprosessiin, onnea lopun häämöttämisestä!

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   No älä muuta sano! ? Kiitos, maailman parhain fiilis! xx

   Reply
 5. Natali August 19, 2017

  Oh yes, I can totally relate to this, every time I’m having a bad day or week, all those things you’ve pointed out are the same ones which help me feel so much better.

  https://lartoffashion.com/visit-helsinki-goodwin-steakhouse/

  Reply
 6. J August 19, 2017

  Iiks musta tuntuu, että vastahan sä kerroit koko hammasprojektista ja katoin videoo lähtötilanteesta! :D

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   No eikö vaan! ? Itsellä kans sellanen tunne että ne ois just laitettu, mutta toisaalta sellanen että ne ois ollu aina ? xx

   Reply
 7. Ella August 19, 2017

  Tästä postauksesta tuli kyllä niin hyvä fiilis!<3 Ja mahtavaa, että saat raudat pian pois!

  Reply
  • Alexa August 19, 2017

   Voi ihana olet, mulle tuli sun kommentista hyvä fiilis! ? xx

   Reply