Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7 SYYTÄ RAKASTAA LONTOOTA

august 7, 2018, London

Ensimmäisenä havaintona pakko sanoa että Lontoosta tuli kertaheitolla Euroopan kaupungeista suosikkini. Sehän on ihan mieletön paikka!

Tässä vähän syitä siihen että miksi:

Lontoossa palvelun taso on ihan mieletöntä! En tiedä olenko missään muualla kokenut niin ystävällistä ja hyvää palvelua, oli sitten kyseessä ravintola tai vaikkapa taksi. Tuntui että joka paikassa palvelu oli ensiluokkaista, eikä missään tapauksessa yhtään päälle liimattua. Juuri sellaista ystävällistä, asiallista ja huomioon ottavaa.

Edelliseen viitaten on pakko mainita maailman ihanin tapa Briteissä, joka sulatti sydämeni jokainen kerta. Se kun sikäläiset lisäävät lauseen perään darling, love tai jonkun muun söpön hellyyttelynimen,  vaikka kyseessä on täysin tuntematon ihminen. “Could I bring you some tea, darling?”

Arkkitehtuuri on Lontoossa ihan mieletöntä. Yksi suosikkiasioistani reissatessa (tai ihan Helsingissäkin) on vaan kävely ja rakennusten katsominen ja analysoiminen. Olisi maailman ihaninta asua oman perheen kanssa vaikkapa Kensingtonissa söpössä town housessa, nimittäin niissä on jotain sanoin kuvailemattoman ihanaa charmia. Lontoo oli myös pullollaan mitä söpöimpiä värikkäitä taloja (lisää niistä mun Instagram-tilillä), joissa oli ihan oma söpö fiiliksensä.

Vaikka Lontoo on kaupunkina ihan mielettömän iso, on liikkuminen tehty siellä todella helpoksi. Metro kattaa koko kaupungin ja takseja sekä Ubereita on ihan joka nurkassa. Oli sitten kellon aika tai paikka mikä tahansa, niin liikkuminen oli super helppoa. Käveltyä tuli myös paljon, kun pyrittiin aina keskittämään päivän ohjelma tietylle alueelle.

Lontoossa on varmasti jokaiselle jotakin. Loputtomasti kulttuuria ja ihanaa arkkitehtuuria, mielettömiä kahviloita ja ravintoloita ja tietysti rajattomat shoppailumahdollisuudet. Tällä kertaa jätettiin shoppailut minimiin ja nautittiin enemmän vaan kaupungissa pyörimisestä. Vaikka useassa kaupunginosassa ehdittiin pyörimään ja monet ravintolat tuli koettua (plus Madame Tussaudin vahamuseo!), niin tuntuu silti siltä että paljon olisi vielä nähtävää ja tehtävää.

Hotellimme oli lähellä Covent Gardenia, joka osoittautui ihan loistavaksi sijainniksi – suosittelen! Sieltä on helppo liikkua mille tahansa puolelle kaupunkia ja Covent Gardenissa on myös paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita. Yksi suosikeista siellä oli Ivy (jolla on useampi ravintola kaupungissa) ja myöskin Pariisin ultimate lemppari Frenchie oli juuri avannut sinne ravintolan. Unohtamatta tietysti Ladureeta tai Godivaa, josta pystyi iltaisin hakemaan jälkkärit hotellille.

Lontoossa on selkeästi joku kukkatrendi meneillään! Lähes jokaisessa korttelissa oli vähintään yhden liikkeen tai kahvilan julkisivu koristeltu kukkasin. Niitä oli niin paljon, että se kävi melkein huvittavaksi! Tosin tämä esteetikko ja kukkahifistelijä ei todellakaan valita! Niistä löydätte varmasti lisää kuvamateriaalia meidän IG-tileiltä.

Oh my! London just became my favorite city in Europe. Here are the reasons why:

First of all, wherever we went, the service was unbelievable. Friendly and sweet, yet polite and not too aggressive. I have never experienced service like that! It just made me so happy.

One of the sweetest things in their culture is adding “darling” or something similar to the end of the sentence, for example like “Would you like to have some tea, darling?” That’s the cutest thing ever and made me smile every time.

The architecture in London is just beyond mesmerizing. I love the old town houses, especially in the Kensington area and also the cute colorful houses in Notting Hill. 

London is such a huge city, but metro and uber works really well. It’s actually pretty easy to explore London!

I’m sure there something for everyone in London. There’s a lot of cultural attractions and beautiful architecture, and also amazing restaurants and endless shopping opportunities. 

We stayed near Covent Garden and it was definitely the best location. There are a lot of cozy restaurants (Like Ivy and Frenchie) and cafés and cute boutiques and most of the tourist attractions are quite nearby. 

There’s a huge flower trend going on! We saw beautiful flower decorations in numerous cafés and restaurants. You should check my Instagram, I’ll definitely post some cute flower pictures there! 

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *