7 HAUSKAA SATTUMUSTA JENKEISSÄ

Päätettiin ottaa Minneapolisissa extrempore suihkurusketukset ja päätin tavalliseen tapaan vitsailla Rossin rusketuksesta. En ollut koskaan aikaisemmin ollut (nimenomaan Frendeistä tutussa) automaattisessa rusketuskopissa, mutta lähdettiin kokeilemaan sitä avoimin mielin. Jostain syystä laite oli kuitenkin hieman rikki ja homma ei mennytkään suunnitellusti. Laite sumutti väriä isoina pisaroina miten sattuu ja laitteen ääniohjeistus hädin tuskin kuului. Siinä sitten koitettiin kääntyä fiilispohjalta ja lopputulos oli aika mielenkiintoinen. Näytettiin molemmat ihan dalmatialaisilta ja paikan omistajallakin oli hiukan ihmettelemistä. Aamulla suihkun jälkeen väri kuitenkin tasaantui ja näytti kohtalaisen hyvältä. Saatiin ainakin äärimmäisen hyvät naurut!

11 havaintoa Los Angelesista -postauksessa aihetta sivusinkin, mutta pakko kertoa teille vielä koko stoori. Lennettiin tosiaan Losista takaisin Minneapolisiin ja ihmeteltiin kummallista ruohon tuoksua lentokoneessa. Lentoemännät myös kielsivät käyttämästä koneen edessä olevaa vessaa, mutta tässäkään vaiheessa emme osanneet aavistaa mitään kummallista. Koneen laskeuduttua lentoemäntä huusi tiukasti “CLEAR THE AISLE, CLEAR THE AISLE” ja tähän edessämme oleva nainen tokaisi “Oh fuck” ja näytti todella huolestuneelta. Ei aikaakaan kun poliisi pyyhelsi paikalle valot vilkkuen ja tuli pidättämään tämän kyseisen naisen suoraan koneesta. Vieläkään emme tarkalleen tiedä mitä oli tapahtunut, mutta voi olla että kummallisella hajulla ja vessalla oli jotain tekemistä asian kanssa.

We went to a tanning saloon with my friend in Minneapolis and I dared to joke about Ross’ tan – it was definitely a mistake! The machine ended up being broken and we both looked like Dalmatians. Too bad we didn’t take any pictures of ourselves that night! We really had a good laugh, fortunately we didn’t have anything special planned for the next day. 

When we landed back in Minneapolis from LA the flight attended screamed “Clear the aisle, clear the aisle” and the next thing we knew, the women right in front of us was arrested. There was a weird smell of grass in the plane, so maybe that had something to do with the arrest. 

Olimme viimeisenä päivänä Losissa hotellimme kattoterassilla nauttimassa aurinkoisesta päivästä, eikä aikaakaan kun vanhempi mies lähestyi meitä, esitteli itsensä elokuvaohjaajaksi “jonka elokuvat ovat ehdolla Oscareissa” ja jatkoi pitkään kiusallista small talkia. Ei ehkä pitäisi olla ennakkoluuloinen, mutta en voinut olla ajattelematta viimeaikojen lehtijuttuja. Uusiin ihmisiin tutustuminen on ehdottomasti aina parasta, mutta tossa kyseisessä tilanteessa oli vaan jotain niin kummallista ja hämmentävää.

NYC:in hotellissa oli taas puolestaan toisenlainen hassu kohtaaminen. Menin tavalliseen tapaan hotellin aulaan ja menin hengailemaan yhden upean naisen viereen, olettaen että hän on osana meidän isoa kate spade-porukkaa. Ei mennyt montaa sekuntia kun näin paparazzien hiipivän paikalle ja tajusin että aurinkolasien takana onkin Chrissy Teigen! En siinä hämmennykseltä osannut muuta kuin ihailla, mielettömän upea nainen luonnossakin.

Losissa päätettiin myös extempore mennä selvännäkijälle (mitä?) ja se oli kyllä aika hauska kokemus! Jännittävästi hän osasi kertoa monia asioita elämästäni (mm. sen että asumme nyt väliaikaisessa asunnossa ja seuraavasta asunnostamme tulee kuulemma upea), ilman että avasin suutani ollenkaan. Hän myös pohdiskeli sitä että olen urallani sellaisessa tilanteessa että en tiedä mitä osaisin seuraavaksi toivoa tai tavoitella ja siinäkin hän oli ihan oikeassa. Tuntuu että kaikki (ja enemmän!) mistä viisi vuotta sitten haaveilin on käynyt urallani toteen ja viime aikoina olen kovasti pohdiskellut omaa uraa ja tulevaisuutta. Toisaalta ehkä joskus voi hetken hengähtää ja antaa elämän viedä. Nyt on kuitenkin ihania asioita kuten häät ja asuntoprojektit tuloillaan, niin siinä on haaveiden toteuttamista jo kerrakseen. ❤️

The last day in LA we enjoyed the sunny day on our hotel’s rooftop terrace and an old man approached us right away and introduced himself as a movie producer. Maybe he was, maybe not, but I got this weird feeling after everything that has been on the media lately. Don’t get me wrong, I always like to meet new people but I just had this weird gut feeling about him.

Another random thing happened at our hotel in NYC. I was just casually hanging out in the lobby besides a woman (I thought that she was part of our group since I couldn’t see her face clearly) and it turned out to be Chrissy Teigen, wtf! I saw her a couple of times after that and gosh she is gorgeous.

In LA we went to see a psychic (how random, I know right?) and it was really interesting! She could really tell a lot of things about me, without me saying a weird. She for example told that I’m living in a temporary apartment right now and that I have a brown haired boyfriend who is extremely tall – that was so weird and cool at the same time! 

NYC:issä kuvattiin kampanjakuvia kate spadelle ja yhtäkkiä uusi arvokas objektiivini päätti sanoa sopimuksensa irti. Se oli ainoa objektiivi joka minulla oli matkalla mukana, joten ei auttanut kun improvisoida. Laitoin aukon mahdollisimman isoksi (8+), jotta terävyysalue kuvassa olisi mahdollisimman iso ja pistin likinäköisen poikaystäväni kuvaamaan manuaalitarkennuksella. Kuvat onneksi onnistu silti ihan hyvin ja nämä asukuvat on otettu samalla tavalla. Pitääpä siis reklamoida nyt tuosta linssistä…

Viimeisenä kohtana kerrottava että näitä asukuvia ottaessa Broadwayllä yksi suurimmista idoleistani Casey Neistat oli kuulemma skeitannut takanani, mutta poikaystäväni ei sitten päättänyt sanoa asiasta mitään! Oli kuulemma niin hyvä kuvausflow että hän ei halunnut rikkoa sitä. Hän voisi ehkä ensi kerralla sitten kertoa :D

We were shooting a campaign for kate spade and suddenly my lens broke down. I only had one lens (brand new one) with me, so I had no choice but wing it. I put the f to 7-> to get as sharp photos as possible (usually I want to have the background as smooth as butter) and then we took the photos with manual focus. Fortunately they turned out to be great!

The last thing I need to tell you was a funny thing that happened to us when we were shooting these photos. One of my biggest inspirations, Casey Neistat, was skateboarding behind me while we were shooting and my boyfriend didn’t dare to tell me! Wtf. He thought that we had a great flow shooting, so he didn’t want to interrupt me. Wrong! Next time he needs to tell me! 

Olen ihan ihastunut tähän Endless Rose -merkin neuleeseen. Ostin sen itse asiassa sekä mustana että harmaana ja luulin että niitä saa vaan Jenkeistä, mutta kappas vaan Zalando myy sitä myös – jee!

I’m obsessed with this cute sweater from a brand called Endless Rose. I actually bought it in black as well! 

Gina Tricot Hat* (similar here!)
Endless Rose Sweater
Gucci Belt
Bubbleroom Pants
Chloé Bag
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Marianne November 14, 2017

  Voi kuinka kivaa lukemista ja upeita kuvia! :) <3
  Ihana Chrissy ja varmasti oisi ollut kiva bongata Casey laudallaan :D
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa November 14, 2017

   No älä muuta sano! ? xx

   Reply
 2. Muuttuva Kotini Päivi S November 14, 2017

  Heh, on siellä vain kaikkea tapahtunut :) Mukavalta kuulostava reissu. Ihana tuo sinun neule <3
  ja piti käydä heti kurkkaan minkä hintainen. Onko materiaalina ollut ihan ok, ettei ole mennyt nukkaan ? kivan näköinen suorien housujen ja farkkujen kanssa. Oon kyllä päättänyt, etten osta enää pahemmin uusia vaatteita ko ostin helvetin kalliiin nojatuolin .)

  Reply
  • Alexa November 14, 2017

   No älä muuta sano! ? Laatu on kyllä ihan hyvä, en ole havainnut mitään nyppyyntymistä! ? xx

   Reply
   • Hanna November 14, 2017

    Millainen mitoitus Endless Rose-puserossa on? Ihana pusero kerrassaan!

    Reply
    • Alexa November 14, 2017

     Mulla on S ? xx

     Reply
     • Hanna November 14, 2017

      Vielä vaivaisin…jos käyttää kokoa 38-40 arvelisitko kumman M vai L olevan tässä mallissa sopivampi. Ihastuin totaalisesti malliin…


     • Alexa November 14, 2017

      Hmm, riippuu siitä vierastatko vajaamittaista mallia. Uskoisin että L on vähän pidempi ja M on taas hiukan lyhyempi. Koossa tuskin on muuten niin radikaalisti eroa. Tai sitten tilaat molemmat ja palautat toisen ? xx


 3. Catarina Morais November 14, 2017

  Ross’ tan ahahah omg friends is the best tv show ever!
  It’s so good when you can just laugh about a situation :)

  http://www.catmorais.com

  Reply
  • Alexa November 14, 2017

   Totally agree, I love Friends! ❤️? xx

   Reply
 4. Minä November 14, 2017

  Kiitoa vinkistä, tilasin molemmat värit Zalandolta:)

  Reply
  • Alexa November 14, 2017

   Jee, kiva jos oli apua! ? xx

   Reply
 5. Sofia November 15, 2017

  Lovely belt! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (besök min blogg för stil och inredning)

  Reply
 6. Mona November 16, 2017

  Ihanat asukuvat <3 <3

  Reply
 7. Sofia November 16, 2017

  Tuli mieleen urasuunnitelmistasi, että oletko ikinä miettinyt oman vaatemerkin perustamista? :)

  Reply
 8. Jenni November 16, 2017

  Ah! Mua alko heti kiinnostaa missä päin Losia kävitte selvännäkijällä? Mua on monella Losin reissulla tehny mieli mennä moiselle, mutta koskaan kun ei tiedä millaiselle huijarille päätyy :D Ensi kuussa voisin ehkä vihdoin itsekin kokeilla! Ja tuo neule on niin kaunis!

  Reply