6 x TÄNÄ KESÄNÄ

june 7, 2019, outfit

Odotan tietysti ihan hurjasti että mun kummilapsi syntyy! Ensimmäinen kummilapsi ja mä rakastan sitä pikkuista jo nyt ihan hulluna. Luulen että kummitädinkin maailma tulee mullistumaan tuon pienen nyytin myötä.

Sen lisäksi odotan, että päästäisiin rakentamaan. Eihän tässä ole tosiaan vierähtänyt kun kaksi vuotta siitä kun projekti ostettiin. Kyseessä ei vaan ole ihan pikkuhomma, kun pitää sulkea katu, hommata nostokurki ja purkaa talon katto (se kun rakennetaan myös uudestaan). Toivon että elokuussa viimein alotettaisiin! Kerron heti kun jotain tapahtuu.

One of the most exciting things that I’m waiting for this summer is my godchild’s birth! She will be my very first godchild and I already love that little one to bits.

I’m also looking forward to our apartment project. It has taken two years of paper work and we are still in the middle of it. Hopefully we are able to start in August – fingers crossed!

Mulla on myös yhden ystävän häät tänä kesänä ja niitä odotan kovasti! Häät on ehdottomasti parhaita bileitä, niissä on niin paljon tunnetta ja pyyteetöntä iloa.

Another thing that I’m looking forward this summer is my friends wedding! I think weddings are absolutely the best parties, they are always full of pure joy and the atmosphere is just wonderful.

Kuten tiedätte, en ole mikään kreisibailaaja, mutta kesäiltana terassilla bailaaminen on ihan oma juttunsa. Odotan siis muutamia iltoja, jota ollaan meidän tyttöporukalla suunniteltu jo pitkään. Tiedossa on meidän porukan legendaariset kylpybileet ja rapujuhlat, tulee niin kivaa!

As you know, I’m not a party animal, but when it comes to partying on a summer evening on my favorite terrace in Helsinki I’m all in! I’m pationately waiting for certain evenings out that me and my girlfriends have planned way back.

Lomaa ja yhteistä aikaa ystävien kanssa odotan myös kovasti. Heinäkuussa työt vähenee automaattisesti, kun asiakkaat on lomalla, palavereja ei ole ja meili hiljenee. Silloin pyhitän päiväni ystäville ja perheelle, sillä kevät on ollut sen verran kiireinen, että laatuaika on todella tarpeen.

I’m also waiting for a little vacation and quality time with my loved ones. In July there will be less work since everyone is on holiday and therefore I will have time to relax after a hectic spring.

Viimeisempänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä odotan kaikkia ihania kesäaktiviteettejä, joita olen ikävöinyt koko talven! Odotan että päästään taas tekemään pitkiä pyörälenkkejä, vetämään ulkotreenejä ja pelaamaan tietty padelia – josko tänä kesänä opittaisiin säännötkin.

Last but not least, I’m looking forward to all of the exciting summer activities that I have missed all winter. Long biking trips, training outside, playing padel are on top of my mind right now!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *