6 x TÄNÄ KESÄNÄ

Odotan tietysti ihan hurjasti että mun kummilapsi syntyy! Ensimmäinen kummilapsi ja mä rakastan sitä pikkuista jo nyt ihan hulluna. Luulen että kummitädinkin maailma tulee mullistumaan tuon pienen nyytin myötä.

Sen lisäksi odotan, että päästäisiin rakentamaan. Eihän tässä ole tosiaan vierähtänyt kun kaksi vuotta siitä kun projekti ostettiin. Kyseessä ei vaan ole ihan pikkuhomma, kun pitää sulkea katu, hommata nostokurki ja purkaa talon katto (se kun rakennetaan myös uudestaan). Toivon että elokuussa viimein alotettaisiin! Kerron heti kun jotain tapahtuu.

One of the most exciting things that I’m waiting for this summer is my godchild’s birth! She will be my very first godchild and I already love that little one to bits.

I’m also looking forward to our apartment project. It has taken two years of paper work and we are still in the middle of it. Hopefully we are able to start in August – fingers crossed!

Mulla on myös yhden ystävän häät tänä kesänä ja niitä odotan kovasti! Häät on ehdottomasti parhaita bileitä, niissä on niin paljon tunnetta ja pyyteetöntä iloa.

Another thing that I’m looking forward this summer is my friends wedding! I think weddings are absolutely the best parties, they are always full of pure joy and the atmosphere is just wonderful.

Kuten tiedätte, en ole mikään kreisibailaaja, mutta kesäiltana terassilla bailaaminen on ihan oma juttunsa. Odotan siis muutamia iltoja, jota ollaan meidän tyttöporukalla suunniteltu jo pitkään. Tiedossa on meidän porukan legendaariset kylpybileet ja rapujuhlat, tulee niin kivaa!

As you know, I’m not a party animal, but when it comes to partying on a summer evening on my favorite terrace in Helsinki I’m all in! I’m pationately waiting for certain evenings out that me and my girlfriends have planned way back.

Lomaa ja yhteistä aikaa ystävien kanssa odotan myös kovasti. Heinäkuussa työt vähenee automaattisesti, kun asiakkaat on lomalla, palavereja ei ole ja meili hiljenee. Silloin pyhitän päiväni ystäville ja perheelle, sillä kevät on ollut sen verran kiireinen, että laatuaika on todella tarpeen.

I’m also waiting for a little vacation and quality time with my loved ones. In July there will be less work since everyone is on holiday and therefore I will have time to relax after a hectic spring.

Viimeisempänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä odotan kaikkia ihania kesäaktiviteettejä, joita olen ikävöinyt koko talven! Odotan että päästään taas tekemään pitkiä pyörälenkkejä, vetämään ulkotreenejä ja pelaamaan tietty padelia – josko tänä kesänä opittaisiin säännötkin.

Last but not least, I’m looking forward to all of the exciting summer activities that I have missed all winter. Long biking trips, training outside, playing padel are on top of my mind right now!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Eveliina June 7, 2019

  Sulla on niin ihana tyyli, että voisitko jakaa sun lemppari hääjuhlaan sopivat asut täällä :) kolmet häät tulossa ja inspiraatiota kaivattaisiin juhlapukeutumiseen :D

  Reply
  • Alexa June 7, 2019

   Oon itse asiassa miettinyt et tekisin sellasen kollaasin, eli ryhdyn hommiin! Ja kiitos ihana 😘 xx

   Reply
 2. Eva June 7, 2019

  Mistä toi ihana hiuspinni on? <3

  Reply
  • Alexa June 7, 2019

   Mun kampaajalta Peilistä ostin, mut just tsekkasin että House of Elliottilla on samanlaisia! 😍 xx

   Reply
   • Pepe June 8, 2019

    Ja ihan Glitteristäkin saa!

    Reply
 3. Aivan älyttömän ihana mekko. 😍 Mulla menee kesä töissä. Just sain uudet työvuorolistat ja vähän tuli ärähdettyä. No ensi kesänä sitten lomalla.

  Reply
  • Alexa June 7, 2019

   No voi hitsi! Toivottavasti pääset silti nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä! ❤️ xx

   Reply
 4. Annukka June 8, 2019

  Mistä tuon ihanan mekon voi löytää? 🤩

  Reply
 5. Lotta June 8, 2019

  Itselleni tuli mieleen, että kun teidän rakennusprojekti venyy, niin oletteko ajatelleet että ostaisitte ns. välikaikaisen asunnon, asuisitte rempan ajan siinä ja sitten ehkä myisitte tai jättäisitte sen sijoitusasunnoksi? Remppapäivityksiä odotellessa!

  Reply
  • Alexa June 9, 2019

   Se ois toki ollut tosi fiksua, jos oltaisiin heti alkuun tiedetty että pelkkä paperihomma vie vuosia 😅 Mutta joo, ens vuonna päästään muuttamaan ja kaikki rahat on tossa kiinni, niin nyt mennään näillä. Mutta onneksi kova työ palkitaan. ❤️ xx

   Reply
 6. Rosita June 10, 2019

  Ihania kuvia! <3 Yhdessä kuvassa näkyy pieni salamatkustaja, hämähäkki selässä. xD

  Reply
  • Alexa June 10, 2019

   Totta! 😂 En edes huomannut! ❤️ Kiitos! xx

   Reply