5 x Talvi-ihon pelastaja

february 12, 2019, Beauty

Multa on pyydetty vinkkejä kuivan talvi-ihon pelastamiseen ja vinkkejä todella löytyy, sillä oma ihoni on kerrankin pysynyt hyvässä kunnossa pakkasista huolimatta. Hypätään tuotteiden pariin!

Dermalogica Multi Vitamin Recovery Masque
Tätä olen hehkuttanut viimeiset pari vuotta, enkä enää pysy laskuissa kuinka monta tuubia on tullut kulutettua. Naamio kosteuttaa kunnolla ja jättää ihon silkkisen tuntuiseksi. Käytän tätä muutaman kerran viikossa ja aina matkoilla. Naamio on hyvä jättää yön yli vaikuttamaan kosteusvoiteen sijaan.

&Other Stories Perle De Coco Hand Cream
Jos et ole vielä tuoksuttanut &Other Storiesin Perle De Coco sarjaa, niin you are in for a treat. Kookosta ja vaniljaa rakastavana tykkään hurjasti tästä tuotesarjasta ja kyseinen käsirasva on aina laukussa mukana. Jos jonain päivänä hajuvesi unohtuu, niin rasvaa voi sipaista vähän kaulaankin.

Löwengrip Self-Tan Drops*
Meikäläinen on talvella (tai oikeastaan läpi vuoden) kalkkilaivan kapteeni ja kevyt rusketus tuo elon takaisin kasvoille. Löwengripin rusketustippoja voi sekoittaa iltavoiteeseen tai naamioon, niin aamulla iho on kosteutettu ja päivettynyt.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye*
Tästä silmänympärysvoiteesta olen tainnut kirjoittaa aikaisemminkin? Se on ollut nyt minulla käytössä usean kuukauden ajan ja silmänympärysiho kiittää. Ei ole tosiaan yhtään niin kuiva silmänympärysiho kun normaalisti talvella.

Korres Guava Lip Butter*
Korresin huulirasvoja on tullut myös vuosien varrella käytettyä useampi purkki ja niissä yhdistyy aina hoitavuus sekä ihana tuoksu. Suosittelen!

Dermalogica Multi Vitamin Recovery Masque
I have been raving about this masque for years! I just love it. It’s moisturising and it feels amazing on the skin. I have also heard that it’s Victoria Beckham’s go-to product, I can totally believe it. I use it twice a week, leaving it on overnight. It’s pricey, but totally price-worthy.

&Other Stories Perle De Coco Hand Cream
If you love coconut like I do, you are going to love this product line as well! I’m totally obsessed, I always carry this hand cream in my bag.

Löwengrip Self-Tan Drops
I’m naturally really pale, but I prefer slightly tanned dewy skin, so I use self-tan drops a couple of times a week mixed with my favourite moisturiser.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye
My go-to eye cream, I love the formula – it’s silky smooth and super moisturising.

Korres Guava Lip Butter
A lip butter is a must during the winter time and I love this one from Korres. It’s moisturising and it tastes yummy.

*gifted, saatu testiin

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *