5 x Suosikkituote Dermalogicalta

[kaupallinen]

Dermalogica kuuluu ehdottomasti suosikkibrändeihini ja se (ja hovikosmetologini Henna) ovat perusta ihoni hyvinvoinnille. Käytän todella paljon Dermalogican tuotteita ja oli kyllä haaste rankata vain viisi suosikkituotetta. Päätin että valitsen sellaiset tuotteet mitä käytän päivittäin ja sain vielä puhuttua teille arvonnan, jossa jaossa on koko viiden tuotteen paketti. Laitan siitä lisätietoa postauksen loppuun.  Näistä kaikista tuotteista olen puhunut teille aikaisemminkin, mutta kertaus kannattaa aina. Hypätään siis tuotteiden kimppuun!

P.S. Koodilla ALEXA10 saatte 10€ alennusta vähintään 50€ ostoksista Suomen Dermalogican nettikaupasta. Koodi on voimassa viikon tästä päivästä.

Dermalogica has been my go-to skincare brand for the past couple of years and I’m daily using a lot of their products. I thought that it would be fun to share my favorite Dermalogica products with you guys and I’m glad they teamed up with me to create this post. 

Precleanse-puhdistysyöljyn nimeen olen vannonut jo kohta kaksi vuotta. Se puhdistaa todella hyvin myös vedenkestävän meikin. Äitini ei ole koskaan tykännyt öljypohjaisista meikinpoistoaineista, mutta sain myös hänet koukutettua käyttämään tätä. Vaikka precleanse on puhdistusöljy, niin se ei jätä silmiin sellaista öljyistä “kalvoa” puhdistuksen jälkeen.

Precleanse is my favorite makeup remover. It takes off waterproof makeup, glitter, you name it…  easily and I haven’t tried anything better in years. 

Jos yksi ihonhoitotuote pitäisi valita, niin se olisi tämä Daily Microfoliant. Rakastan tätä ja myöskin Dailyn sisartuotetta Superfoliantia. Kyseessä on hellävarainen mikrokuorinta, jota voi nimensä mukaan käyttää päivittäin. Kuorin tällä viidesti viikossa ja tämä tuote on perimmäinen syy ihoni hyvinvointiin. Se on poistanut ihostani tekstuurin ja ylläpitää kuulasta ja hyvinvoivaa ihoani. Myös hoitotuotteet imeytyy paremmin, kun kuollut ihosolu on saanut kyytiä ihon pinnasta. Huomaan merkittävän eron jos esim. unohdan ottaa tämän tuotteen matkalle mukaan. Onneksi mulla on nyt matkakoko, niin en varmasti unohda! Myös kaikki kaverini ovat hehkutuksieni myötä tämän ostaneet ja kaikki on kovasti tykänneet.

If I would need to pick one ride or die skincare product I would definitely go with Daily Microfoliant. It has made the biggest impact on my skin and the results are really visible. My skin has become smoother and it’s more radiant than it was a couple of years ago. 

Tästä tuotteesta olen myös puhunut teille aikaisemmin, eli kyseessä on suosikkinaamioni Multivitamin Power Recovery Mask. Käytän tätä 1-2 kertaa viikossa ja jätän yöksi vaikuttamaan. Rakastan tuotteen koostumusta ja se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Kuulemma myös Victoria Beckham vannoo tämän naamion nimeen, enkä yhtään ihmettele miksi.

This is the masque that Victoria Beckham uses and I don’t wonder why. It’s my favorite mask and I love to leave it overnight to give my skin some extra hydration. 

Skinperfect primer on tuote jota käytän joko meikin alla pohjustukseen tai sellaisenaan bb-voiteen tapaan. Se sisältää iholle tärkeän SPF:n ja toimii myös kosteusvoiteena. Näitä on kulunut ainakin neljä tuubia!

Skinperfect Primer is a great primer under makeup, but I also love to use it as a bb cream when I’m in a hurry or need SPF to protect my skin. I love how my skin looks after applying this!

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisenä eniten käyttämäni kosteusvoide Skin Smoothing Cream, joka on käytössä aamuin ja illoin erityisesti kylmempinä vuodenaikoina. Kesällä vaihdan Active Moistiin, joka on hiukan kevyempi koostumukseltaan.

Skin Smoothing Cream is my go-to cream when I’m in a need of hydration. I use it daily during winter and spring and occasionally during summertime. 

ARVONTA!

Voit voittaa nämä kaikki tuotteet itsellesi kommentoimalla tähän postaukseen. Muista täyttää meilikenttään tietosi, jotta voin ottaa yhteyttä mikäli voitto osuu kohdallesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 21. 05 klo 12:00. Päivitän voittajan nimimerkin tähän postaukseen ja ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti.   Voitto napsahti Essille, ilmoitan sinulle henkilökohtaisesti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

500 comments

 1. Katsku May 19, 2017

  Tämä palkinto kelpaisi!! Haluaisin niin päästä testaamaan noita.

  Reply
  • Kirsi Koskela May 19, 2017

   Kuulostaa lupaavalta.Kelpaisi minullekin!

   Reply
  • Sirkka Uusipaikka May 20, 2017

   Kolme noista tuotteista on minullakin käytössä, ihana settia,

   Reply
 2. LM May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 3. Ceecee May 19, 2017

  Oi ihana setti! Oon aina halunnu testata noita dermalogican tuotteita mut opiskelijalle vähän liian tyyriitä :(

  Reply
 4. Noora May 19, 2017

  Vau oli niin vakuuttavat puheet, että tekisi mieli kokeilla noita kaikkia heti :-) tosi kauniita kuvia sulla tässäkin postauksessa ❤

  Reply
 5. Petra May 19, 2017

  Olen itse myös vannonut Daily Microfoliantin nimeen! Aivan loistava tuote, joten uskon loppujenkin olevan erittäin toimivia. :) Toivottavasti arpaonni suosii!

  Reply
 6. Noooranen May 19, 2017

  Olisi mahtavaa päästä itsekin testaamaan näitä Dermalogican kehuttuja tuotteita! : )

  Reply
 7. Jepsu May 19, 2017

  Pakko osallistua sillä oon kuolannut noita Dermalogican tuotteita, mutta oon vasta raaskinut microfoliantin hommata. :)

  Reply
 8. Katariina Viitamäki May 19, 2017

  mukana

  Reply
 9. Sini May 19, 2017

  Löysin Dermalogican edellisen postauksesi inspiroimana ja huomasin heti eron ihon kunnossa! Tilasin silloin matkakoot testiin ja ne on jo loppunu, pitääkin tehdä uusi tilaus mikäli arpaonni ei suosi tällä kertaa.

  Reply
 10. Tanja May 19, 2017

  sain noita tuotteita lahjaksi sukulaisilta ja tykkäsin niistä todella paljon! Valitettavasti kaikki on melkein loppu eikä opiskelijan tuloilla voi ostaa. Olisi kyllä kiva voittaa tota! :)

  Reply
 11. Marja May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! En olekaan koskaan kokeillut dermalogican tuotteita.

  Reply
 12. Katharina May 19, 2017

  Noi kolme ekaa on myös mun lemppareita. <3

  Reply
 13. OG May 19, 2017

  pliiis let me win ??

  Reply
 14. Johanna May 19, 2017

  Voi miten ihana arvonta! Merkin tuotteet ovat olleet mielessäni siitä asti, kun kirjoitit niistä ensimmäisen postauksen. Olisi ihana päästä testaamaan, miten tuotteet soveltuvat omalle ongelmaiselle iholleni.

  Reply
 15. Essi May 19, 2017

  WOOOW mikä arvonta, ehdottomasti mukana!! Itse myöskin Dermalogican vannoutunut kuluttaja ja moni näistä tuotteista kuuluu myöskin omiin suosikkeihin ja muutama jota tehnyt mieli kokeilla jo kauan mutta ovat hieman tyyriitä opiskelijalle :D

  Reply
 16. Linda May 19, 2017

  Tää olikin hyvä postaus, tota daily mircofolianttia mun on pitänyt ostaa ja kokeilla, mutta en ole muistanut? toivottavasti arpaonni suosii!

  Reply
 17. Anna May 19, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 18. Riikka Auvinen May 19, 2017

  Tää on ehdottomasti paras arvonta mihin olen netissä törmännyt <3

  Reply
 19. Mel May 19, 2017

  Mukana arvonnassa, olisi kiva päästä Dermalogican tuotteita kokeilemaan ;)

  Reply
 20. Erika Palo May 19, 2017

  ??????
  Loisto arvonta!

  Reply
 21. Silja May 19, 2017

  Mukana arvonnassa, huh ku tuotteet kuullosti lupaaville, ois ihana päästä testaamaan!

  Reply
 22. Gigi May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Muutamia vuosia sitten sain testiin tuon Daily Microfoliantin ja allekirjoitan täysin sen mitä siitä kirjoitit, paras tuote so far!

  Reply
 23. monskii May 19, 2017

  Mukana arvonassa! Olisipa ihania luksustuotetteita hetkenä minä hyvänsä alkavassa vauva-arjessa ?

  Reply
 24. Tiia May 19, 2017

  Mukana! Olen jo kauan halunnut testailla Dermalogican tuotteita.

  Reply
 25. LR May 19, 2017

  Todellakin mukana arvonnassa!

  Reply
 26. HM May 19, 2017

  Dermalogica on tuttu, osa näistäjin tuotteista ollut käytössä joten kiitos, sopisivat oikein kivasti kauneusrutiiniini näin kesää vasten :) Upea arvonta!

  Reply
 27. Lara May 19, 2017

  Osallistun!

  Reply
 28. Sennu May 19, 2017

  Ah toi Daily Microfoliant on todellakin kaiken hehkutuksen arvoista, en voisi enää elää ilman sitä! Harmi kun Dermalogican tuotteet on liian kalliita näin opiskelijalle, mutta ehkä tämän arvonnan myötä pääsen testaamaan muitakin heidän tuotteitaan :)

  Reply
 29. Mia May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Pitääpä tutustua näihin tarkemmin, erityisesti kiinnostaa mainitsemasi naamio.

  Reply
 30. Jonna May 19, 2017

  Näitä olisi ihana joskus testata! Kaikki kuulostivat hyviltä:)

  Reply
 31. Laura May 19, 2017

  Mukana!

  Reply
 32. Lilli May 19, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 33. mem May 19, 2017

  Olen myös ihan vannoutunut dermalogica käyttäjä. entinen akneiho vaihtunut pois ja en uskalla enää käyttää mitään muuta. Jos unohdan ottaa jonkun mukaan matkalle niin ostan sitten ihan uuden sieltä! ei mitään muuta edes yhdeksi päiväksi.

  mukana arvonnassa!

  Reply
 34. johanna k. May 19, 2017

  Ihanaa kun tällainen herkkäihoinenkin pystyy tätä merkkiä käyttämään. Daily microfoliant ollut käytössä jo monta vuotta, ja muitakin tuotteita olisi kiva päästä testaamaan. Korkea hinta on rajoittanut käytön tuohon yhteen tuotteeseen.

  Reply
 35. Eeva May 19, 2017

  Osaa näistä olen testannut ja hyväksi todennut mutta olisi kiva päästä kokeilemaan myös entuudestaan tuntemattomia tuotteita (esim tuo primer) eli mukana arvonnassa!

  Reply
 36. Katja May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 37. Mariela May 19, 2017

  Kuulostaa oikein hyvältä tuotesarjalta, ehdottomasti täytyy testailla! ?

  Reply
 38. Jenni May 19, 2017

  Ihana palkinto! En oo ikinä päässy kokeilemaan merkin tuotteita, mutta jospa onnetar suosisi tällä kertaa!

  Reply
 39. Karin May 19, 2017

  En ole aiemmin kokeillut dermalogican tuotteita, mutta näitä olisi kyllä ehdottomasti päästävä kokeilemaan! Mulla on ollut kasvojen iho todella huonossa kunnossa varmaan ainakin puolen vuoden ajan. Epäpuhtauksia, finnejä puhkeaa koko ajan erityisesti otsan ja leuan alueelle. Tämän lisäksi vielä ihoni on pintakuiva. Aiempina vuosina ihoni on ollut hyvässä kunnossa, mutta nyt 25 vuotiaana tuntuu kuin olisin teini-ikäinen iho-ongelmieni takia. Toivottavasti nämä tuotteet auttaisivat ihoni takaisin parempaan kuntoon. ?

  Reply
 40. E May 19, 2017

  Uij mikä arvonta ? Erityisesti toi puhdistusöljy kiinnostaa, vedenkestävää ripsaria on niin hankala poistaa.

  Reply
 41. Linda May 19, 2017

  Olisipa mukava saada testiin jos noilla vaikka saisi oman ihon taas talven jäljiltä kuriin! :)

  Reply
 42. Rebekka May 19, 2017

  Tulisi kyllä tarpeeseen!:))

  Reply
 43. Minzu May 19, 2017

  Mukana! :) Ihanilta kyllä kuulostavat kaikki tuotteet.

  Reply
 44. Ansku May 19, 2017

  Olispa kiva päästä testaamaan näitä!

  Reply
 45. Maija May 19, 2017

  Olisi kiva voittaa tämä! :)

  Reply
 46. Pinja May 19, 2017

  Dermalogican tuotteita olisi kyllä tosi mielenkiintoista päästä testaamaan, oon kuullut niistä (ilmeisesti syystäkin) pelkkää hyvää! Aivan upeita muuten nämä postauksen kuvat ♥︎

  Reply
 47. Pinja May 19, 2017

  Mulle kiitos!

  Reply
 48. Ida May 19, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 49. Noora May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 50. Sopa May 19, 2017

  Itekki Dermalogican rakastajana ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 51. P. May 19, 2017

  Olen aina halunnut testata Dermalogicaa mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Etenkin kuorinta kiinnostaa.

  Reply
 52. Wera May 19, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 53. majsan May 19, 2017

  Oi, mukana!

  Reply
 54. Emmi May 19, 2017

  Mukana arvonnassa olisi ihana päästä testaamaan näitä! :)

  Reply
 55. -H May 19, 2017

  Mahtava arvonta, näitä tuotteita olisi ihana päästä kokeilemaan :)

  Reply
 56. Paula May 19, 2017

  Oi että! Haluan :D :D Mulla on matkakoko kans tuosta kuorinnasta ja se on tosi hyvää!

  Reply
 57. Rebekkap May 19, 2017

  Oi että, tahdon! :)

  Reply
 58. Paltsu May 19, 2017

  Arvonnassa mukana! :) Juurikin sun suosituksesta oon hankkinut tuon Daily Microfoliantin, mutta muita Dermalogican tuotteita en olekaan vielä kokeillut.

  Reply
 59. Linda May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! :) Olisi todella ihanaa päästä koittamaan tuotteita, erityisesti kuorintaa koska minulla on todella kuiva iho, myös kesäisin.

  Reply
 60. jasmi May 19, 2017

  Näitä olisi kyllä mukava päästä testaamaan :)

  Reply
 61. Elina May 19, 2017

  Kuulostaapa ihanilta tuotteilta kaikki :)

  Reply
 62. Anne May 19, 2017

  Tuttuja tuotteita meikinpohjustusta lukuunottamatta. Helppo yhtyä mielipiteeseesi Dermalogican tuotteista. :)

  Reply
 63. Vilma May 19, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 64. Hanna May 19, 2017

  Vau mikä palkinto!

  Reply
 65. v May 19, 2017

  Mukana! Olisi ihana päästä testaamaan näitä :)

  Reply
 66. Elisa May 19, 2017

  Olen kuullut Dermalogican tuotteista pääasiassa pelkkää hyvää ja viimeistään tämän postauksen jälkeen kiinnostukseni heräsi toden teolla. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan!

  Reply
 67. Anna May 19, 2017

  Vitsi mä tykkään näistä Dermalogica yhteistyöpostauksista, kiitos siis taas alekoodista ja mukana ollaan arvonnassa, tietty! :)

  Reply
 68. Reetta May 19, 2017

  Kuulostaa huikeilta tuotteilta! Olis mahtavaa päästä testaileen!

  Reply
 69. Varpu May 19, 2017

  Nämä tuotteet tulisivat todellakin tarpeeseen! Kovasti haluaisin Dermalogican tuotteita päästä kokeilemaan :)

  Reply
 70. Soile May 19, 2017

  Merkki ainoastaan nimeltä tuttu ja mielelläni tutustuisin paremmin:)

  Reply
 71. Hennis May 19, 2017

  Olin juuri kasvohoidossa, joka tehtiin kys. merkin tuotteilla. Kelpuuttaisin tuotteet myös kotikäyttöön :)

  Reply
 72. Alli May 19, 2017

  Mukana! (:

  Reply
 73. Eija May 19, 2017

  Olen vasta tutustumassa Dermatologican tuotteisiin (kiitos sinun postausten!) ja ehtinyt käyttää muutamaa tuotetta. Tuntuvat todella hyviltä. Et ole turhaan kehunut.

  Reply
 74. -janitaaa May 19, 2017

  Mukana! Kuulostaa ihanilta tuotteilta pakko päästä testaamaan :-)

  Reply
 75. Ilona Valovirta May 19, 2017

  Puhdistusöljy ja tehonaamio kiinnostavat kovasti! Mukana!

  Reply
 76. Anna Maria May 19, 2017

  Oi että mikä arvonta! Oon aina halunnut testailla näitä tuotteita mutta vielä en ole saanut aikaiseksi tehtyä sitä :-)

  Reply
 77. Eveliina May 19, 2017

  Oioi mikä arvonta! Mukana ollaan?

  Reply
 78. linda May 19, 2017

  Mukana arvonnassa =)

  Reply
 79. Anniinav May 19, 2017

  Daily microfoliant on niin ihana tuote!

  Reply
 80. HH May 19, 2017

  Nämä ovat myös omia suosikkituotteitani, olisi kiva voittaa ne arvonnassa :)

  Reply
 81. Maija May 19, 2017

  Kiitos hyvästä postauksesta ja kauniista kuvista. Olrn mukana arvonnassa!

  Reply
 82. Venkku May 19, 2017

  Dermalogican tuotteita ei ole tullutkaan kokeiltua, olis kiva paketti voittaa!

  Reply
 83. Sanna May 19, 2017

  Ihana tuotesarja ! Näistä olen tutustunut kahteen tuotteeseen ja ehdottomasti olen tyytyväinen :) Olisi mukavaa kokeilla muitakin

  Reply
 84. Anu May 19, 2017

  Oi mikä arvonta! Ehdottomasti mukana, hyvä päivittää kesää kohden ihonhoitotuotteita :)

  Reply
 85. Isa May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Reply
 86. Reija May 19, 2017

  Huipputuotteita! Mukana arvonnassa.

  Reply
 87. Inga May 19, 2017

  Oiskohan näistä apua epäpuhtaalle ja samealle iholleni? Mukana arvonnassa! ??

  Reply
 88. Marjo-Riitta Albert May 19, 2017

  Olen vannoutunut Dermalogican käyttäjä! Mukana arvonnassa!

  Reply
 89. Annuska May 19, 2017

  Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita!

  Reply
 90. Vilma May 19, 2017

  In!!

  Reply
 91. Nina May 19, 2017

  Dermalogica on ainoa peilikaapin ei luonnonmukainen sarja, mutta on vaan niin hyvä ettei voi heivata.

  Reply
 92. Eve May 19, 2017

  Toivottavasti arpaonni suosii! Olen niin kauan halunnut päästä testaamaan kyseisen merkin tuotteita :)

  Reply
 93. Riikka Lehtonen May 19, 2017

  Mahtava tuotesetti!! Tarvitsisin näitä todella!! :)

  Reply
 94. Sanna May 19, 2017

  Paljon olen kuullut näistä tuotteista, mutta en koskaan kokeillut. Mielelläni nyt kokeilisin.

  Reply
 95. Päivi May 19, 2017

  Ei ole mitään käsitystä Dermalogican tuotteista, joten palkinto kelpaisi!

  Reply
 96. Henna May 19, 2017

  Voi vitsi, tuo paketti olisi kyllä ihana!

  Reply
 97. Jonna May 19, 2017

  Olisi ihana päästä kokeilemaan noita!

  Reply
 98. Pipsa May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 99. Essi May 19, 2017

  Mukana <3

  Reply
 100. Camilla May 19, 2017

  Kauniit kuvat jälleen! :) x

  Reply
 101. Niina May 19, 2017

  Tähän arvontaan haluan ehdottomasti osallistua!! Toivottavasti pääsisin testailemaan kaikkia suosikkituotteitasi.

  Reply
 102. Ella May 19, 2017

  Kaikki paitsi primer löytyvätkin jo omasta kaapista, Dermalogicat on kyllä ihan huippuja! Siirryin kohta vuosi sitten vähitellen käyttämään heidän tuotteitaan ja ihoni voi paremmin kuin koskaan :)

  Reply
 103. Minä May 19, 2017

  Näitä voisin kokeilla ehdottomasti!

  Reply
 104. Niina May 19, 2017

  Mukana arvonassa :) ihania tuotteita!

  Reply
 105. Emppu May 19, 2017

  Vau mikä arvonta!! Pitkään oon halunnut testata Dermalogicalta tuotteita mun oikkuilevaan ihoon mut vielä en oo opiskelijana raaskinu. Mukana siis ollaan! :)

  Reply
 106. Roosa May 19, 2017

  Dermalogican tuotteet on ihan parhaita! Loistavaa ois saada täydennystä hyllyyn! :)

  Reply
 107. Fredrika Fellman May 19, 2017

  Munkin suosikkeija

  Reply
 108. Heidi May 19, 2017

  Olisi ihana voittaa <3 Olen haaveillut näistä.

  Reply
 109. Anniina May 19, 2017

  Näitä olen halunnut jo pitkään päästä testaamaan ?

  Reply
 110. Milja May 19, 2017

  Olen kanssa kuullu noista pelkästään hyvää. Itse en ole vielä testannut.. Ihan mahtava arvonta, jossa haluan olla mukana!!

  Reply
 111. Emilia May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! Itse olen myöskin dermalogican tuotteiden pitkäaikainen käyttäjä ?

  Reply
 112. Milja May 19, 2017

  Olen kuullut noista pelkästään hyvää. Itse en ole vielä testannut. Aivan mahtava arvonta, jossa haluan olla ehdottomasti mukana!

  Reply
 113. Niina May 19, 2017

  Huikea arvonta! Nyt peukut ja varpaat pystyyn :)

  Reply
 114. Maiju May 19, 2017

  Tuotteet kuulostavat tehokkailta ja olen niitä halunnut testata siitä asti, kun ensi kertaa tuotteista kirjoitit. Ehkäpä nyt onni osuisi ja pääsisin kokeilemaan :)

  Reply
 115. Nina May 19, 2017

  Ooh mahtava arvonta! Vanhempi postauksesi sai sillon aikoinaan kiinnostumaan Dermalogican tuotteista ja varsinkin tuo Daily Microfoliant on ollut siitä asti toivelistalla :) Iho kaipaisi kyllä näitä kaikkia tällä hetkellä!

  Reply
 116. Matami May 19, 2017

  Ihania tuotteita kaikki. Eniten kiinnostaa toi kuorinta. Mukana arvonnassa.

  Reply
 117. Laura May 19, 2017

  Vau, Kuulostaapa kaikki hyviltä. Tekisi mieli kokeilla niitä!

  Reply
 118. Annina May 19, 2017

  Multivitamin Power Recovery Mask on myös mun lemppari :) Mukana arvonnassa!

  Reply
 119. Henna May 19, 2017

  Tuotteista on jo sun suosittelemana käytössä Daily Microfoliant (koukussa ollaan täälläkin!), joten olis mahtavaa päästä kokeilemaan sun muitakin suosikkeja! :)

  Reply
 120. Johanna May 19, 2017

  Mukana :)

  Reply
 121. Iida May 19, 2017

  Ihana palkinto! Mukana:)

  Reply
 122. Laura May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana näiden ihanien tuotteiden arvonnassa :) Mukavaa kesän alkua Alexa

  Reply
 123. Elina May 19, 2017

  Hei!
  Itselläni myös 3/5 näistä käytössä ja ovat ehdottomia lemppareitani! Olisi mahtavaa voittaa nämä hintavahkot tuotteet :)

  Reply
 124. markku May 19, 2017

  oi! tämä paketti olisi ihana voittaa! ehdottomasti mukana kisassa. dermalogican tuotteet ovat ihan parhaita. <3

  Reply
 125. Henzuz May 19, 2017

  Vaikuttavat kyllä ihan huipputuotteilta!

  Reply
 126. Essi May 19, 2017

  Osallistun! :) Kiinnostuin tuosta kuorinnasta ja kasvonaamiosta, olisi ihanaa päästä niitä kokeilemaan.

  Reply
 127. Sini May 19, 2017

  Mukaan arvontaa

  Reply
 128. Satu May 19, 2017

  Tekisin mielelläni “sovinnon” Dermalogican tuotteiden kanssa… Aikanaan käyttämäni silmänympärysvoide “syövytti” silmänympärysihoani,(niin tehokasta!?) enkä ole sen koommin uskaltanut niitä käyttää vaikka varsinkin viime aikoina tuotteet ovat houkutelleet kovasti..

  Reply
 129. Muhvi May 19, 2017

  En ole kyllä koskaan kuullut huonoa kommenttia Dermalogican tuotteista, mahtava arvonta!!

  Reply
 130. Ella May 19, 2017

  Oi. Olisi ihana testailla tuotteita ja helliä ihoa nyt vihdoin aknen selättäneenä. :)

  Reply
 131. St'rawberry May 19, 2017

  Vau, hieno arvonta. Mukana. Kaikki tuoteet olisi uusia minulle.

  Reply
 132. Janina May 19, 2017

  Huippu arvonta! Mukana!

  Reply
 133. Aliina May 19, 2017

  Mukana!

  Reply
 134. Anna May 19, 2017

  Ihana paketti! Tällainen piristää ketä tahansa!

  Reply
 135. Heli May 19, 2017

  Dermalogican tuotteet on ihania ja lähes samat tuotteet itsellänikin on ollut käytössä. Nyt lähes kaikki ovat vain loppumassa, joten täydennys tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

  Reply
 136. Merita May 19, 2017

  Tämä olis ihan mahtava voittaa!:) olen siis ehdottomasti mukana.

  Reply
 137. Johanna May 19, 2017

  Vau mikä arvonta! Olen ehdottomasti mukana :)

  Reply
 138. Julia May 19, 2017

  Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana, oioioi!

  Reply
 139. Pauliina.K May 19, 2017

  Mukana, tämä palkinto olisi oiva synttärilahja :)

  Reply
 140. Heidi May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

  Reply
 141. Tuuli May 19, 2017

  Sain aiemmin testerin käyttöön tuosta daily microfoliantista ja tuintui mahtavalta tuotteelta. Opiskelijabudjetilla harmi vain en pysty päivittäiseen käyttöön ostamaan tuotetta:( Olisi ihana voittaa tuotteet, herkkä ihoni kun monista tuotteista ei tykkää, mutta heidän tuotteensa ovat olleet toimivia :)

  Reply
 142. Anna May 19, 2017

  Voi kun olisi kiva kokeilla näitä! Olen kuullut pelkkiä kehuja.

  Reply
 143. Eltsi May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana :)

  Reply
 144. Riikka May 19, 2017

  Mukana :)

  Reply
 145. Neea May 19, 2017

  Mukana arvonnassa. Olisi huippua kokeilla nuita! ;)

  Reply
 146. Jenni** May 19, 2017

  Mukana ehdottomasti, ihana arvonta! :) Mielelläni kokeilisin Dermalogican tuotteita, en ole koskaan niistä mitään huonoa kuullut. :)

  Reply
 147. Jhhh May 19, 2017

  Mukana ollaan. ?

  Reply
 148. meeri May 19, 2017

  olen käyttänyt dermalogican tuotteita joskus aikaisemmin ja todennut ne parhaiksi. Nyt haluaisin ne taas päivittäiseen käyttöön!

  Reply
 149. annis h May 19, 2017

  Oi vitsi, kaikki kelpaisi!

  Reply
 150. Elina May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 151. Tia May 19, 2017

  ihanan kuulosia tuotteita! :)

  Reply
 152. Satu May 19, 2017

  Dermalogican tuotteet ovat kyllä ihan parhaita. Jo useamman vuoden käytössä ?

  Reply
 153. inca May 19, 2017

  Oijoi oon pitkään halunnu testailla noita herkkuja!

  Reply
 154. Vera May 19, 2017

  Olen mukana arvonnassa <3 aurinkoista viikonloppua!

  Reply
 155. Terhi May 19, 2017

  Voi kun arpaonni suosisi minua! <3

  Reply
 156. Katja May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! Olen pitkään haaveillut että pääsisi Dermalogicaa kokeileman :)

  Reply
 157. Pipa May 19, 2017

  Mahtava arvonta, kauan on tullut haaveiltua tuosta kuorinnasta, että vaikka arpaonni ei osuisikaan kohdalle niin se ehkä täytyy ostaa testiin.

  Reply
 158. Pauliina May 19, 2017

  Täytyypä varmaan testata itsekin!

  Reply
 159. Zuip May 19, 2017

  Voi kun onnetar suosisi! Olen kärsinyt jo pidemmän aikaa todella huonosta ihosta ja alan jo menettämään toivoni. Olen jo jonkin aikaa miettinyt tämän sarjan testaamista, mutta se on ollut vähän liian hinnakas opiskelijan budjetille. Jospa nyt pääsisi kokeilemaan :)

  Reply
 160. Nannak May 19, 2017

  Mukana upeassa arvonnassa! ? Tuotemerkki ei itselleni tuttu, olis kiva päästä testaamaan monien hehkuttamia tuotteita!

  Reply
 161. Annamari May 19, 2017

  Olen kuullut hehtusta näistä tuotteista muualtakin ja ovat olleet pitemmän aikaa testauslistalla!

  Reply
 162. Ia May 19, 2017

  Ihana arvonta! Mahtavan kuuloisia tuotteita olisi kiva päästä testaamaan. :)

  Reply
 163. Oona May 19, 2017

  Mukana! :-)

  Reply
 164. Hetariina May 19, 2017

  Mahtavia tuotteita! Kelpaisi niin :)

  Reply
 165. E May 19, 2017

  Mukana!

  Reply
 166. pimassou May 19, 2017

  Dermalogica on myös mun luottomerkki ja meillä näyttää olevan samoja suosikkituotteita. Innolla mukaan arvontaan! :)

  Reply
 167. Mari May 19, 2017

  Parhaita ihonhoitotuotteita! Testaamatta noista on vielä primer ja mask. Ne tulisivat kesään valmistautuvalle iholle tarpeeseen!

  Reply
 168. Leena May 19, 2017

  Tämä mummeli käyttänyt näitä tuotteita vuosikausia! Toimivat!

  Reply
 169. Tiia Virtanen May 19, 2017

  Voi että, ehdottomasti mukana arvonnassa :-)

  Reply
 170. Tiinaxul May 19, 2017

  Huikea arvonta! Tuolla kombinaatiolla luulisi hoituvan minunkin ainaiset iho-ongelmat :)

  Reply
 171. mira May 19, 2017

  Muksns :))

  Reply
 172. Jenna May 19, 2017

  Iik! Miten ihanan kuuloisia tuotteita! :) Mukana ehdottomasti!

  Reply
 173. Sari May 19, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 174. Siruli May 19, 2017

  En ole ennen huomannutkaan, että näihin ei ole lisätty hajusteita. Nyt sitten kiinnostuin minäkin. Näitä on niin moni hehkuttanut, mutta en ole uskaltanut “hajuste-aivastelijana” kokeilla. Innolla siis mukana arvonnassa.

  Reply
 175. Laura May 19, 2017

  Oo miten ihana arvonta! Juuri on hakusessa uusia tuotteita kasvojen puhdistukseen ja hoitoon, joten voitto ei olisi ollenkaan hullumpi :D Ja ihania kuvia taas kerran, sun blogi on aina niin upean näkönen!

  Reply
 176. Tiina May 19, 2017

  Itselläni noista em. tuotteista käytössä joitakin ja ovat oikeasti hyviä. Lisäksi monia muita dermalogican tuotteita käytössä, ja pelkkää positiivista sanottavaa vain on. Olen mukana arvonnassa ja toivon olevani onnekas voittaja :)

  Reply
 177. Nanna May 19, 2017

  upea setti ! ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Reply
 178. Vilma May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana! Mä oon kuullut Dermalogican tuotteista tosi hyviä kokemuksia niin monelta!

  Reply
 179. Ilona May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! :)

  Reply
 180. Essiii May 19, 2017

  Mukana ollaan :) kiinnostais todella paljon kokeilla noita tuotteita!

  Reply
 181. S May 19, 2017

  Jospa kerrankin voittaisi! :)

  Reply
 182. Aino May 19, 2017

  Vau, tommonen setti tulisi niin tarpeeseen<3

  Reply
 183. Nita May 19, 2017

  Yksi on ylitse muiden: En koskaan luovu Dermalogican naamiosta (käytän samaa kuin sinä). Raavin rahat siihen mistä tahansa, sillä se on kuorinta-aineen lisäksi iihan must iholleni.

  Reply
 184. Hanna-K May 19, 2017

  Mukana arvonnassa, näitä olisi tosi kiinnostava kokeilla! :)

  Reply
 185. ansku May 19, 2017

  näitä tuotteita oon halunnut testata jo pitkään! mukana arvonnassa :)

  Reply
 186. Mari May 19, 2017

  Mahtava palkinto! Tämän voittaminen olisi kuin unelma kotiäidille ?

  Reply
 187. Janinaaa May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 188. Milla May 19, 2017

  Olispa huikeeta päästä kokeilemaan näitä tuotteita, kun dermalogicaa on niin paljon kehuttu! :-)

  Reply
 189. Mia May 19, 2017

  Todella ihana ja ylellinen ihonhoitopaketti :)

  Reply
 190. Mari May 19, 2017

  Ihana arvonta! Itse en tykkää käyttää voimakkaasti tuoksuvia tuotteita, joten näitä olisi kyllä ihan mahtava päästä kokeilemaan.

  Reply
 191. Lotta May 19, 2017

  Oi, toi tuote sarja olisi varmasti todella hyvä! Oon etsimässä uutta tuote merkkiä testaukseen! Mukana siis arvonnassa

  Reply
 192. Silja Bogdanoff May 19, 2017

  Jee mukana?

  Reply
 193. Jusu May 19, 2017

  Microfoliant ja precleanse onkin jo itsellä vakkarikäytössä, huipputuotteita! Olisi mukavaa päästä testaamaan myös muitakin :)

  Reply
 194. Miia Pirhonen May 19, 2017

  Kylläpä kelpaisi tälle tytölle kyseinen paketti :)

  Reply
 195. Julia May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! ☺️

  Reply
 196. Minna May 19, 2017

  Tuo microkuorintaa olen joskus käyttänyt ja se on kyllä ihan huippu. Dermalogicaa kyllä ostaisin enemmänkin elleivät olisi niin julmetun kalliita.

  Reply
 197. Saara May 19, 2017

  Mukana :)

  Reply
 198. Eve May 19, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 199. K May 19, 2017

  Mukana!

  Reply
 200. Salppa May 19, 2017

  Wau! itselleni uusi merkki, niin mukava olisi päästä tuotteiden testailuun 8)

  Reply
 201. Pauliina May 19, 2017

  Ihania tuotteita! Mukana arvonnassa:-)

  Reply
 202. sirpar May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 203. J May 19, 2017

  Muutama vuosi sitten kokeilin yhtä Dermalogican meikinpuhdistusainetta ja en kyllä yhtään muista miten siitä tykkäsin. Olet kuitenkin niin ahkerasti hehkuttanut tätä brändiä, että toki haluaisin kokeilla sitä uudestaan!

  Reply
 204. Anu Vuorela May 19, 2017

  Kuulostavat ihon pelastajilta, haluaisin kokeilla!

  Reply
 205. Niina May 19, 2017

  Olisi ihanaa päästä kokeilemaan varsinkin puhdistusöljyä ja kuorintaa eli mukana arvonnassa :).

  Reply
 206. Emputin May 19, 2017

  Oi! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Reply
 207. Ansku May 19, 2017

  Käytössäni on ihana Daily Microfoliant. Primeria toivoisin myös vaaleampaa vaihtoehtoa talvikäyttöön. Mukana arvonnassa.

  Reply
 208. Terhi May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 209. Anna May 19, 2017

  Olen niin laiska kokeilemaan mitään uusia ihonhoitotuotteita, että olis mahtavaa saada valmis paketti hyviksi havaituista tuotteista! :)

  Reply
 210. Anne May 19, 2017

  Mukana! Kiitos kivasta arvonnasta! :)

  Reply
 211. Amanda May 19, 2017

  Nyt kun pääsisi testailemaan! Mukana ehdottomasti.

  Reply
 212. Milla K May 19, 2017

  Hep, mukana! :)

  Reply
 213. Inna May 19, 2017

  Oih kuinka ihana arvonta! Tuoksuvatko tuotteet paljon?? xxx

  Reply
 214. mariia May 19, 2017

  Aaah voittaisinpa kerrankin!! unelma olisi!

  Reply
 215. Leena Pia May 19, 2017

  Mukana arvonnassa. Dermalogican tuotteita en ole koskaan kokeillut.

  Reply
 216. Niina May 19, 2017

  Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana ollaan ja pitääpä tutustua paremmin etenki naamioon!

  Reply
 217. Leena May 19, 2017

  Dermalogica on paras! Olen ollut uskollinen käyttäjä jo vuosia, ja aion olla jatkossakin.

  Reply
 218. Taija May 19, 2017

  Mukana!

  Reply
 219. Ane May 19, 2017

  Tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta, olisi mukavaa päästä kokeilemaan niitä!

  Reply
 220. Emmi May 19, 2017

  Olisi ihana voittaa nämä tuotteet :)

  Reply
 221. Reetta May 19, 2017

  Mukana!!!

  Reply
 222. Anna May 19, 2017

  Mukana arvonnassa. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita. ?

  Reply
 223. Tiia May 19, 2017

  Mulla on Daily Microfoliant ollut käytössä ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, joten olisi kiva päästä testaamaan muitakin tuotteita, mukava arvonnassa siis!

  Reply
 224. Elina May 19, 2017

  Dermalogican tuotteet on niin ihania❤️

  Reply
 225. Solie May 19, 2017

  Hip hip, mukana!

  Reply
 226. Irkku May 19, 2017

  KIva arvonta ja hyvät tuotteet, mukana arvonnassa!

  Reply
 227. Virpi May 19, 2017

  Ihania tuotteita! :)

  Reply
 228. Jenni May 19, 2017

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! Ostin aikoinaan sun postauksen perusteella Skin hydrating masquen ja se on kyllä ihan paras kosteusnaamio ikinä! Kivaa viikonloppua! :)

  Reply
 229. Kiira May 19, 2017

  Huippu arvonta! Mukana ollaan :)

  Reply
 230. Jasmiinar May 19, 2017

  Mahtava arvonta! Näitä olen kyllä halunnut pitkään kokeilla.

  Reply
 231. Marisa May 19, 2017

  Mahtava kilpailu! Oon jo pitkään halunnut kokeilla Dermalogican tuotteita omalle ongelmaiholleni. Ehdottomasti mukana :)

  Reply
 232. Marjo May 19, 2017

  Oi mikä arvonta! Ilolla kokeilisin tuotteita. Oma sekaihoni on hankala, enkä ole löytänyt sitä must tuotettani vielä.

  Reply
 233. Annika May 19, 2017

  Oii, olispa kiva päästä testailemaan noita! ?

  Reply
 234. Kiira May 19, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 235. Johanna May 19, 2017

  Tajusin tällä viikolla etteivät tämänhetkiset tököttini taida olla iholleni hyväksi, joten olisi mahtavaa päästä testamaan näitä hyväksi havaitsemiasi! ?

  Reply
 236. Aura May 19, 2017

  Kuulostaa super hyviltä tuotteilta?

  Reply
 237. maria May 19, 2017

  ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 238. Iida May 19, 2017

  Kaikki tuotteet vaikuttavat ihanilta, etenkin tuo puhdistusöljy. Ehdottomasti mukana!

  Reply
 239. Möhkö May 19, 2017

  Olisipa kiva kyllä päästä testaamaan noita! :)

  Reply
 240. Anna May 19, 2017

  Mukana ollaan! Atooppiselle iholle nuo kosteuttavat tuotteet olisi varmasti huippuhyviä! :)

  Reply
 241. Jasmin May 19, 2017

  Jes mikä arvonta

  Reply
 242. RiRi May 19, 2017

  Hep! Mukana arvonnassa, nämä kelpaisi osaksi omaa ihon hoito rutiinia!

  Reply
 243. Myju May 19, 2017

  Nämä olisivat erittäin tervetulleita ?

  Reply
 244. Siiri May 19, 2017

  Mukana! Xx

  Reply
 245. Mimmu May 19, 2017

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan tätä sarjaa ?

  Reply
 246. Paulina May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 247. Miia May 19, 2017

  Vautsi mitä tuotteita, mukana siis arvonnassa!

  Reply
 248. Kamilla K May 19, 2017

  Olisi kyllä ihania tuotteita.

  Reply
 249. Eeva May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 250. Tua May 19, 2017

  Mahtava arvonta, olisipa ihana voittaa nuo upeat tuotteet itselleni <3

  Reply
 251. Riitta May 19, 2017

  Hei,
  Olisipa kiva päästä kokeilemaan, kuulostavat niin hyviltä tuotteilta!

  Reply
 252. Nina May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 253. Taru May 19, 2017

  Sun blogin kautta oon löytänyt dermalogican tuotteet ja ne on ihan parhaita! Tässäkin joukossa muutama luottotuote ja muuta uutuus, jota oonkin halunnut testata ?

  Reply
 254. Taru May 19, 2017

  Sun blogin kautta oon löytänyt dermalogican tuotteet ja ne on ihan parhaita! Tässäkin joukossa muutama luottotuote ja muuta uutuus, jota oonkin halunnut testata ?

  Reply
 255. Annastiina May 19, 2017

  Tämä toisi ylellisyyttä ihon hoitorutiineihini!

  Reply
 256. Tiinam May 19, 2017

  Kuulostaa hyviltä tuotteilta, noita olisi kiva päästä testailemaan! :)

  Reply
 257. Laura May 19, 2017

  Aivan mahtava arvonta! Olen kuullut paljon hyvää tästä tuotemerkistä, mutta en ole vielä koskaan itse testannut.

  Reply
 258. jennie May 19, 2017

  Kosmetiikkafanille sopiva palkinto! Kuorinta on itselläkin käytössä matkakoossa.

  Reply
 259. Marianne May 19, 2017

  Olisi ihana päästä testamaan tuotteita! :)

  Reply
 260. Maria May 19, 2017

  Voi kun pääsisi testailemaan! :)

  Reply
 261. Katja May 19, 2017

  Itkuhan siitä tulisi, jos näin upen palkinnon voittaisi! ?

  Reply
 262. Marjut May 19, 2017

  Olisi huippu päästä kokeilemaan Dermalogicaa! Paljon olen näistä kuullut ja lukenut hyvää :)

  Reply
 263. Hippu May 19, 2017

  Mukaan!

  Reply
 264. Petra May 19, 2017

  Olis ihan parasta päästä testaamaan näitä tuotteita! Kuulostaa niin hyviltä ja toimivilta ?

  Reply
 265. Heli May 19, 2017

  Ihan mieletön arvonta! Niinku blogikin! ??

  Reply
 266. Maija makirinne May 19, 2017

  Yes please :)

  Reply
 267. Satu May 19, 2017

  36v ja ikuinen akne! Haluisin koittaa!!

  Reply
 268. KK May 19, 2017

  Vitsit mitä tuotteita! Paljon hyvää olen kyseisestä merkistä kuullut, joten ilolla testailisin itsekin :)

  Reply
 269. Helena Yli-Harja May 19, 2017

  Mieluusti kokeilisin näitä tuotteita!

  Reply
 270. Daniella May 19, 2017

  Olisipa ihanaa <3

  Reply
 271. Anna-Sofia May 19, 2017

  Ehdottomasti mukana tässä mahtavassa arvonnassa!!

  Reply
 272. Julia O May 19, 2017

  Ihana arvonta! Mukana :)

  Reply
 273. Mimmi May 19, 2017

  Näitä olisi mahtava kokeilla!

  Reply
 274. jensu May 19, 2017

  Sun vinkin perusteella tilaisn itelleni ton daily microfoliantin ja oon tykänny kovasti. Muihinkin tuotteisiin tutustuisin mielellään!

  Reply
 275. Lotta May 19, 2017

  Kiitos alekoodista, pääsenpä vihdoin testaamaan Daily Microfoliantia :)

  Reply
 276. Sonja May 19, 2017

  Rakastan Dermalogicaa! Palkinto kelpaisi kyllä minulle.

  Reply
 277. Fanny May 19, 2017

  Kiva olis saada näitä testaukseen!:)

  Reply
 278. Heidi May 19, 2017

  Oijoi, Dermalogicat on parhaita! Jos ei arvonnassa tärppää, niin onneksi on sentään tuo alekoodi lohduttamassa ?

  Reply
 279. Varpu Andersson May 19, 2017

  Ostin sinun aikaisemmista suositteluista innostuneena Dermalogican testipakkauksen ja olen täysin myyty. Iloisena yllätyksenä tuli myös tuotteiden riittävyys. Olen pessyt noilla testipakkauksen pienillä purkeilla ihoni jo aamuin illoin yli 7 viikkoa ja vieläkään eivät ole loppuneet. Tämä palkinto olisi kyllä ihan täydellinen päivän piristys! :)

  Reply
 280. Sino May 19, 2017

  Dermalogican tuotteet kiinnostaisivat todella paljon, muutamaa tuotetta vuosia sitten olen käyttänyt, mutta vuosia on tullut lisää ja ihokin vähän muuttunut :)

  Reply
 281. Eve May 19, 2017

  Arvonnassa mukana? Mä niin haluaisin päästä kokeilemaan näitä laadukkaita tuotteita. Kahden energisen pienen lapsen äitinä näillä olisi niin ihana hemmotella itseä ja tuoda arkeen hieman luksusta. Ihoni huutaa näitä luokseen?

  Reply
 282. mirvuli May 19, 2017

  Mukana ehdottomasti wuhuu.

  Reply
 283. Inkerim May 19, 2017

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan tuotteita!

  Reply
 284. Janina May 19, 2017

  Oi kelpaisi tännekkin!

  Reply
 285. Annu-Maria May 19, 2017

  Hypistellyt tuotteita muutamaan otteeseen, mutta piheys iskenyt tosi paikan tullen :D Olisi mukava kokeilla tuotteita ongelmaiholleni :)

  Reply
 286. Paula May 19, 2017

  Mukana :)

  Reply
 287. Ansku.K May 19, 2017

  Mukana! ?

  Reply
 288. Jennifer May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 289. Tanjuska May 19, 2017

  Oi, oispa ihana voittaa tällaiset luxus-tuotteet! Tällä hetkellä oma iho ihan karmeassa kunnossa ?

  Reply
 290. Hanna O May 19, 2017

  Tuotteet tulisivat todellakin tarpeeseen! Olen kaivannut jotan uutta ihon hoitorutiniin ja näistä tuotteista olen kuullut vain hyvää!

  Reply
 291. Hanna K. May 19, 2017

  Oh, tämä paketti olisi upeaa voittaa! Kaiken muun hyvän lisäksi Dermalogican tuotteita ei myöskään testata eläimillä eli ovat hyvän omantunnon kosmetiikkaa!

  Reply
 292. Krista May 19, 2017

  Näitä haluisin ehdottomasti kokeilla, sillä hakusessa on nyt kevään aikana ollut uudet puhkistus- ja hoitotuotteet. ??

  Reply
 293. Katjamari May 19, 2017

  En ole kokeillut mutta kehuja kovasti kuullut. Mukana arvonnassa.

  Reply
 294. Johannam May 19, 2017

  Oi vitsi, näitä haluaisin kokeilla!!

  Reply
 295. Nelli May 19, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 296. Anna May 19, 2017

  Kääk! Tulisi niin tarpeeseen. En ole vielä(kään) löytänyt luottotuotteita, joiden avulla saisin ihoni parhaimmilleen. Näitä olisi mahtava kokeilla! :)

  Reply
 297. Katja May 19, 2017

  Oon ihan koukussa kokeilemaan uusia ihonhoitotuotteita ja dermalogicaa ei ole aikaisemmin tullutkaan testattua, joten ei yhtään hassumpi palkinto!

  Reply
 298. marjj May 19, 2017

  Mukana arvonnassa! :)

  Reply
 299. Norton May 19, 2017

  aaa.. tää olisi täydellinen synttärilahja iholle joka kaipaa hemmottelua

  Reply
 300. Larsson May 20, 2017

  Tää olis aivan ihana! Nää tuotteet on super tehokkaita :)

  Reply
 301. Ida May 20, 2017

  Todellakin mukana arvonnassa!

  Reply
 302. Aurora May 20, 2017

  Dermalogica kuuluu myös omiin suosikkeihini! <3

  Reply
 303. Jenna May 20, 2017

  Kuulostaapa hyviltä tuotteilta, Dermalogican tuotteita ei ole aiemmin tullut testattua mutta kehuja olen kyllä kuullut. Näistä olisikin kiva lähtä tutustumaan brändin tuotteisiin :)

  Reply
 304. Ellinoora May 20, 2017

  Ah mikä arvonta! Ehdottomasti kelpais kesäisen hehkuvan ihon metsästykseen. :)

  Reply
 305. Miia May 20, 2017

  Mukana :)

  Reply
 306. Elina May 20, 2017

  Huikean kuuloisia tuotteita!! Mukana ollaan <3

  Reply
 307. Katri May 20, 2017

  Vitsi, pitäis varmaan itsekin kokeilla näitä tuotteita, niin hyvältä kuulostaa! :)

  Reply
 308. Janni May 20, 2017

  Ihana arvonta!! Ehdottomasti mukana!

  Reply
 309. JohannaL May 20, 2017

  Oon kuullut Dermalogicasta paljon kehuja, mutta jostain syystä en ole koskaan testannut heidän tuotteitaan. Jos vaikka voittaisi arvonnassa niin pääsisi testaamaan :)

  Reply
 310. Johannaev May 20, 2017

  Kelpasivat kaikki tuotteet kylppäriimme :)

  Reply
 311. Riikka May 20, 2017

  En ol koskaan kokeillut Dermalogican tuotteita, jospa nyt saisin testattavaksi. Kuorinnat kiinnostavat erityisesti.

  Reply
 312. Aino May 20, 2017

  Voi kun olisi ihanaa päästä kokeilemaan! Joten mukana arvonnassa :)

  Reply
 313. Päivi May 20, 2017

  Ihana arvonta! Ja kiitos suosituksista, mukana arvonnassa :)

  Reply
 314. Elina May 20, 2017

  Kuulostaa mahtavilta tuotteilta -jospa niistä löytyisi ratkaisu omiin iho-ongelmiini. Mukana arvonnassa! :)

  Reply
 315. Noora May 20, 2017

  Oi, kuulostaa hyvältä. En ole koskaan kokeillut vielä yhtäkään heidän tuotteistaan. Mukana arvonnassa siis :)

  Reply
 316. MariaH May 20, 2017

  Voi, nämä kelpaisi, olen mukana arvonnassa!

  Reply
 317. Suvi May 20, 2017

  Tuoreena äitinä tämä setti todellakin kelpaisi!:)

  Reply
 318. AnnaKuulua May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 319. Janette May 20, 2017

  Mukana! Olis mahtava päästä testaan kyseisen merkin tuotteita!

  Reply
 320. Pia May 20, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 321. Riikka79 May 20, 2017

  Mun iho niiiiin kaipaa näitä tuotteita! Varsinkin tuota primeria :)

  Reply
 322. NinniJ May 20, 2017

  Upea arvonta; ehdottomasti mukana!

  Reply
 323. Satus May 20, 2017

  Olisiko näistä talven jälkeisen kuivan ihon pelastajaksi? Mukana arvonnassa :)

  Reply
 324. Juulia May 20, 2017

  Apua miten ihana palkinto, kyllä kelpais ? Eli mukana ollaan!

  Reply
 325. Niina May 20, 2017

  Tulis kyllä tarpeeseen noi tuotteet! :)

  Reply
 326. V May 20, 2017

  Wau mikä arvonta! Täällä yksi atoopikko, joka testaisi mielellään sopisiko tuotteet omalle iholle!

  Reply
 327. Sis May 20, 2017

  Oi vaikuttaapa ihanilta tuotteilta! Kesä ja kuulas iho, täältä tullaan ?

  Reply
 328. Tuija May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana! Dermalogica on jäänyt itselleni vieraaksi merkiksi hintansa takia, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää :)

  Reply
 329. Jonna May 20, 2017

  Oi, olisipa kiva voittaa! Varmasti tulisi kaikki tuotteet aktiiviseen käyttöön.

  Reply
 330. Tiia May 20, 2017

  Mukana!!

  Reply
 331. Tuire Salmela May 20, 2017

  Dermalogi on minunkin suosikki. Päivävoide parasta. Noita muita en olekaan vielä kokeillut.

  Reply
 332. Maija Luostarinen May 20, 2017

  Mielettömän kuuloiset tuotteet! Olisi huippua päästä testaamaan tälle stressi-iholle!

  Reply
 333. Ilma May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! Postausta lukiessa mietin jo, että haluan tilata nämä kaikki ja kokeilla auttaisiko sarja minun ihon ongelmiin. Luultavasti tilaus lähtee jos arpaonni ei suosi, mutta yritetään ensin näin! :-)

  Reply
 334. Sara May 20, 2017

  Oisipa mukava päästä kokeilemaan Dermalogican tuotteita. Olen taistellut aikuisiän aknen kanssa nyt reilun puoli vuotta, josko näistä saisi helpotusta?

  Reply
 335. Heidi May 20, 2017

  Mukana :)

  Reply
 336. Sanna May 20, 2017

  Dermalogica on ihana tuotesarja, mutta en ole käyttänyt sitä vuosiin.
  Postauksesi ansiosta taidankin palata sen pariin ?

  Reply
 337. Heta May 20, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 338. Erika May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana! Etenkin microfoliantin testaaminen kiinnostaa..

  Reply
 339. Heidi May 20, 2017

  Mukana! :-)

  Reply
 340. Annae May 20, 2017

  Näitä kokeilisin mielellään!

  Reply
 341. Milla May 20, 2017

  Mukana ?

  Reply
 342. Mariann May 20, 2017

  Todella positiivisia kommentteja käyttäjiltä, mukana arvonnassa!

  Reply
 343. Outi May 20, 2017

  Vietin vuoden Koreassa ja sen jälkeen en muuta olekaan käyttänyt kuin korealaista. Nyt olisi vihdoin jo aika näin ihonhoitofriikkinä vihdoin päästä testaamaan muutakin ja varsinkin tuo microfoliant on kiinnostanut jo pitkään!

  Reply
 344. Katja May 20, 2017

  Kyllä kiitos :) Jokainen nainen ansaitsee Dermalogican tuotteet. Hinta on kuitenkin hieman liian kallis, jotta niitä voisi käyttää päivittäin..

  Reply
 345. Johanna May 20, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 346. Kaisa May 20, 2017

  Ihana arvonta! Olisi ihana päästä testaamaan tuotteita, joita olet hehkuttanut niin paljon! :)

  Reply
 347. Ella May 20, 2017

  Huippua, olisi ihana päästä kokeilemaan!:)

  Reply
 348. Alise May 20, 2017

  Tuotteet kuulostaa todella hyvitä. Etenkin tuo kuorinta. Toivotaan, että arpaonni suosisi.

  Reply
 349. Ina May 20, 2017

  Jee mikä arvonta! :) olisi ihanaa voittaa tuotteet ja huoltaa iho kesäksi rantakuntoon ?

  Reply
 350. Laura May 20, 2017

  Useat ovat myös minun suosikkituotteita, tosin muutama uusi oli joukossa, joita olisi kiva päästä kokeilemaan.

  Reply
 351. Sara May 20, 2017

  Tämä palkinto tulisi tarpeeseen :)

  Reply
 352. Eeva May 20, 2017

  Kuulostaa oikein hyvältä ???

  Reply
 353. Janita May 20, 2017

  Mukana, olisi ihan mahtavaa voittaa nämä! :)

  Reply
 354. Ilpo May 20, 2017

  Mukana ?

  Reply
 355. Ella May 20, 2017

  Uskaltauduin sinun hehkutuksen ansiosta ostamaan itselleni Dermalogican tuotteita ja olen ollut todella tyytyväinen! Kärsin pitkään erilaisista iho-ongelmista ja hieman mietitty tuotteiden hinta (mikäli tuotteet eivät olisi sopineet vaikka apua sainkin niiden valinnassa), mutta nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen uskallan jo ehkä sanoa että minulle täydelliset löytyi :) Näistä viidestä minulla on käytössa puhdistusöljy, kuorinta ja kosteusvoide, mutta mielelläni kokeilisin myös muita!

  Reply
 356. sikkuralla May 20, 2017

  Mukana arvonnassa.

  Reply
 357. Heidi May 20, 2017

  Nämä tuotteet kuulostavat kyllä erittäin hyviltä! Mielelläni testaisin myös itse.

  Reply
 358. Lakujätski May 20, 2017

  En ole koskaan testannut merkin tuotteita, mutta olen kuullut paljon siitä kehuja. Olisi siis hienoa päästä testaamaan useampaa tuotetta!

  Reply
 359. Roosa May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! :)

  Reply
 360. Anka May 20, 2017

  Daily microfoliant-tuotetta pääsin testaamaan kun pieni testipakkaus tuli aikoinaan livboxin mukana. Aivan mahtava tuote! En ole uskaltanut käyttää sitä pientä pakkausta loppuun, vaan siellä se odottelee niitä päiviä kun iho innostuu liikaa eikä mikään tuote tunnu auttavan, ja rynnistää viimeistään silloin auttamaan.

  Reply
 361. Sara May 20, 2017

  oi, olisi huippu kokeilla näitä tuotteita! :)

  Reply
 362. Anni May 20, 2017

  Kuulostaa niin hyviltä!!

  Reply
 363. Emmi May 20, 2017

  Mukana!

  Reply
 364. Laura Emilia May 20, 2017

  Oi mikä arvonta, mukana ollaan! :)

  Reply
 365. Maiju May 20, 2017

  Olen jo pitkään harkinnut tuotteiden testausta!

  Reply
 366. Veeruska May 20, 2017

  Ai että kyllä olis niin kiva päästä testaamaan näitä!

  Reply
 367. Jenna May 20, 2017

  Voi kun arpaonni suosisi, niin pääsisin testaamaan olisiko näistä apua ongelmaiholleni!

  Reply
 368. Jennie May 20, 2017

  Mukana!

  Reply
 369. Sini Hartikka May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! Daily microfoliant on täydellinen tuote ja olisi mukava testata muitakin tuotteita :)

  Reply
 370. Veera May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 371. Heidi May 20, 2017

  Kuulostaa ihanilta tuotteilta?

  Reply
 372. Marjo May 20, 2017

  Tuo putsari vaikuttaisi hyvälle. Itsekin vihaan sitä öljyistä tunnetta, joka jää monista vastaavista tuotteista.

  Reply
 373. emilia May 20, 2017

  Iiiik, ehdottomasti tarpeeseen!

  Reply
 374. juliet May 20, 2017

  Kiitos todella hyvästä postauksesta! Kärsin tällä hetkellä taas pahasta iho-ongelmasta, vaikuttaa päivittäin jo omaan mielialaan. :/ Olen vuosia yrittänyt löytää hyviä hoitotuotteita iholleni tuloksetta. Tämä olisi nyt siis aivan mahtava ylläri, jos voittaisin nämä omakseni kokeiluun ja myös huominen synttäripäivä olisi pelastettu! :)

  Reply
 375. Anastasia May 20, 2017

  Olen kyllä itsekin Dermalogica fani, tosin sun listalla on monia itselleni vielä tuntemattomia tuotteita, joita todella mielelläni kokeilisin! Toivottavasti siis arpaonni suosisi :)

  Reply
 376. Iina May 20, 2017

  Ihanaa olisi päästä kokeilemaan näitä tuotteita ??? minun ihoni kuivaa helposti ja sopivia tuotteita ihon hoitoon on ollut hankala löytää..

  Reply
 377. Suvi H May 20, 2017

  Opiskelijan tuloilla näitä ei tosiaan ole varaa ostaa, mutta myyntipuheesi myötä haluaisin kyllä!

  Reply
 378. Sara May 20, 2017

  Todella kiva postaus! Innostuin kokeilemaan dermalogican tuotteita! ? Ehdottomasti mukana arvonnassa ?

  Reply
 379. Violah May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! Oon jo kauan halunnut testata näitä tuotteita :)

  Reply
 380. Anna May 20, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 381. Hennamarika May 20, 2017

  Osallistun arvontaan! Kiitos ihanasta blogista, on nykyään lempparini! :)

  Reply
 382. Kaisa May 20, 2017

  Onpa kiva arvonta! Toivottavasti onnetar suosii, josko näistä löytyisi helpotusta ongelmaiholleni…

  Reply
 383. Evve May 20, 2017

  Näitä pitäisi ehdottomasti päästä kokeilemaan! Kuulostavat juuri siltä mitä ihoni kaipaisi.

  Reply
 384. Ida May 20, 2017

  Oi, kyllä kelpais! Opiskelijana ja vakavasti sairaana ei ole oikeen varaa hemmotella itseäni =(

  Reply
 385. Liju May 20, 2017

  Oi, nämä tuotteet ovat semmoisia mitä olen aina halunnut päästä kokeilemaan, mutten ole koskaan raaskinut itselleni ostaa. Mukana siis arvonnassa!

  Reply
 386. SannaK May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiinnostavia tuotteita, erityisesti tuo microfoliant josta olen kuullut muiltakin pelkkää hyvää ?

  Reply
 387. Jenni K May 20, 2017

  Haluaisin todella päästä kokeilemaan tätä monien hehkuttamaa merkkiä! Ja ihonhoitorutiini kaipaisi uusia tuotteita :)

  Reply
 388. Muru May 20, 2017

  Laadukas blogi ja laadukas Dermalogica eli mukana arvonnassa.

  Reply
 389. Essi May 20, 2017

  Kyllä, kyllä, kyllä!! Mukana ollaan, olen sulta lukenut kaikkea hyvää tästä sarjasta, mutta omaa laiskuuttani en ole vielä kokeillut sarjaa! :)

  Reply
 390. kleio May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! Olisi tosi kiva voittaa tuotepaketti, etenkin kuorinta kiinnostaa kovasti. Mulla on kuiva ja herkkä iho ja etsin jatkuvasti sitä täydellistä kuorintaa, joka olisi sekä hellävarainen että tehokas.

  Reply
 391. Heta May 20, 2017

  Dermalogica on paras – mukana! :)

  Reply
 392. Mari May 20, 2017

  Etenkin daily microfoliant kiinnostaa!! :)

  Reply
 393. Laura May 20, 2017

  Ehdottomasti mukana, sillä etenkin juuri kuorinta ja naamio kuulostivat todella mielenkiintoisilta! ??

  Reply
 394. Hanski May 20, 2017

  Dermatologica on ollut kyllä ihonhoitoni pelastus. Ehdottomasti mukana arvonnassa, perus pesutuotteiden lisäksi olisi mahtava kokeilla muutakin valikoimaa!

  Reply
 395. Nea May 20, 2017

  Olisi ihanaa saada kasvot kesäkuntoon näillä tuotteilla!

  Reply
 396. Ms.Siirix May 20, 2017

  Ooh mikä setti, arvonnassa mukana! :)

  Reply
 397. Sanna May 20, 2017

  Tämä on itselleni uusi merkki, joten olisi kiva päästä tutustumaan tuotteisiin!

  Reply
 398. Paulii May 20, 2017

  Mukana! Kyllä kelpaisi tällainen paketti.

  Reply
 399. vilmaemilia May 20, 2017

  Ihan huippu arvonta! Ehdottomasti mukana :)

  Reply
 400. Milla May 20, 2017

  Kokeillut myos special cleansing gel! Se. On aivan loisto tuote. Iho aina yhtä pehmeä pesun jälkeen. Muita tuotteita en olekaan käyttänyt dermalogicalta. Arvonnassa mukana!

  Reply
 401. Emma sulkumäki May 20, 2017

  Nyt itseasiassa olisi tosi kova tarve päivittäiselle kuorinnalle ja naamiolle minkä voi jättää yöksi! ???

  Reply
 402. Hennah May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! Olen kuullut paljon hyvää dermalogican tuotteista, mutta itse en ole vielä koittanut.

  Reply
 403. Stuukuu May 20, 2017

  Jesh dermalogica! Tätä sarjaa ei saa kuin silloin tällöin kaupunkini stockmannin hulluilta päiviltä. Olenkin käynyt Helsingissä asti micro foliant ostoksilla.. nyt sain hyvän kannusteen kokeilemaan heidän nettikaupasta tilaamista :) kiitos!

  Reply
 404. Eeva Kannisto May 20, 2017

  Apua, mikä palkinto. Olis nyt onni suosiollinen.

  Reply
 405. Laura L. May 20, 2017

  Daily Microfoliany varsinkin kiinnostaisi! :)

  Reply
 406. Laura May 20, 2017

  Aloin melkein itkemään, kuin näin tämän kilpailun postauksesi lopussa! Nämä ovat tuotteita, joihin olen halunnut jo iät ja ajat tutustua, mutta en ole raaskinut sijoittaa. Olisi upeaa saada nämä itsellenikin, ihoni on hieman vaihteleva ja olisi palkitsevaa saada kokeilla näitä siinä mielessä että jos ihoni reagoisi hyvin ja iho-ongelmani vähentyisivät – siirtyisin näihin jatkossa!

  Reply
 407. Anna May 20, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 408. Sanna Lilja May 20, 2017

  Täytän ensi viikolla pyöreitä ja tämä olisi täydellinen lahja siirtyessä seuraavalla vuosikymmenelle :)
  Eli ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Reply
 409. M May 20, 2017

  I’m in!! :-)

  Reply
 410. Mira k May 20, 2017

  Mahtava arvonta! Mukana ollaan :) en ole koskaan testannut Dermalogican tuotteita, joten olisi jo korkea aika!

  Reply
 411. Emmi May 20, 2017

  Kelpaisi! Jätin tovi sitten hormonaalisen ehkäisyn pois ja iho siitä riemastui reagoimaan, jos nää tuotteet vaikka tasottais oikuttelevaa ihoa ?

  Reply
 412. Else May 20, 2017

  Mukana arvonnassa, sillä en ole aikaisemmin kokeillutkaan Dermatologican tuotteita. :)

  Reply
 413. Emilia K May 20, 2017

  Nämä tuotteet olis kyllä ihana saada! :-)

  Reply
 414. rosaa May 20, 2017

  Huippu setti! :)

  Reply
 415. Mervi May 20, 2017

  Hep!

  Reply
 416. Sanna May 20, 2017

  Mukana! Harvemmin tulee nykyään arvontoihin osallistuttua, mutta nyt kyllä niin kiva setti että täytyy :D

  Reply
 417. Pia May 20, 2017

  Mukana arvonnassa! ?

  Reply
 418. ida May 20, 2017

  Wau, mukana!

  Reply
 419. Janniii May 20, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 420. PV May 20, 2017

  Mukana! ?

  Reply
 421. HannaH May 20, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 422. Hanna May 20, 2017

  IIK, nämä ovat ihania tuotteita ?

  Reply
 423. Tytti May 20, 2017

  Dermalogican tuotteet on ihan huippuja. Toi setti olis kiva voittaa.

  Reply
 424. Maria May 20, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 425. Tarja May 20, 2017

  Mukana! :)

  Reply
 426. Tuulevi May 20, 2017

  Ihana arvonta! ?Olisi aivan super mahtava voittaa nämä. Viimeksi kun luin sinun blogissa näistä niin marssin heti yhteen kauneushoitolaan missä piti näitä olla.
  Mutta liike oli lopettamassa toimintaa ja heillä ei ollut mitään sinun suosikkituotteita joita olisin halunnut testata. Olen vuosia ja vuosia etsinyt suosikkituotteita iholleni niitä löytämättä.

  Reply
 427. Annika May 20, 2017

  Hmm, toi microkuorinta kyllä kiinnostaisi kokeilla :)

  Reply
 428. Kirsi May 20, 2017

  Kääk, ehdottomasti mukana arvonnassa! ?

  Reply
 429. Sannukka May 20, 2017

  Daily microfoliant on oma lemppari myös, mutta näitä muitakin ois huippu päästä testaamaan! :)

  Reply
 430. Roosa May 20, 2017

  Mukana!

  Reply
 431. T May 20, 2017

  Mukana arvonnassa:)

  Reply
 432. Rosa May 20, 2017

  Osallistuttu! :)

  Reply
 433. Annika May 20, 2017

  Nämä tuotteet ovat kaikki myös omia lemppareitani, joten mukana arvonnassa! :)

  Reply
 434. Mirva Kaikko May 20, 2017

  Hei tähän mä haluan ehdottomasti lähteä mukaan!! :)

  Reply
 435. Meeri May 20, 2017

  Ihan huippu arvonta! Todellakin messissä :)
  Ihanaa kesää <3

  Reply
 436. laura May 20, 2017

  Olipa kiva kokeilla näitä!

  Reply
 437. liisa n May 20, 2017

  ihania, mukana! <3

  Reply
 438. Pauliina May 20, 2017

  Merkki, jota olen halunnut kokeilla jo pitkään. Atoopikkona arkailen uusien tuotteiden käyttöä, mutta nyt kuulosti erityisesti kuorinta ja naamio vaihtoehdoilta omalle iholleni myös :)

  Reply
 439. Sanna May 20, 2017

  Kuulostaa ihanalta! Olisi ihana päästä kokeilemaan;)

  Reply
 440. Oi, nämä niin piristäisivät tätä uuvahtanutta, raskaana olevaa naista! <3

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  Reply
 441. Soofia May 20, 2017

  Oo tää olis ihan unelma!

  Reply
 442. Camilla May 20, 2017

  Minä! Minä! ? 4kk ikäisen pojan äitinä on hiukan jäänyt oman ihon hoito toissijaiseksi ja nyt kesää kohti olisi ihana saada rutiinit taas mukaan, jotta voi kulkea huoletta meikittä ? Siitä onkin jo vuosia kun viimeksi Dermalogican tuotteita käytin, nyt olen pidempään suosinut Madaraa ✌?

  Reply
 443. Anniina May 20, 2017

  Mukana! Haluaisin niin testata nää.

  Reply
 444. Milja K May 20, 2017

  Mukana arvonnassa, tosin aion kyllä testata Dermalogican tuotteita vaikkei arpaonni suosisikaan :)

  Reply
 445. M May 20, 2017

  Ihan huippu arvonta! Ehdottomasti mukana :)

  Reply
 446. elina May 20, 2017

  Microfoliant on ihan paras!

  Reply
 447. Sanna O. May 20, 2017

  Ihania tuotteita :)

  Reply
 448. insku May 20, 2017

  Mukana arvonnassa!

  Reply
 449. Terhi May 20, 2017

  Innolla mukana arvonnassa… Palkinto on ihan huippu ja niin olet sinäkin Alexa!!!

  Reply
 450. Marita May 20, 2017

  Tekisi mieli testata!

  Reply
 451. Laura May 20, 2017

  Olisi huippua päästä kokeilemaan! xx

  Reply
 452. H May 20, 2017

  Oi ihana arvonta! Ehdottomasti mukana :) Mukava olisi päästä kokeilemaan uusia tuotteita. Harvemmin itse tulee vastaavia tuotteita ostettua kun tyyriimpiä ovat.

  Reply
 453. Anniina May 20, 2017

  Oujee mukana !!

  Reply
 454. Stao May 21, 2017

  Oi tämä olisi unelmien täyttymys! Testaisin itselle ja miehelle <3

  Reply
 455. Maija_ May 21, 2017

  Tän hehkutuksen jälkeen olisin kyllä niiiin kiinnostunut kokeilemaan tämän sarjan tuotteita omalle iholleni, joten mukana arvonnassa ollaan! :)

  Reply
 456. Marita May 21, 2017

  Oi vitsi kun olisi ihana hemmottelu paketti!! :)

  Reply
 457. Kati May 21, 2017

  Hyvät tuotteet ja säännöllisyys ihon hoidossa. Joten en enää ihmettele ihosi upeutta <3

  Reply
 458. Petra May 21, 2017

  Voi miten super nää olisikaan pintakuivalle ja samalla helposti rasvoittuvalle sekaiholleni! Talvisin rutikuiva niin että ihan kiristää ja kesäisin saan taistella useita kertoja päivässä rasvoittuvuutta vastaan, oli sitten meikillä tai ilman.. Tuntuu että kaikki mahdollinen on jo testattu ja todettu toimimattomaksi. Nämä voisivat pelastaa vuoden jokaisen päivän!<3

  Reply
 459. Nina L May 21, 2017

  Huippua,mukana arvonnassa!! :)

  Reply
 460. Klara May 21, 2017

  Mukana! x

  Reply
 461. Heli P. May 21, 2017

  Osa tuotteista tuttuja itsellekin ja ovat kyllä tosi hyviä. Mielelläni kokeilisin lisää Dermalogican tuotteita, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

  Reply
 462. Henna May 21, 2017

  Olen joskus kokeillut tuota kuorintaa ja todennut myös sen todella toimivaksi. Olen jostain syystä kuitenkin unohtanut koko merkin. Olisi hienoa päästä nyt testaamaan kuorintaa uudelleen ja myös muita tuotteita. Naamio kiinnostaa kovasti.

  Reply
 463. Nomonde May 21, 2017

  Mukana❤️ Olisikin jo tarvetta uudistaa tuotteet!

  Reply
 464. Anna silvennoinen May 21, 2017

  Näitä tehnyt mieli testata jo pidemmän aikaa.

  Reply
 465. Hanna May 21, 2017

  Mukana ollaan!

  Reply
 466. Jemppu May 21, 2017

  Mukana ollaan, toivottavasti onni suosii :)

  Reply
 467. Irina May 21, 2017

  Ihania tuotteita ja ihana arvonta! Olisipas näin ongelmaihoisena mukava päästä itsekin kokeilemaan näitä tuotteita!

  Reply
 468. Siiri May 21, 2017

  Olisi kyllä niin kiva päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita kun niistä on niin paljon hyvää kuullut! :)

  Reply
 469. Kepa May 21, 2017

  Uiuiui!!! Kuorinta minulla onkin käytössä, mutta en pistäisi pahakseni päästä testaamaan muitakin tuotteita :-)

  Reply
 470. RO May 21, 2017

  Mukana!

  Reply
 471. Nanna May 21, 2017

  Mukana arvonnassa! Tämä tulisi tarpeeseen!

  Reply
 472. Merja May 21, 2017

  Mielenkiintoisia tuotteita, haluaisin kokeilla.

  Reply
 473. Suvi May 21, 2017

  Mukana arvonnassa.

  Reply
 474. Nina Mäkelä May 21, 2017

  Olen menossa naimisiin muutaman kuukauden päästä ja näillä saisi varmasti upean hehkun aikaan <3 ps. Enkä ole koskaan voittanut yhdessäkään kilpailussa, ikinä :)

  Reply
 475. JLe May 21, 2017

  Pidän myös kyseisen sarjan tuotteista, toivottavasti onni suosisi:)

  Reply
 476. Emma May 21, 2017

  Nämä tuotteet kelpaisivat enemmän kuin hyvin ?

  Reply
 477. Jossu May 21, 2017

  Mukana arvonnassa :) (asiasta toiseen, miten kävi nahkatakkisi – myitkö sen? nimim. kiinnostaisi :))

  Reply
 478. Sophia May 21, 2017

  Mukana arvonnassa :)

  Reply
 479. Riikka May 21, 2017

  Ooh mikä palkinto!

  Reply
 480. Annika May 21, 2017

  Ihania tuotteita! Ovat myös täällä päivittäisessä käytössä.

  Reply
 481. Elina May 21, 2017

  Mukana, kiinnostaisi kokeilla näitä.

  Reply
 482. Heidi Österholm May 21, 2017

  Puolen vuoden aknelääkitys loppui vihdoin ja nyt uudistuneelle iholle olisi ihana päästä kokeilemaan uusia tuotteita. Erityisesti juuri tuollaisia joilla mahdollisesti saisin ylläpidettyä ihon hyvinvoivana. Ihanaa kesää!

  Reply
 483. Eeva May 21, 2017

  Oi, olisi kiva kokeilla!

  Reply
 484. P May 21, 2017

  Mukana ???

  Reply
 485. Kicki May 21, 2017

  Mahtava paketti. Peukut pystyyn voiton vuoksi.

  Reply
 486. Emppu May 21, 2017

  Oi olisi ihana päästä kokeilemaan noita, näin opiskelijana kun ei ole oikein varaa ostella noin kalliita tuotteita itse :D

  Reply
 487. riikkajohanna May 21, 2017

  Minäkin olen mukana! Ihastuin dermalogican tuotteisiin viime kesänä ja paluuta muuhun ei ole :)

  Reply
 488. Eeva May 21, 2017

  Olen niin kyllästynyt tämän hetkisiin kasvohoitotuotteisiini, joten mielellään kokeilisin näitä itselleni uusia tuotteita!

  Reply
 489. Julia May 21, 2017

  Ihanilta vaikuttavia tuotteita, mukana arvonnassa :)

  Reply
 490. Stephanie May 21, 2017

  Mahtavia tuotteita! Olen ehdottomasti mukana :)

  Reply
 491. Emmi May 21, 2017

  Oi, olisipa kiva päästä testaamaan näitä! :)

  Reply
 492. Sophh May 21, 2017

  Ei ole tullut koskaan kokeiltua kyseisiä tuotteita. Olisikin mukava testailla näitä ja katsoa onko itse yhtä tyytyväinen tuotteisiin kuin sinä!

  Reply
 493. AinoN May 21, 2017

  Ehdottomasti mukana! Erityisesti kiinnostaisi päästä testaamaan Daily Microfoliantia :)

  Reply
 494. Emilia May 21, 2017

  Myyty! Juuri ja juuri ennen arvontalaulun aikaa.

  Reply
 495. Emppu May 21, 2017

  Mukana. Kinnostaisi ehdottomasti kokeilla uusia tuotteita :)

  Reply
 496. MinnaS May 21, 2017

  Mukana arvonnassa. Olisi kiva kokeilla tuotteita.

  Reply
 497. Lina May 21, 2017

  Mukana! Kaikki tuotteet kuulostaa tosi mielenkiintoisilta :) kiitos hyvästä blogista!

  Reply
 498. JennaO May 22, 2017

  Mummi aina käyttää Dermalogican tuotteita ja niistä kyllä löytyy laatua!

  Reply