5 x LIFE UPDATE

Ajattelin että nyt olisi hyvä tehdä pieni “life update”, kun häät on juhlittu ja uusi elämänvaihe on alkamaisillaan. Vaikka häät ja avioliitto ei käytännössä muuta juuri mitään, niin silti on sellainen fiilis kun olisi uusi sivu kääntynyt elämässä – nimittäin ihana sellainen!

1) Meidän häämatka oli kerrassaan ihana, vaikka toki muutamia kommelluksia mahtui mukaan (niistä lisää meidän tämän podcast-jakson loppupuolella). Yksi parhaista asioista meidän lomassa oli somehiljaisuus. Olen tehnyt näitä hommia nyt seitsemän vuotta, enkä ole pahemmin koskaan pitänyt lomaa sisällöntuottamisesta. Vuosi vuodelta kanavia tulee lisää ja se tekee työstä toki entistä mielekkäämpää, mutta samalla myös työn määrä lisääntyy. Italiassa pidin koneen kuitenkin visusti kiinni ja tiesin myös että minulta ei myöskään odoteta mitään, joten fiilis oli kyllä erittäin vapautunut. Ihanaa että se oikea honeymoon on vasta tuloillaan myöhemmin tänä vuonna, sitä lomaa siis odotellessa! Nyt töitä on toki taas kasaantunut tänne aika paljon, mutta akkuja tuli reissussa ladattua sen verran että taas jaksaa!

1) Our honeymoon was short, but sweet! Can’t wait to plan our real honeymoon for the next fall / winter. One of the best things about our honeymoon was that I really took time off from work. I have been working with social media for the past seven years and as much as I love it, as an entrepreneur I’m not able to take 100% holidays that often. So it was definitely needed!

2) Kämppäkuviot! Vitsi että hajottaa. Saatiin meidän suunnitelmat viimein läpi (jes!), mutta byrokratiassa menee vielä kaksi kuukautta, eli ei päästä aloittamaan rakentamista ennen kun vasta heinä-elokuun vaihteessa. Ei tässä muuten mitään, mutta kun ei vain oikein viihdytä meidän vuokrakämpässä. Ollaan oltu nyt verhot kiinni kohta vuoden verran (alin asuinkerros ja vilkas katu) ja meikäläinen kaipaisi valoa ja vapaata nakuna hengailua. Uuteen kämppään muutetaan aikaistaan elokuussa 2019, joten saatetaan mahdollisesti vielä vaihtaa meidän vuokrakämppää – jos ja kun niin kiva löytyy että jaksaa tehdä koko muuttoruljanssin uudelleen.

2)The apartment project is killing me! We got all the permissions to our plans, but all the paperwork takes at least two months from now. Besides that, we are not completely loving our current

3) Kesä! Miten ihanaa olikaan tulla takaisin, kun täällä on ollut niin mielettömät kelit? Tämä lämpö Helsingissä tuntuu melkein yhtä epätodelliselta kun meidät häät. Olen nauttinut kyllä tästä ihan täysin rinnoin ja sonnustautunut kesämekkoihin harvase päivä. Tästä kuvassa näkyvästä asusta olen saanut useana päivänä kehuja (kyllä olen pukeutunut siihen monena päivänä putkeen 😂), jopa ihan tuntemattomat ovat tulleet vetämään hihasta ja kysymään mekon perään. Ostin sen tosiaan viime kesänä French Connectionilta, ihan täydellinen!

3) Summer arrived in Finland so early this year! I have been wearing summer dresses every day and I’m so excited about everything at the moment! 

4) Tulevien kuukausien suunnitelmat ovat aika lailla auki. Koko kevät on mennyt aika lailla häitä odotellessa ja siitä syystä en ole tehnyt kauheasti suunnitelmia tulevalle kesälle. Muutama Tukholman reissu on tiedossa lähiviikoille, suunnataan sinne myös Beyoncén keikalle Mariannan kanssa. Sen lisäksi ystäväpariskuntamme häät on kesäkuussa ja Kuopioon on tietysti myös päästävä! Muuten haaveissa on vaan paljon jätskiä, pyöräretkiä ja padelin pelaamista.

4) I haven’t planned that much for this summer, but I have a couple of missions: to eat a lot ice cream and do a lot of bike trips! We are also going to Beyonce’s gig in Stockholm with Marianna next month, so excited!

5) Työkuviotkin on varsin mallillaan tällä hetkellä! Huhti-toukokuu oli kampanjoiden osalta kiireisen ajanjakso ikinä ja nyt kesää kohden hommat rauhoittuu, mutta kivoja projekteja on kuitenkin näköpiirissä tuttujen brändien parissa. Eli yrittäjä on erittäin tyytyväinen! Olen vouhkannut meidän podcastistä jo monet kerrat, mutta on silti todettava että se on tällä hetkellä asia johon tunnen ihan mieletöntä paloa ja inspiraatiota! Se on sellainen extra potku jota olen tänä keväänä kaivannut ja se syntyi niin yllättäen – kuin roska silmään! Ensimmäinen onnistumisen tunne tuli kun saatiin suunniteltua meidän konsepti yhdessä kasaan ja sen jälkeen se, miten te olette ottaneet sen vastaan – mikä mieletön fiilis! Zarron tiimoilta on myös mielenkiintoisia kuvioita tiedossa, josta olen kovin innoissani, ja kerron niistä pian lisää.

P.S. Eikö mun miehestä olekin tullut sairaan hyvä valokuvaaja? Täydellinen instahusband!

5) I have had such an awesome spring business wise. A lot of great campaigns and projects, I’m so grateful for that. I’m also really excited about the podcast we are running together with Linda, so sorry that it’s in Finnish… But all in all, as an entrepreneur I’m currently really happy about my situation. P.S. Isn’t my husband a great photographer nowadays? 

Saint Laurent Sunnies (affordable version here!) |Dress French Connection  (old) | Hat Attack Bag
Hermes Shoes | Oscar De La Renta Earrings

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Natali May 27, 2018

  Wow, yes, your hubby definitely got a great skill to capture your beauty and present the outfits well. :)
  I’m also planning on a spontaneous Summer with some concerts, lots of ice cream and great friends.

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 27, 2018

   Sounds awesome Natali! 😍 xx

   Reply
 2. Melanie May 27, 2018

  Your dress is awesome! I love it! Its a great summer style .-*

  Melanie / Goldzeitblog

  Reply
 3. Paljon onnea, kultamuru, nyt alkaa ihana vaihe! On ollut niin kiva lukea hääkuulumisiasi. Omista häistä on jo aikaa, mutta edelleen viihdyn saman tyypin kanssa. <3 Ja kyllä, kuvaavat aviomiehet ovat aivan mahtava apu tässä hommassa.

  Reply
  • Alexa May 27, 2018

   Kiitos ihana! 😍❤️ xx

   Reply
 4. IinaS May 28, 2018

  On kyllä onnistuneita kuvia!

  + Mä oon sanonut tän jo aika monta kertaa, mutta mä r-a-k-a-s-t-a-n teidän podcastia! :D Mahtavaa miten avoimesti ja rennosti puhutte asioista. Muutamissa muissa podcasteissa on fiilis että kuuntelisi jotain keskusteluohjelmia – teidän podcast on kuitenkin sellainen, että tuntuu kuin olisin mukana ihan sika hyvässä kaveriporukassa! Ihana fiilis!

  Reply
  • Alexa May 28, 2018

   Voi kiitos! Ihan mahtavaa kuulla palautetta ja niin ihanaa että te olette ihan samoilla fiiliksillä meidän kanssa 😍 Vähän jänskätti tää meidän konsepti vaikka varmoja siitä oltiinkin, mutta mieletöntä että myös te fiilaatte! ❤️ xx

   Reply
 5. Katja May 28, 2018

  Kannattaa muuttaa, jos yhtään siltä tuntuu! Reilu vuosi asumista siinä kämpässä kuitenkin vielä edessä. Meidän talonrakennusaikaan asuttiin vuosi ihan karseassa vuokra-asunnossa, mutta sitten tuli mitta täyteen. Puoleksi vuodeksi muutettiin toiseen väliaikaiseen asuntoon, ja kylläpäs helpotti.

  Reply
  • Alexa May 29, 2018

   No joo 😅 Just etsinnässä on uusi kivempi kämppä, mutta standardit on aika korkealla että jaksaa tehdä sen muuttoruljanssin 😂 Toivottavasti löytyy! ❤️ xx

   Reply
 6. Laura May 30, 2018

  Ihanaa, onnellisuus oikein paistaa näissä postauksissa ja kuvissa. Onnea näin vähän jälkikäteen! :)

  Reply
  • Alexa May 30, 2018

   Voi kiitos Laura! 😍 xx

   Reply