5 x LEMPPARIA JUST NYT

march 31, 2018, 5xfavorites
Vita Liberata Invisi Tan Water

Tässä on kyllä itserusketusmaailmaa mullistava tuote! Suhtauduin tähän alkuun aika skeptisesti, mutta jestas mikä tuote. Tämä itseruskettava ei sisällä ohjeväriä ollenkaan, eli vaahto on täysin kirkasta. Siitä huolimatta sitä on helppo levittää ja rusketus kehittyy tuntien kuluessa mielettömän upeaksi. Parasta tässä on se että se ei tahmaa lakanoita tai vaatteita ollenkaan, eikä myöskään haise miltään – say what?! Valitsin itselleni sävyn super dark, sillä haluan rusketuksen kerralla kuntoon. Sävy toimi itselleni todella hyvin ja lopputulos oli täydellinen. Ei voi kun suositella! Peukku myös Vita Liberatan uudelle levityskintaalle, se on paljon kestävämpi kun edeltäjänsä. *saatu testiin

This is such a cool new product! Transparent self-tanner, which develops within 4-8 hours. I was pretty sceptical at first, but it really works! And the best thing is that it’s fragrance free and it doesn’t leave any color to clothes or bed sheets. 

Flattered x Linda Juhola

Miten upeat onkaan nämä Lindan suunnittelemat kengät? Ne ovatkin jo vilahtaneet tässä ja tässä postauksessa aikaisemmin, enkä malta odottaa että ilmat lämpenisi sen verran että pääsisin ihan oikeasti käyttämään näitä. Kengät on ihanan naiselliset ja kauniit, mutta myös samalla mielettömän mukavat. Olen niin suunnattoman ylpeä Lindasta, bra jobbat älskling!

I’m so proud of my bestie Linda, she designed the most beautiful shoes together with Flattered! They are really beautiful, but also super comfortable to wear. Can’t wait to wear them even more this spring and summer!

EarPods

Jälleen kerran yksi skeptisyyttä herättänyt tuote, johon olen täysin ihastunut! Kyllä, nämä sähköhammasharjan päiden näköiset härpäkkeet ovat vankkumaton osa arkeani. Langattomat kuulokkeet ovat kyllä mitä nerokkain keksintö, etenkin nyt kun kuuntelee podcasteja ihan koko ajan (lista lemppari podcasteista täällä!) ja joka paikassa. Ne menevät niin pieneen tilaan ja latautuvat kätevästi tuossa kotelossa, eli ovat aina helposti napattavissa taskuun tai laukkuun mukaan.

I’m carrying my EarPods with me 24/7, I just love them. Wireless headphones are the smartest thing ever, no more tangling wires!

Earrings

Viimeisen vuoden aikana korvikset ovat olleet kovassa käytössä, erityisesti näyttävät sellaiset. Ne viimeistelee asun kuin asun, erityisesti silloin kun tukka on kiinni. Suurinosa kuvan korviksista on Mangosta.

As you have probably seen, I have been wearing statement earrings a lot recently. I just love to have a pair of bold earrings, especially when I’m wearing my hair up. Most of the earrings here are from Mango.

Barebells

Tutustuin Barebells-proteiinipatukoihin viime kesänä, kun tapamme mukaan tehtiin ystäväni kanssa pitkiä pyörälenkkejä. Silloin patukoita sai ainoastaan R-kioskeilta, mutta nyt niitä saa onneksi lähes kaikkialta! Nämä menee ihan karkista, niin mielettömän hyviä on. Tykkään kaikista mauista, mutta ykkössuosikkini on Salty Peanut. Ruotsissa Barebells on jo lanseerannut jädet, enkä malta odottaa että pääsen seuraavalla Tukholman reissulla testaamaan!

I have been obsessed with Barebells protein bars during the last year. They are like candy! My favourite flavour would be salty peanut (which I didn’t have at home when shooting this), it’s even better than regular chocolate bars. Can’t wait to try their new ice creams!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *