5 x LEMPPARIA JUST NYT

november 7, 2019, 5xfavorites

postaus sisältää mainoslinkkejä

Lumene Luminous Shine 6

Sävy Soft Pink on ihan mun lemppari huulikiilto! Todella miellyttävä huulilla ja maailman ihanan sävy! Tästä tulee aina kysymyksiä, kun tätä on huulilla. Suosittelut!

Totally love this lipgloss from Lumene. It’s not sticky and the shade is just perfect. Always getting compliments when wearing it!

Oluce Atollo

Tämä valaisin on ollut meille nyt vuoden verran ja se on kyllä mieletön. Design on ajaton ja valo on todella kaunis sekä himmennettävissä. Meillä ei yleensä ole olohuoneessa muuta valoa päällä, se on juuri riittävä ja tunnelmallinen.

This table lamp is one of my favorite things at home. We have had it since last fall and it’s so cozy! I love the timeless design and the atmosphere it creates.

Totême Original Jeans

Lindan vinkistä kävin testaamassa Totemen original -farkut ja ne oli aivan täydelliset! Ei tosiaan tarvinnut tuskailla useassa putiikissa ja pukkarissa, kun ne oli ekalla kokeilulla hyväksi todettu. Kokeilin sekä 28 että 29 kokoja, mutta päädyin kokoon 29, kun se oli väljempi ja rennompi päällä.

I found these Toteme jeans thanks to Linda! The perfect everyday jeans, so comfy and flattering. I love Toteme so much, high quality meets timeless collections.

Byredo Bibliothèque

Tuoksukynttilät on syksyllä must. (sanoi jokainen lifestyle-bloggaaja siemaillessaan Pumpkin Spice Latteaan) Tajusin että olin polttanut mun kaikki tuoksukynttilät loppuun ja menin Stockalle fiilistelemään vaihtoehtoja. Päädyin Byredon Bibliothéque -kynttilään, joka on ihan täydellinen syystuoksu. Myös kaikki meillä viime aikoina käyneet ovat kovasti kehuneet tätä tuoksua.

Scented candles are a must during the fall season (said every blogger ever) and I totally love this one from Byredo!

Puffer Jackets

Fiilistelen niin paljon ihania makuupussitakkeja! Tämä musta vilahti eilen mun InstaStoriesin puolella ja sain kymmenittäin kysymksiä siitä. Kyseessä on on kolme vuotta vanha H&M malli, joka palvelee vielä ihan mainiosti. Löysin vähän vastaavan tämän syksyn mallistosta (löytyy täältä ja valkoinen täältä)

I love puffer jackets, they are the comfiest! This one is from H&M 3 years ago exactly. I still really love it! They have a couple of similar styles currently in their selection find them here and here.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *