5 x LEMPPARIA JUST NYT

postaus sisältää mainoslinkkejä

Lumene Luminous Shine 6

Sävy Soft Pink on ihan mun lemppari huulikiilto! Todella miellyttävä huulilla ja maailman ihanan sävy! Tästä tulee aina kysymyksiä, kun tätä on huulilla. Suosittelut!

Totally love this lipgloss from Lumene. It’s not sticky and the shade is just perfect. Always getting compliments when wearing it!

Oluce Atollo

Tämä valaisin on ollut meille nyt vuoden verran ja se on kyllä mieletön. Design on ajaton ja valo on todella kaunis sekä himmennettävissä. Meillä ei yleensä ole olohuoneessa muuta valoa päällä, se on juuri riittävä ja tunnelmallinen.

This table lamp is one of my favorite things at home. We have had it since last fall and it’s so cozy! I love the timeless design and the atmosphere it creates.

Totême Original Jeans

Lindan vinkistä kävin testaamassa Totemen original -farkut ja ne oli aivan täydelliset! Ei tosiaan tarvinnut tuskailla useassa putiikissa ja pukkarissa, kun ne oli ekalla kokeilulla hyväksi todettu. Kokeilin sekä 28 että 29 kokoja, mutta päädyin kokoon 29, kun se oli väljempi ja rennompi päällä.

I found these Toteme jeans thanks to Linda! The perfect everyday jeans, so comfy and flattering. I love Toteme so much, high quality meets timeless collections.

Byredo Bibliothèque

Tuoksukynttilät on syksyllä must. (sanoi jokainen lifestyle-bloggaaja siemaillessaan Pumpkin Spice Latteaan) Tajusin että olin polttanut mun kaikki tuoksukynttilät loppuun ja menin Stockalle fiilistelemään vaihtoehtoja. Päädyin Byredon Bibliothéque -kynttilään, joka on ihan täydellinen syystuoksu. Myös kaikki meillä viime aikoina käyneet ovat kovasti kehuneet tätä tuoksua.

Scented candles are a must during the fall season (said every blogger ever) and I totally love this one from Byredo!

Puffer Jackets

Fiilistelen niin paljon ihania makuupussitakkeja! Tämä musta vilahti eilen mun InstaStoriesin puolella ja sain kymmenittäin kysymksiä siitä. Kyseessä on on kolme vuotta vanha H&M malli, joka palvelee vielä ihan mainiosti. Löysin vähän vastaavan tämän syksyn mallistosta (löytyy täältä ja valkoinen täältä)

I love puffer jackets, they are the comfiest! This one is from H&M 3 years ago exactly. I still really love it! They have a couple of similar styles currently in their selection find them here and here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Meri November 7, 2019

  Totême-fanina kyselen, onko noi farkut joustavaa denimiä? Entä eilisessä insta-storyssa vilahtanut takki, onko se sama kuin se sun ihana beige mutta lyhyempänä? Ei varmaan ollut vielä myynnissä?

  Reply
  • Alexa November 7, 2019

   Noi harmaat on, mutta sininen ja musta on 100% cotton, eikä jousta. Se musta on joo tulevaa mallistoa ja samaa sarjaa, kun se mun pitkä beige. Niin ihana 😭❤️ xx

   Reply
 2. Sini November 8, 2019

  Tosi nätin sävyistä toi huulikiilto, en ihmettele miks oot saanu kehuja siitä! *.*

  Reply
  • Alexa November 8, 2019

   Se on kyllä ihana! 😍 xx

   Reply
 3. Anu Lammintausta November 8, 2019

  Meikkis haluu noi farkut. Ne on aivan täydelliset ❤️ Mistä sä ne löysit ja onko eri lahkeen pituuksia?

  Reply
  • Alexa November 8, 2019

   Eikö olekin! 😍 Joo Beamhillissä oli ainakin eri lahkeen pituuksia. Mä oon 169cm ja otin 29/30, kun tykkään siitä että on vähän vajaamittaiset. 😍 xx

   Reply
 4. Johanna November 11, 2019

  Hei, oletko kokeillut MALIAn tuoksukynttilöitä? Niitä myy mm. Nougat ja NK Tukholmassa. Suosin itse mieluummin soijavahapohjaisia kynttilöitä ja näissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Eikä ole maksettu mainos. 😊

  Reply
  • Alexa November 11, 2019

   Pitää käydä fiilistelemässä! 😍 xx

   Reply
 5. Tiina November 14, 2019

  Hei pakko tulla näin vähän myöhässäkin kommentoimaan, että tosi kiva että käytät myös vanhoja vaatteita. Aika harvoissa blogeissa huomaa vaatteiden kohdalla mainintaa että se on jo vuosia vanha.

  Usein kun huomaa että monissa blogeissa on aina vaan ne sen sesongin jutut ja harvat mekot, neuleet tai takit pyörii useampaa kautta, vaan aika usein ne laitetaan kiertoon (mikä sekin toki hyvä juttu, että vaate löytää uuden kodin). Mutta kiva huomata että sullakin on vaatteita jotka ovat jo useamman sesongin palvelleet ja käytät niitä edelleen ilman tarvetta vaihtaa aina nykyisen sesongin uusiin juttuihin. :)

  Reply
  • Alexa November 14, 2019

   Joo todellakin! On paljonkin vanhoja vaatteita, mutta kaikkia ei viitsi kuvata miljoonatta kertaa tänne 🙊 Mutta olen vienyt ihan tarkoituksella omaa tyyliäni minimalistisempaan suuntaan, jotta vaatteet käy yhteen keskenään ja säilyy ajattomina vuosia. Osa on jäänyt kaipaamaan villimpiä tyylikokeiluja ja hetken trendejä, mutta ne eivät oikein enää samalla tavalla inspiroi. 🙊❤️ xx

   Reply