5 x LEMPPARIA JUST NYT

Netflix: Suits


Se fiilis kun löytää “uuden” koukuttava sarjan! Useampi ystäväni on suositellut Suits-sarjaa jo ajat sitten, mutta kun sarjan traileri ei vakuuttanut, niin päätin sivuuttaa suositellut. 7.tuotantokausi tuli joitakin viikkoja sitten eetteriin ja kun Linda sitä niin intohimoisesti katsoi, niin päätettiin vihdoin Joksun kanssa aloittaa – se oli menoa sitten! Nyt ollaan ahmittu useampi tuottari, joka ilta muutama jakso kerrallaan. Suits muistuttaa jokseenkin House-sarjaa (jota seurasin kymmenen vuotta sitten) ja paljon yhtäläisyyksiä on myös Youngerin kanssa. Sarja sijoittuu New Yorkiin, mutta kustannustalon tai sairaalan sijaan tapahtumat keskittyy lakitoimistoon. Mielettömät henkilöhahmot, koukuttavat jaksot ja hauska sarkastinen läppä saa meidät palaamaan ilta toisensa jälkeen Suitsin äärelle.

Have you been watching Suits? I know, I’m like a decade late to this trend, but I’m obsessed! I have been watching Suits from Netflix with my husband nonstop for the past few weeks. It’s just so good!

Hetken paras podcast: Tuplakääk

Tuplakääkistä olen täällä aikaisemminkin kirjottanut ja yhdessä jaksossa vieraillutkin. Ennen mimmit tekivät jaksoja silloin tällöin, mutta rakastan Tuplakääkiä niin että yhytin heidän meidän tuottajan kanssa yhteen ja viimein Tuplakääk ilmestyy joka viikko, tiistaisin. Rakastan Kirsikan ja Ennin samettisen pehmeitä ääniä ja julkkisjuorut on vaan parasta hömppäviihdettä. Meidän pitää joskus tehdä yhteisjakso! Tuplakääk löytyy samoista palveluista kun Nonsensekin, eli Soundcloud, Spotify jne.

As you guys know, I love podcasts! I listen mostly Finnish and Swedish podcasts, but let me know your favourites, I’d love to find new ones as well.

Flos IC Light

Joululahjani saapui hiukan myöhässä, nimittäin Flosin ihana pienempi IC Light-jalkavalaisin. Meillä on olohuoneessa entuudestaan Flosin kruunu ja Olucen Atollo-pöytävalaisin, mutta vitsi mikä ero tunnelmassa on kun valo tulee pöytävalaisimesta ja jalkavalaisimesta riippuvalon sijaan – ihan huikea! Olen tainnut aikaisemminkin kirjoittaa siitä kuinka en niin välitä yleisvaloa antavista kattovalaisimista tunnelman luojina, vaikka ne kauniita sisustuselementtejä onkin. Kun valo tulee muutamasta eri pisteestä yhden sijaan, on tunnelma paljon kodikkaampi.

As you can see, we have a new floor lamp in our living room. I totally love this IC Light from Flos, it’s such a great mix of modern and classic style.

Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow

Yksi uusimmista meikkilemppareista on tämä Estée Lauderin huikea valokynä. Double Wear -sarjasta olen pitänyt vuosikaudet ja tämä valokynä on myös ihan mieletön! En ollut käyttänyt valokynää vuosiin, kun olen maalannut naamani peittävällä peiteaineella, mutta viime aikoina olen vaihtanut paksun peittarin tähän valokynään. Tämä Double Wear -nimensäkin puolesta peittää, mutta antaen samalla valoa heijastavan ja raikkaan ilmeen t-alueelle. Suosittelen testaamaan!

I have been using this instead on my regular concealer lately. It gives just the right amount of coverage, but it leaves such a beautiful luminous finish. I totally recommend you to try it!

Duxiana Duvet

No nyt on hyvinkin random lempparini, nimittäin ostin meille joululahjaksi uuden peiton ja tyynyt Duxianalta. Inspiroiduin Hotelli Diplomatista, sillä aina Tukholmassa ollessani nukun kun pieni (hyvin nukkuva) lapsi ja siellä on kuulemma Duxin sängyt ja peitot. Meidän aikaisempi peitto oli useita vuosia vanha ja meitä ennen äitinikin oli ehtinyt sitä käyttämään, joten oli tosiaan aika laittaa vuodevaatteet uusiksi. Todellista arjen luksusta, johon harvoin jaksaa panostaa, mutta se on kyllä ollut panostamisen väärti. Joka ilta fiilistelen nukkumaanmenoa, nimenomaan tuon muhkean peiton ja ihanien tyynyjen takia.

This is definitely a random favourite, but as we sleep 30% of the day, it’s pretty important! I just bought us a new duvet and pillows and we have been sleeping like babies lately. I got inspired by Hotel Diplomat (in Stockholm) and therefore I chose to buy the duvet and the pillows from Duxiana. Love love love!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Eveliinalivin March 12, 2019

  Aah, Suits! Ihan sama meininki täällä – olen sivuuttanut suositukset monta vuotta, ja jokin aika sitten kipeänä ollessani tartuin tähän kuitenkin. IHAN koukussa, ja IHAN rakastunut niihin hahmoihin :D Ja voi vitsit, juuri tuo valaisin on ollut haaveissani niiiiin pitkään, edelleen sen aion hankkia. Mieluummin ennemmin kuin myöhemmin! Näyttää teilläkin juuri niin taivaalliselta, kuin ajattelenkin.

  Reply
  • Alexa March 12, 2019

   Siis se on ihan paras! Ihan hävettää kun on ohittanut kaikki kavereiden suositukset ja nyt sitte itse hehkuttamassa ? Mutta parempi myöhemmin kun ei milloinkaan! ❤️ xx

   Reply
 2. Jenni March 12, 2019

  Suits:lle täältä myös peukku!
  Tuo Flosin jalkalamppu on U P E A!
  Mistä nuo valkoiset pussilakanat on? :)

  Reply
  • Alexa March 12, 2019

   Pussilakanat on Balmuirilta, mutta en ole varma onko noita enää tuotanossa ? Zarrossa on myös nykyään “hotelli” petivaatteita ? xx

   Reply
 3. Jenni S. | big mamas home March 12, 2019

  Ihana tuo valaisin. ?❤ Meidän pitäisi uusia kaikki peitot ja tyynyt ja hommata esikoisen sänkyyn oikean kokoiset peitto ja tyyny.

  Reply
 4. Annina May 12, 2019

  Hei? Mikä sävy sulla on tuosta Estee Lauderin valokynästä?

  Reply