5 x KEVÄÄN SUOSIKKITRENDI

All beige

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä että meikäläinen rakastaa beigeä ja tietysti mielellään päästä varpaisiin! Tällaisia asuja on näkynyt nyt paljon näytöslavoilla, sekä katukuvassa. Rakastan!

It’s no surprise that I love beige and I could wear it from head to toe everyday! It’s definitely one of the hottest trends this spring and I’m not complaining.

Golden Yellow

En olisi uskonut että hurahdan keltaseen, mutta niin siinä vaan kävi! Nyt on tulossa nimittäin keltainen sohvakin. Mutta mikä tahansa tipun keltainen ei iske, vaan siinä on oltava kullanhohtoa mukana – täydellinen sävy kevääseen!

I never thought that I’d be this crazy about yellow, but I am! I even ordered a yellow velvet cover to our sofa. Can’t wait to get it and share pictures with you guys!

Animal Prints

Viime kesänä hurahdin leopardiprintiin ja sama villitys jatkuu edelleen. Nyt olen syttynyt myös käärmekuosille ja yhdet Zaran käärmebuutsit ovatkin jo olleet kovassa käytössä.

I totally love the animal print trend! It definitely gives a nice contrast to a classy outfit.

Pearls, pearls, pearls

Tämäkään ei varmasti yllätä teitä? Rakastan helmiä kaikissa mahdollisessa muodoissa; koruissa, hiuksissa ja muissa asusteissa. Tällä hetkellä onneksi tarjontaakin löytyy!

I also love pearls and I’m happy to see them everywhere right now. I especially love pearl jewellery, but I wouldn’t mind owning those beautiful pearl shoes as well.

Oversized Blazers

Olen myös viime aikoina alkanut fiilistelemään rentoja “poikaystävän” bleisereitä, jolla voi hyvin korvata päällystakin keväämmällä.

I have been into oversized “boyfriend” blazers lately. Can’t wait to wear them as a coat when the weather gets warmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. -M- February 19, 2019

  Ah miten ihania kuvia! Onneksi kevät ja kesä on ihan nurkan takana :)

  Reply
  • Alexa February 19, 2019

   No älä muuta 😍 xx

   Reply
 2. Merja February 19, 2019

  K I I T O S Ihanasta inspiraatio pläjäyksestä ! Helmiä ja käärmeitä sekä leveälahkeisia housuja, mitäpä muuta ihminen kaipaa keväällä.

  Reply
  • Alexa February 19, 2019

   Voi ihana kuulla että tykkäsit 😍🙏 xx

   Reply
 3. Pinja February 20, 2019

  Ihan samoja juttuja löytyy kyllä munkin suosikkitrendit-listalta! Nyt vaan kun vielä pääsisi yhdistelemään näitä trendejä kaikkiin ihaniin kevätasuihin 😍

  Reply
  • Alexa February 20, 2019

   No älä muuta 😍 xx

   Reply