5 x INSPIRAATIOTA RASKAUSAJAN PUKEUTUMISEEN

@petratungarden

Oli ihanaa kuulla, että teitä kiinnostaa kaikki raskausaiheiset postaukset! Viimeisien kuukausien aikana olen kuluttanut mammablogeja enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja niistä saa kyllä niin paljon iloa ja inspiraatiota! Ja kun tyyliblogi on kyseessä, niin ajattelin jakaa muutaman IG:n tilin, josta olen tallentanut itselleni raskausajan pukeutumiseen inspiraatiota. Nämä leidit ovat toki jo synnyttäneet, mutta asut ovat silti ihanan ajattomia ja niistä voi saada ideoita omaan pukeutumiseen. Ja erityisesti siihen, miten olemassa olevia samanhenkisiä vaatteita voi stailata raskausaikaan sopivaksi.

Teidän vinkkejä kiinnostavista mama-profiileista voi ehdottomasti jakaa kommenttiboksin puolella! Voin jossain toisessa postauksessa jakaa muita inspiroivia mama-sisältöjä tuottavia vaikuttajia.

@tijanserena

@thefashionbugblog

@harperandharley

@naomigenes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. Hanna May 21, 2020

  Mammablogit on just ihania! En tiedä, johtuuko iästä (28) mutta mäkin oon viime aikoina fiilannut niitä entistä enemmän vaikkei asia voisi olla itselleni yhtään epäajankohtaisempi (mieskin puuttuu ?) No mutta kiva että lisää postauksia aiheesta tulossa, aihetta on kiva fiilistellä joka tapauksessa! ?

  Reply
  • Alexa May 22, 2020

   Jee hei ihana kuulla! ?❤️ xx

   Reply
 2. Ella May 21, 2020

  Hei, tiesitkö silloin jo Lindan vauvasta kun kerroit omasta raskaudestasi, ed.postauksessa näkyvällä videolla??

  Reply
  • Alexa May 22, 2020

   En tietänyt, kun Linda tuli mun jälkeen raskaaksi! ❤️ xx

   Reply
 3. Tiina May 22, 2020

  Mä oon kyllä niin onnellinen teidän molempien puolesta, ihanaa että ootte Lindan kanssa yhtäaikaa raskaana ja saatte jakaa raskausajan sekä vauva-ajan yhdessä. :) Hitsi mikä onnenkantamoinen teillä sattuikin. Aika harvinaistahan tuollainen on.

  Itse olin omassa kaveriporukassa aikoinaan ensimmäinen 28 vuotiaana, eikä ollut kyllä ketään kenen kanssa olisi voinut asioita jakaa tai viettää aikaa äitiyslomalla. Se on kyllä tosi kallisarvoista että on ystäviä, joilla on pieniä lapsia samaan aikaan.

  Reply
  • Alexa May 22, 2020

   No se on kyllä totta! ? Ollaan molemmat ikionnellisia tästä, mikä mieletön tuuri.? xx

   Reply
   • emmanen May 23, 2020

    Eka mietin teistä, että miten on ees mahdollista et sulla ja Lindalla kävi noin mut sitten kun ajattelin omaa tilannetta niin mulla ja kahdella kaverilla syntyi vauvat kanssa saman syksyn aikana ja myös yhdellä kaverin kaverilla, josta tuli sit mun tosi hyvä ystävä vauvojen myötä. Oli kyllä ihan mahtavaa että oli samassa tilanteessa olevia kavereita. <3 Nyt jo toista kuumeilen kun esikoinen kohta kaksivuotias…

    Reply
    • Alexa May 23, 2020

     No älä muuta! Ollaan oltu kyllä molemmat ihan ihmeissämme ja onnessamme, kun ei osattu itsekään tällaista odottaa. Ihan parasta! ❤️ xx

     Reply
 4. El May 23, 2020

  Hei @rosielondoner on ihanan aito kaikkien vauvajuttujen kanssa! Ja niin paljon onnea teille! Xxx

  Reply
  • Alexa May 23, 2020

   Oii kiitos! Pitää laittaa heti seurantaan ?? xx

   Reply