5 x Helsingin paras lounaspaikka

february 27, 2019, helsinki

Hoku

Kampin Kortteli, Korkeavuorenkatu 4

Hoku on aina ykkösvaihtoehtoni Helsingin lounaspaikoista ja joka kerta annoksesi valikoituu legendaarinen lohi teriyaki, jota ei vaan voita mikään. Raikasta ja täyttävää, se toimii aina, enkä koskaan kyllästy!

Hoku is my go-to lunch place in Helsinki. There’s nothing better than Hoku’s Salmon Teriyaki.

Green Hippo

Punavuorenkatu 2 (Fredan Tori)

Hippo on ihan paras treffipaikka, sillä sieltä saa terveellistä aamupalaa ympäri päivän ja lounasbowlit on myös huikean herkullisia. Erikoisruokavaliot on myös otettu hienosti huomioon. Suosikkiannokseksi on noussut vuohenjuustosalaatti ja lehtikaali-halloumi bowl.

Green Hippo is the best place to meet friends. They serve all day breakfast and yummy healthy bowls.

Sushibar + Wine

Multiple locations

Olen käynyt Sushibar + Winessa lapsesta saakka ja parempaa sushia ei löydä edes ulkomailta. Suosikkisushit: Stravocado nigiri, Korneri maki ja California maki. Toivottavasti Sushibar leviäisi esim. Tukholmaan, nimittäin siellä sitä todella kaivattaisiin.

Definitely the best sushi in the world, I haven’t tried any better. My favourite dishes are Korneri, California Maki and Stravocado. If you like sushi, you need to try Sushibar + Wine at least once.

Löyly

Hernesaarenranta 4

Löylyn lohikeitto on varmasti kaupungin parhaimmistoa, se maistuu erityisesti talvipäivinä pitkän kävelylenkin jälkeen. Löyly on myös kesäiltaisin ihan huippupaikka illanviettoon ja tuttuihin törmää takuulla.

Löyly is a must in Helsinki and I’d recommend trying the salmon soup. It’s so delicious, one of my favourite lunch meals for sure and the view is breathtaking!

Pupu

Multiple Locations

Jos tekee mieli salaattia, niin Pupu on varma valinta! Omat suosikkini on Hotti, Ceasar ja Sweet Roast. Pupun salaatit tehdään aina odottessa (ei ole siis valmiina) ja makrot ja kalorit näkyy taululla, niistä kiinnostuneille. Pupun salaatteja voi myös tilata Woltin kautta, joka on tehnyt minusta hieman laiskemman ja puhumuttakaan siita lovesta lompakkoon. Joka tapauksessa suuren suuri suositus! 

If you are craving for a salad, you should go to Pupu. They serve the most delicious salads. My favourites are Hotti, Ceasar and Sweet Roast. They also deliver through Wolt.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *