5 x Favorites

august 20, 2017, 5xfavorites

Pupun salaatit

En tiedä mistä aloittaisin hehkuttamisen! Pupu avasi ovensa Uudenmaankadulle loppukeväästä ja olen siitä lähtien hurahtanut täysin. Salaatit on tehty laadukkaista luomuraaka-aineista ja jopa kastikkeet on paikan päällä valmistettu. Omat suosikkini on Hotti (johon pyydän lisätäytteiksi kvinoaa ja viinirypäleitä, kulkee myös nimellä hotti ala Alexa), Aspari sekä Ceasar plus. Toivon myös että kevään satokauden salaatti Sweet Roast (vuohenjuusto-myskikurpitsa-punajuuri) tekisi vielä paluun. Pupun salaatit tehdään aina odottessa (ei ole siis valmiina) ja makrot ja kalorit näkyy taululla, niistä kiinnostuneille. Pupun salaatteja voi myös tilata Woltin kautta, joka on tehnyt minusta hieman laiskemman ja puhumuttakaan siita lovesta lompakkoon. Joka tapauksessa suuren suuri suositus! Olen niin iloinen siitä että Punavuoreen on tullut tällainen paikka.

I just love Pupu Cuisine’s (Uudenmaankatu, Helsinki) salads. They are made of organic ingredients and they just know how to make the yummiest salads. They started up last spring and I have been a fan ever since and I still keep going there at least once a week. My favorite salad from their selection would be Hotti.

En pystynyt valitsemaan yhtä suosikkituotetta tähän, joten otin neljä. Huomasin vasta kuvatessa että tuotteet sointuu yhteenkin.

Lumene Vedenkestävä.* Paras tuote vedenkestävän ripsarin poistamiseen ja kaiken lisäksi vielä mukavan hintainenkin. Putsaan tällä ensin ripsarin ja sen jälkeen Dermalogican PreCleansella koko kasvot

Sweed Beroe -ripsetUudet suosikkiripset. Brändi on nuoren ruotsalaisnaisen perustama ja ripset on ihan huikeat. Laatu on priimaa ja malli omaan silmääni täydellinen. Nämä irtoripset ovat olleet käytössä koko kesän aina kun on tehnyt mieli laittautua enemmän. Esim. näissä kuvissa ripset on käytössä.

St.Tropez Bronzing Mousse Dark. Olen vannonut St.Tropezin itseruskettavien nimeen jo vuosikaudet. Tuote ei ole halvimmasta päästä, mutta ehdottomasti paras mitä tiedän. Lopputulos on aina tasainen ja sävy täydellinen, nykyään hajukin on enää hentoinen. Ei tartu lakanoihin (ellei kovasti hikoile) ja haalenee kauniisti. Suosittelen levittämään kintaalla. En voi kehua liikaa!

Dermalogica Exfoliating Body Scrub.*Kun käyttää itseruskettavia, niin ihon säännöllinen kuoriminen on myös tarpeen – toki myös muutenkin. Rakastan Dermalogican tuotteita ylipäätään, joten ei ole sinänsä ihme että suosittelen heidän kuorintaakin. En ole aikaisemmin juuri nauttinut ihon kuorimisesta, mutta tästä tuotteesta tulee ihan spa-fiilis. Tuoksu on miellyttävä ja tuote vaahtoutuu veteen sekottuessa. Tuote kuorii myös super hyvin, etenkin jos hieroo kuorintahanskan kanssa.

Lumene’s Waterproof is the best product to get your waterproof mascara off. Sweed Beroe lashes are my new faves, I have been using them all summer long. St.Tropez is definitely my go-to self tan brand and the dark mousse has been my favorite for years. As you guys know, I love Dermalogica products. I love everything they do and this exfoliating scrub isn’t an exception. It exfoliates the skin very well and the formula makes the entire exfoliation feel like a spa treatment. 

Kipparihattu

Sain tämän pari viikkoa sitten Gina Tricotilta*, enkä olisi uskonut että rakastuisin siihen näin paljon! Lyhyemmän tukan kanssa kipparihattu toimii nimittäin täydellisesti ja viime päivinä olen tuskin kotoa poistunut ilman sitä. Se viimeistelee lookin ja tekee yksinkertaisestakin mielenkiintoisen.

I have been wearing this Gina Tricot hat non stop since I got it a couple of weeks ago. It goes so well together with my long bob!

Tänä vuonna Guccin Loaferit on syrjäyttäneet tennarit joka päiväisestä käytöstä, mutta nämä adidaksen* uudet PW Tennis HU -tennarit ovat viime aikoina olleet useaan otteeseen jalassa. Tykkään kovasti mallista ja nämä ovat ehkä mukavimmat tennarit mitä omistan. Ihan parhaat kun hoitaa asioita tai kun tennarifiilis iskee.

I haven’t been using sneakers that much this year, but I totally fell for these new PW Tennis HU sneakers from adidas.  They are sooo comfy! I love to wear these when running errands.

Polka Dots

En voinut jättää pilkkumekkoja pois tästä postauksesta! Tuntuu että en muita vaatteita ole koko kesänä käyttänytkään. Onneksi monessa mekossa on pitkät hihat, niin voi käyttää syksyllä sukkisten kanssa. Täältä, täältä ja täältä löydät asut pilkkumekon kera. Kuvan mekko oli löytö Zaran aleista.

As you guys know I have been obsessed with polka dots lately. You can find my favorite polka dot outfits from here, here and here.

*tuotteet saatu testiin | postaus sisältää mainoslinkkejä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *