5 x Favorites

october 9, 2016, 5xfavorites
_mg_0923

100% Linen Bed Linen

Olen jo vuosia vannonut egyptin puuvillaisiin petivaatteisiin, mutta vaihtelu virkistää! Olen jo pitkään himoinnut pellavapetivaatteita tuomaan hieman rosoisuutta muuten klassiseen makuuhuoneeseen ja täytyy sanoa että toimii! Nämä harmaat petivaatteet on saatu Balmuirilta, mutta olen kuullut hyvää myös esim. Elloksen pellavapetivaatteista. Tosin vertailin äsken hintoja, eikä niissä ollut juurikaan eroa.

I really love linen bed linen right now. This grey set is from Balmuir and it fits perfectly to our bedroom. 

morphe-35o-palette

My Latest Beauty Purchases from NYC

Morphen 35O -paletti on ollut paras meikkiostos pitkään aikaan. Hinta on edullinen, mutta pigmentit uskomattoman hyviä. Sävyvalikoima on itselleni ihan täydellinen! Sen lisäksi mukaan lähti Becca:n Champagne Pop, ihan täydellinen korostuspuuteri jota yleensä käytän yhdessä strobing stickin kanssa.  Myös Milanin Luminoso-poskipuna ja NYC (paras!) eyeliner tuli hankittua. Kaksi viimeistä oli ihan markettikosmetiikkaa ja ihan loistavia löytöjä molemmat.

Morphe’s 35O palette is totally worth the hype! It’s my favorite makeup product right now. I also bought Champage Pop highlighter, Luminoso blush from Milani and NYC liquid liner. Love them all!

lohikeitto-820x1048

Creamy Salmon Soup

Lohikeitto on parasta syksyruokaa tai vuoden ympäri -ruokaa jos multa kysytään. Sitä on nyt tullut kokkailtua kerran viikossa, koska en vaan voi vastustaa sitä!

Probably my all time favorite food. So yummy, especially during fall. 

rains-sadetakki

Rain Coat from Rains

Rainsin sadetakki on näkynyt snäpeissä aina sillon tällön ja siitä olenkin saanut paljon kysymyksiä. Ihan loistava vaate, joka pelastaa sadepäiviltä ja näyttää silti tosi hyvältä.

I really love the rain coat from Rains. It’s a fall staple for me!

right-now

Fresh Flowers

Tämä ei perusteluja vaadi!

There’s nothing better!

postaus sisältää mainoslinkkejä

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *