5 x Favorites

july 31, 2016, 5xfavorites
_MG_0994

Hydrangeas

Hortensiat ovat nyt kauneimmillaan ja niitä onkin tullut ostettua söpöissä pastellisävyissä viime aikoina. Yllättävän hyvin ne ovat kestäneetkin, nimittäin reilun viikon kun muistaa vain vaihtaa lämpimän veden ja tehdä uuden imupinnan muutaman päivän välein.

I just love hydrangeas, especially in white and pink. They are so pretty and they last well. 

distressed-denim-jeans

Ripped Denim Jeans

En olisi uskonut tätä tapahtuvan, mutta olen hurahtanut sinisiin revittyihin farkkuihin. Olen aina vannonut tummien pillifarkkujen nimeen ja viime viikon heräteostos Zarasta muutti kaiken.  Olen aina kuvitellut että tällaiset hieman boyfriend -malliset farkut eivät sopisi itselleni sitten ollenkaan, mutta kuinka väärässä olinkaan. Nyt onkin huimasti asuinspiraatiota!

I have always admired ripped blue jeans, but I always thought that they wouldn’t fit me. I found the perfect pair from Zara last week and I have been obsessed with them. 

chia-riisikakut

Friggs Chiafrö & Havssalt

Snäpissä mua seuraavat (nimimerkillä alexadagmar löytyy) tietävätkin että olen täysin rakastunut Friggs -merkin chiasiemen & merisuola -riisikakkuihin. Jestas miten hyvää! Olen saanut kaikki kaverit ja seuraajatkin koukutettua näihin. Ihan parasta jopa sellaisenaan (maistuu voipopparilta), mutta tykkään myös laittaa chevre-levitettä, kurkkua ja mustapippuria päälle. Vaikka et normaalisti tykkäisi riisikakuista, niin testaa näitä!

I love Friggs’ chia & salt rice cakes. They honestly taste like butter popcorns! All of my friends are hooked as well, I love to eat them with chèvre and cucumber. 

pelago-pyora

Biking

Snäpissä seuraavat tietävät myös sen että en ole juuri muuta tehnytkään kun pyöräillyt viime päivinä. Ihan parasta ajanvietettä hyvällä säällä ja siinä tulee ihan hyvä urheilusuorituskin jos pidemmän matkan ajelee. Pyörän avulla on tullut nähtyä Helsinkiä ihan eri tavalla. Vanhakaupunki ja sen ympäröimät luontopolut on muuten ihan parhaat pyöräilyyn.

If you have been following me on Snapchat, you know that I’m obsessed with biking. I just simply love it, I hope the summer weather lasts until October.

biosculpture-helsinki

Bio Sculpture -lakkaus

Olen nyt kesän ajan käynyt laittamassa kynteni Bio Sculpturella Lönnrotinkadulla, kun sinne kerran vahingossa eksyin. Geelivahvistus pysyy paremmin kun mikään aikaisemmin kokeilemani geelilakkaus, nimittäin olen nyt vain kerran kuussa käynyt fiksaamassa. Rakennekynsistä en ole innostunut koskaan, mutta geelivahvistus on juuri sopiva luonnollisen näköinen vaihtoehto. En olisi uskonut että löydät näin hyvää kynsipaikkaa, sillä luulin kokeilleeni kaikkea. Hinta on sama kun geelilakkauksella, mutta tosiaan tämä tekniikka pysyy itselläni paremmin kun lakkaus.

I have also been loving Bio Sculpture’s gel manicure lately. It lasts 4 weeks and it looks very natural. 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *