6 x FALL OUTFIT

october 11, 2020, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Puhelimen kätköistä löytyi useampi asu viime viikoilta, joten ajattelin koostaa niistä teille tällaisen laajemman asupostauksen – mitä pidätte?

Tämä ensimmäinen asu on meidän oman brändin Almadan. Merino-kashmir on materiaalina aivan täydellinen, nimittäin se on päällä ihanan pehmeä, mutta ei tarvitse huolehtia nyppyyntymisestä samalla tavalla kuin kashmirin kanssa. Meidän vaatteet ovat olleet kyllä nyt mahan kanssa ihan pelastus, nimittäin housut (paitsi leggingsit) ei enää mene päälle, joten näitä on tullut käytettyä hurjasti. Kiitos myös kaikille ennakkotilauksen laittaneille. Ollaan oltu ihan hurjan onnellisia saamastamme supportista!

Kengät on &Other Storiesista viime vuonna ostettu. Ihan vastaavanlaisia en löytänyt, mutta tämä malli taitaa olla mustana pintanahkaisena sama. Olen tykännyt noista niin paljon, että taidanpa tilata nuo mustatkin.

…ja silloin kun ei ole päällä Almadaa, niin on todennäköisesti leggingsit.

Takki H&M*
Neule H&M
Leggingsit Lululemon (Align)
Kengät New Balance*

Neulemekko Almada Label
Kengät New Balance*

Neule H&M*
Leggingsit Lululemon
Kengät &Other Stories
Laukku Loewe

Takki Zara
Leggingsit Lululemon
Kengät &Other Stories

Topshop neulemekko (vanha)
Hermès laukku
&Other Stories saappaat (vanhat)

Mitä muuten tykkäsitte tällaisesta koosteesta puhelimen arkistoista? Osa on toki näkynyt Instagramin puolella, mutta osa taas ei. Harvemmin tulee enää otettua asukuvia kunnon kameralla ja varmasti vielä vähemmän vauvan kanssa. Toki vanhat kunnon asukuvat on aina silloin tällöin kivoja, mutta puhelimella saa kivasti napattua kuvat on the go.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *