5 x Current Favorites

june 8, 2017, 5xfavorites

Ray-Ban Round Metal Double Bridge

Tässä ehdottomasti tämän kevään käytetyimmät aurinkolasit. Löydän harvoin itselleni täydellisesti sopivia laseja ja nämä kyllä kolahti samantien. Malli on todella samanlainen kun perinteinen Round Metal, mutta vähän viimeistellympi.

I just love these sunnies, I’m constantly wearing them. They are pretty much alike with the traditional Round Metal, but just a bit more exclusive. 

Rice cakes with almond butter and banana

Minun ja poikaystäväni suosikkivälipala on riisikakut mantelivoilla ja banaanilla. Ennen mantelivoipurkki kesti käytössäni ikuisuuden, mutta nyt kun poikaystävänikin on innostunut tästä niin purkki menee helposti viikossa. Tämä on täydellinen välipala, joka pitää nälkääkin hyvin. Välillä heitän päälle vielä marjoja, nams!

I just love to eat rice cakes with almond butter and bananas on top. It’s so yummy, such a great snack!

Maybelline Brow Precise Fiber Filler

Yksi suosikkituotteistani tällä hetkellä! Sen jälkeen kun löysin tämän “kulmamaskaran”, niin luovuin kaikista muista kulmatuotteistani. Pitää kulmakarvat juuri oikeassa asennossa koko päivän ja lisää sopivasti väriä. Täydellinen tuote myös jos on microblading alla.

This is my ultimate favorite brow product. It keeps my eyebrows in shape all day and it gives a bit color as well. Love!

Infinity Roses

Ikuiset ruusut, siis paras keksintö ikinä! Pitkään ihastelin näitä “ruusupurkkeja” Instassa, mutta en ollenkaan osannut aavistaa että kyseessä on ruusut jotka kestävät jopa useamman vuoden. Ruusuihin on ymmärtääkseni imeytetty jotain öljyjä joka muuttaa pinnan hiukan vahamaiseksi ja saa ruusut kestämään. Tämä Fleurs De Paris ystävällisesti lähetti purkin minulle lahjaksi ja sitä kautta tutustuin koko hommaan. Aivan ihana lahjaidea!

Fleurs De Paris kindly sent this flower arrangement to me and I love it! I didn’t know this before, but these are infinity roses and they last one year or even more -magical!

Gucci Loafers

Guccin loaferit ovat näkyneet melkein kaikissa asukuvissa ja ne ovat olleet käytössä harva se päivä. Ne on mielettömän mukavat, vaikka tulisi käveltyä pidempikin lenkki. Tykkään myös klassisesta mallista, sillä kengät toimii ihan joka kanssa.

I just love the Gucci Loafers! They are so comfy, I have been wearing them every day since I bought them.

postaus sisältää mainoslinkkejä

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *