5 MINUUTIN KASVISWOK

may 10, 2019, Food

Reseptit on back! En ole aikoihin jakanut reseptejä ja niitä kun kovasti aina googlailette, niin inspiroiduin taas kokkailemaan! Viime aikoina on tullut syötyä tosi paljon kasvisruokaa ja tämä annos oli myös ihan huippu! Niin helppo, freesi ja valmistuu tosiaan alle viidessä minuutissa. Suosittelen testaamaan!

Tarvitset: Tofua (tai kanaa), 200g tuorevihanneksia (käytän esim. Apetitin), 2 pkt riisinuudeleita (Mamalla on hyviä), 1 tölkki kookosmaitoa, 2 rkl punaista currytahnaa ja soijaa. Halutessasi paistamiseen valkosipulia ja chiliä.

Kokkaa: (vapaaehtoinen: kuullota alkuun chili ja valkosipuli)
Leikkaa tofu (tai kana) viipaileiksi ja paista pannulla siihen asti että tofu on saanut mukavasti väriä pintaan. Lisää sen jälkeen pannulle tuorevihannekset ja punainen currytahna. Anna paistua muutama minuutti ja lisää sen jälkeen kookosmaito ja soija. Maista ja lisää tarvittaessa tahnaa tai soijaa. Nauti kastike riisinuudeleiden tai riisin kera – nam!

All you need is: 200g vegetables, 250g tofu (or chicken), 2 dl coconut milk, 2 tbs red curry paste, soya and a cup of rice noodles

Start by heat oil in a wok or large skillet over medium-high heat. Add onion and chili and cook 1 minute. Add tofu and cook until starting to brown, stirring constantly. Add red curry paste vegetables and cook 1 minute. Season with soya and serve with rice noodles. Voilá! Hope you enjoy my current favorite lunch recipe!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *