5 LEMPPARIA JUST NYT

september 14, 2018, 5xfavorites
Chanel Slingbacks

Näistä kengistä olen haaveillut jo pitkään ja muutamalla eri reissulla olen käynyt näitä kokeilemassakin. Kyllähän rouvalla pitää olla rouvakengät, eikö vain? Pariisista viimein päätin sitten nämä ostaa ja kengät ovat olleet sen jälkeen melkein päivittäin (paitsi sadepäivinä) käytössä. Niin mukavat jalassa ja sopii asuun kuin asuun.

This is the only purchase I made in Paris. I have been craving these Chanel Slingbacks for such a long time and I finally splurged. I have been wearing them almost every day since, love them! 

Maybelline FaceStudio Chrome Extreme*

Ihan mielettömän hyvä korostuspuuteri! Pieni sipaisu vaan ja poskipäät kuultaa kun diskopallo konsanaan – juuri niin kun mä tykkään!

One of the best highlighters I have tried and also really affordable. I highly recommend it!

Terveellisempi omenapiirakka (resepti löytyy täältä)

Niin helppoa tehdä ja just täydellistä syysjälkkäriä!

I have been loving this healthy apple pie recipe, so yummy!

Balmuir Shopper*

Tätä on tullut käytettyä kesän aikana paljon! Laukku on simppeli ja tarpeeksi jämäkkää tekoa, sekä sinne saa upotettua koko omaisuuden. Täydellinen monikäyttölaukku esim. salikamoille ja matkustamiseen.

I have been using this shopper a ton lately. It’s such a great bag when going to the gym or traveling!

Jo Malone Suomessa*

Ehkä näittekin jo eilisistä InstaStoreista, että Jo Malone on vihdoin Suomessa! Stockmannille aukesi mitä ihanin Jo Malonen osasto, johon päästiin muutaman kollegan kanssa eilen tutustumaan. Olen rakastanut Jo Malonea jo vuosia, joten olen ihan mielettömän innoissani brändin rantautumisesta Suomeen. Eipä tarvitse enää lahjaideoita kauheasti miettiä, kun voi vaan suunnata sinne. Pisteet myös tästä ehkä kauneimmasta saamastani pressilahjasta, nuo kukat olivat siis aitoja – vau!

I have been loving Jo Malone for years. I just love everything about their brand. The scents, the packaging, the service – you name it! I’m so glad they finally opened in Finland. And I need to give a thumbs up for the most beautiful PR package I have ever received, thank you Jo Malone!

*Saatu blogin kautta

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *