5 x Favorites

may 31, 2016, 5xfavorites
ray-ban-round-metal-pink

Ray-Ban Round Metal Pink 

Tässä mun uusin kesäheila! Nimittäin Ray-Banin Round Metal -lasit kultaisilla kehyksillä ja pinkeillä peililaseilla. Ostin viime kesänä samaiset lasit hopeisilla linsseillä ja käytin niitä niin paljon, että näille tulee varmasti käyttöä.

I love these shades! Last summer I bought the silver ones and I have been using them a lot since then, I bet I’m going to wear these a lot during this summer.

aki-hintsa-kirja

Aki Hintsa – Voittamisen Anatomia

Kerrassaan loistava kirja! Jos kiinnostaa urheilu tai ylipäätään itsetutkiskelu ja uuden oppinen, niin suosittelen lämpimästi lukemaan tämän kirjan. Täytyy sanoa että Aki on kirjan perusteella mieletön tyyppi, erinomainen lääkäri, jolla on takanaan myös loistava filosofia. Kirja on täynnä mielenkiintoisia tarinoita, loistavia oivalluksia ja silmiä avaavia faktoja.

I wrote about this book over a week ago. It’s a book by Finnish doctor Aki Hintsa and I love his philosophy. 

banana-smoothie

Banana Smoothie

Mun uusin pikasmoothie. 1,5 dl soijamaitoa, 1 banaani pakastettuna ja pilkottuna ja 1 scoopillinen heraa. Tykkään itse käyttää Voimaruoan vaniljaheraa, kun se ei maistu yhtään keinotekoiselta. Tämä smoothie on loistava erityisesti aamutreeniä ennen juotavaksi, siitä saa energiaa mutta ei tule liian täyttävä olo.

One of my favorite smoothies at the moment. 1,5 dl soy milk, 1 sliced frozen banana and 1 scoop of protein powder. Really easy to make and perfect to sip before morning workout. 

ysl-saint-laurent

Saint Laurent Cardholder

Ostin tämän viime Pariisin reissulta ja se on ollut kyllä jokapäiväisessä käytössä. Kortteja mahtuu juuri tarpeeksi ja keskimmäiseen lokeroon saa tarvittaessa kuitteja ja seteleitäkin. Niin kätevä!

I love this cardholder. I bought it from Paris last time I was there and I’m using it every single day.

jaatelo-kirja-virpi-mikkonen

Jäätelökirja

Ihastuttavan Virpi Mikkosen uusin teos ‘Jäätelökirja’ on ihan loistava reseptikirja täynnä terveellisiä kesäherkkuja. Suosittelen kurkkaamaan, ihan huikean herkullisia ja helppoja reseptejä! 

Virpi Mikkonen from Vanelja blog is one of the greatest healthy food authors I know. This book is also published in English and the title is N’ICE CREAM. It’s full of healthy and organic ice cream recipes.


P.S.
Find old 5 x favorites here

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *