My 5 Favorite Makeup Products

En ole pitkään aikaan listaillut teille suosikkituotteitani, joten ajattelin että mun on kerrottava teille tämän hetkisistä lemppareista. Näillä tuotteilla teen meikkipohjani, enkä kyllä hevillä vaihtaisi! Olen todella tarkka meikkipohjastani, sillä haluan että iho säilyy hyvännäköisenä läpi päivän meikkiä korjailematta. Ihon kunto ja tuotteet ovat itselleni todella tärkeitä tekijöitä, sillä väärillä tuotteilla meikki sulaa t-alueelta pois päivän aikana. Ihon hoitaminen on tietysti ensisijaisen tärkeää (täältä löytyy luottotuotteet siihen), mutta omalla kohdallani myös meikkivoiteilla ja muilla pohjustustuotteilla on suuri vaikutus lopputulokseen. Haasteena on pitää pohja mattapintaisena, mutta saada kuulto oikeisiin kohtiin jotta iho näyttää terveältä ja hehkeältä – olematta rasvainen.  Korostamisesta teen ihan oman postauksen vielä (löytyy useita suosikkituotteita monelle eri budjetille), mutta tänään hypätään mun jokapäiväisessä käytössä olevien tuotteiden kimppuun.

I thought that it would by fun to share my “5 holy grail makeup products”. I have been using these products daily during the past year and I probably couldn’t do my makeup without them. I have a combination skin, so it’s always a bit tricky to find the right products. I don’t carry my makeup products with me during the day, so I’m always aiming for a long-lasting result. Here are my ultimate favorite products!

 

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Ensimmäisenä paletti, jota ilman en voisi enää meikata! Tämä NYX:in 26€ paletti on ollut reilun vuoden jokapäiväisessä käytössä (myönnän, ostin kuvia varten uuden paletin) ja rakastan sitä yli kaiken. Käytän siitä useita eri sävyjä silmämeikin tekoon, sekä kolmea eri sävyä korostamiseen ja varjostamiseen. Olen tehnyt videotutoriaalin tämän paletin ympärille, joten jos kiinnostaa kurkkailla tarkemmin niin se löytyy täältä. Olen usealle eri ystävällekin tätä palettia suositellut ja heistäkin kaikki ovat jääneet tällä tielle.

I just love love love this palette from NYX! This is my third one and I really use it daily to do my eye makeup and contour. It’s the best contour palette I have tried and it’s also really inexpensive (26€). Highly recommend this! 

Estee Lauder Double Wear (Stay in Place) Foundation & Concealer 

Estee Lauderin Double Wear -sarjasta olen aikasemmin kirjotellutkin ja kyseessä on meikkipohjista parhain. Double Wear -meikkivoide (minulla on sävy Ecru) ja peittari kestävät läpi päivän, ja Beauty Blenderillä levitettynä lopputuloksesta tulee peittävä mutta ei kuitenkaan tunkkainen. Saan meikkipohjastani usein kehuja, eikä pohjaa tarvitse päivän mittaan paikkailla. Tuote on kyllä suht hintava (~45€) joten jos budjettiversiota kaipaa niin kannattaa kurkata Lorealin Infallible Matte.

Primerina käytän yleensä Dermalogican Skinperfectiä ja Estee Lauderin Double Wear Primeria. Myös Benefitillä ja Make Up Foreverilla on hyväksi havaittuja primereita.

I love this foundation! It’s perfect for my skin type and it really stays in place the whole day. The formula is pretty thick, but it looks gorgeous when applied with a damp Beauty Blender. It’s quite pricey though (~45€), so if you prefer budget option I would recommend trying Loreal Infallible Matte. 

Becca Champagne Pop & Hourglass Ambient Lighting Blush

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä korostuspuuteri ja poskipuna. Molemmat olivat löytöjä aikaisemmilta NYC:in reissuilta, mutta onneksi niitä saa myös Euroopasta. Beccan Champange Pop on ehdottomasti paras kokeilemani korostuspuuteri. Se antaa upean kuullon ja toimii myös hyvin luomivärinä. Tuote on ollut jokapäiväisessä käytössä sitten viime syyskuun, eikä edelleenkään pohja vilku. Hourglassin Ambient Lighting -poskipunan (Sävy: Mood Exposure) ostin helmikuussa ja olen kovasti tykännyt. Se antaa heleän kuullon ja kauniin sävyn kasvoille. Odotan että pääsen taas Sephoraan, jotta voin hypistellä muita Hourglassin tuotteita.

I found these products from Sephora when I was in NYC and I have been using them daily ever since. Becca’s Champagne Pop is the perfect highlighter, I love the shade and the formula. It’s not glittery, it just gives the perfect glow to the skin. I’m really picky about blushes, but I have totally fallen for Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure. The shade is really elegant and it makes my cheekbones pop. I can’t wait to go back to NYC and try another products from Hourglass. 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Marianne April 6, 2017

  Oh näyttääpä nuo Becca highlighter ja blush aivan ihanilta!! :) Pitääpi käydä katsomassa jos löytyy täältä Tukholman Sephorasta :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   Joo, Beccaa ainakin löytyy sieltä! ? xx

   Reply
 2. Pinja April 6, 2017

  Double Wear on kyllä ihan huippu! ? Käytätkö muuten ollenkaan puuteria vielä meikkivoiteen päällä, ja jos niin mitä? :) xx

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   Käytän joo! RCMA No Color Powderia ? xx

   Reply
 3. Jenni April 6, 2017

  Oh, Champagne Pop kuuluu munkin suosikki tuotteisiin. Itse en tosin ole hoksannut kokeilla sitä luomivärinä, täytyykin heti testata! Hourglassin puuterituotteita multa löytyy jo useampi, ja tilasin just tällä viikolla tuon Mood Exposure sävyn :D xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   Se on kyllä huikee! Pitää itsekin tutustua enemmän Hourglassin muuhun valikoimaan! ? xx

   Reply
 4. Johannam April 6, 2017

  Oon myös kuullut kehuja tuosta NYXin paletista, pitää ehkä ottaa se kokeiluun! :-) Osaisitko muuten sanoa, mistä löytyis suht laadukkaita mutta budjetille sopivia meikkisuteja?

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   Todellakin! Mun kaikki sudit on tosi edullisia ja hyviä, suosittelen Morphea ja Sigmaa :) xx

   Reply
 5. Anne Sofie S. April 6, 2017

  I love that concealer! And I’ve always wanted to try the foundation too. I think I need to when mine is empty :)

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   It’s a great one! ? xx

   Reply
 6. Roosa Mononen April 6, 2017

  Beccan highligher on kyllä huippu! xx
  http://roosamononen.com

  Reply
 7. Nancy April 7, 2017

  I need to check out that nyx palette! Thanks for sharing <3
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
 8. Niina April 7, 2017

  Moikka! Mikä sävy sulla on tosta concealerista? Ja kuivattaako se sun mielestä silmänympärysihoa? Itsellä ohut ja välillä kuivahko silmänympärysiho niin mietin että miten toimii.

  Reply
  • Alexa April 7, 2017

   Mulla on Warm Light ja ei mun mielestä kuivata yhtään verrattuna esim. Urban Decayihin ☺️ xx

   Reply
 9. Khaleesi April 7, 2017

  Nyt kyllä lähti sun inspiroimana NYXin contour-paletti tilaukseen! Ja nää sävyt toimii salee upeesti myös luomiväreinä. Uuh en malta venaa! :)

  Reply
  • Alexa April 7, 2017

   Jee, huikeeta! Tuut niin tykkäämään! ? xx

   Reply