4 x Sweater Dress Round up

how-to-style-a-sweater-dress
1. Outfit / 2. Outfit / 3. Outfit / 4.Outfit  <- find the outfit details here

Kovasti kaipailtiin vielä yhteenvetoa näistä kaikista neljästä asusta, jotta niitä voisi vertailla keskenään – sehän sopii. Olen nyt niin innoissani tästä yhen vaatteen haasteesta, että ajattelin että tästä voisi tulla mun blogin asupostausten kantava voima. Hyvää palautetta tuli sen verran paljon että uskoisin teidän olevan samoilla linjoilla kanssani? Harmittaa tosiaan etten heti tällä viikolla voi jatkaa uudella haasteella, kun muutamia julkaisettomia postauksia on varastossa. Mutta ens viikolla päästään sitten jo uuden aiheen kimppuun, joka on vielä jopa vähän mun mukavuusalueen ulkopuolella. No mutta lisää siitä sitten lähempänä!

You wished for a round up from all “four ways to wear a sweater dress challenge”, so here it is. I’m so excited about the whole idea and I thought that it would be nice to do these kind of challenges pretty often. I got a lot of great feedback, so I guess that’s fine with you? Can’t wait to start the next challenge next week! It’s actually a bit out of my comfort zone, but that makes it even more interesting – right? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

 1. jhh November 2, 2015

  Tää on kyll huippu idea Alexa! :) yks vaatekappale, joka tuli mieleen tätä haastetta ajatellen on leveä lahkeiset housut. Ois huippua jos voisit jakaa inspiraatiota!

  Reply
  • Alexa November 2, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla! :) Just vein mun leveelahkeiset sekä bootcutit lyhennettäväksi, joten voisi tosiaan olla tulevaisuuden haaste ;) xx

   Reply
 2. Sofia Kontro November 2, 2015

  Oon pari noista sun lookeista katsellutkin läpi jo, mutta vasta nyt muistin, että mulla löytyy vaatekaapista tosi vastaavanlainen neulemekko, jota käytin tasan kerran viime vuonna asukuvien ottoon!:D Nyt iski hirmunen inspiraatio puuska päästä stailaamaan sitä, eli kiitos sulle siitä!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa November 2, 2015

   Jee, loistavaa! :) xx

   Reply
 3. Jo November 2, 2015

  Love it in any way you styled it, my fav. is the one with the over knee boots and the booties :) im a sucker for boots,
  even though here the weather is warm all the year round. :) or rainy, so styling is challenging and sometimes limited due to the weather.

  Reply
  • Alexa November 2, 2015

   Thanks so much ! :) xx

   Reply
 4. Elinakui November 2, 2015

  Ah, jokainen asu kolahti ihan täysillä! Ja tuo neule on itsessään jo kertakaikkisen upea :) huomasin myös näitä kuvia katsellessa, että sun hiustenväri on ihan täydellinen – vau! <3

  Reply
  • Alexa November 2, 2015

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 5. Josku November 3, 2015

  Siiis mä rakastuin tohom 3 asuun! En yleensä tykkää nahkahousuista, mut tossa pehmeen neulemekon kanssa ne on upee kombo! Ja siis mustat conssit, kuin ne voi näyttääkki noin hyvältä!

  Reply
  • Alexa November 3, 2015

   Ihana kuulla!! :) xx

   Reply