4 x recent purchase

postaus sisältää mainoslinkkejä

Hermès Constance 24

Olen jo vuoden verran miettinyt Hermésin Constance -laukun hankkimista. Viime Pariisin reissulla (josta on kohta muuten vuosi!) katsoin samaista laukkua Epsom-nahasta harmaana, mutta jostain syystä sydämeni syttyi vintagelle tässä kohtaa enemmän. Rakastan box-nahkaa, jota ei ymmärtääkseni ole tällä hetkellä Hermèsin tuotannossa sekä siitä ajan patinasta, mikä vintage-laukuissa on. Kun sopiva yksilö osui Vestiairessa kohdalleni (kunto todella hyvä ja mukaa tuli laatikko, dustbag ym.), niin päätin tarttua tilaisuuteen. Laukku on ollut joka päivä käytössä sen saapumisesta lähtien, eli selkeästi hyvä ostos. ?

Toteme scarf & Acne Beanie

Päivässä tuntikausia imettäessä on tullut selattua nettikauppoja, mutta onneksi tässä ajassa ja pienen vauvan kanssa ei tule hirveästi tarpeita. Pipon ja kaulahuivin pystyin itselleni perustelemaan, sillä joka päivä tulee vaunulenkkeiltyä pari-kolme tuntia ja kyllähän sitä täytyy pitää itsensä lämpimänä. Nämä molemmat ostin Helsingin Beamistä, jossa on aivan ihana valikoima Totemen ja Acnen vaatteita. Pipo myi heti loppuun, mutta sen sävy on tosiaan Creme Beige, jos jotain teistä kiinnostaa.

Arket Boots

&Other Storiesin matalammat bootsit ovat olleet yksi parhaista ostoksista ikinä, joten nämä saappaat Arketissa nähtyäni päätin satsata myös korkeampaan malliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. miki December 3, 2020

  The Hermes bag is AMAZING!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  Reply
  • Alexa December 3, 2020

   I totally love it! ? xx

   Reply
 2. Lilla My December 4, 2020

  Ihania ostoksia, kaikki! Onno C24 mielestäsi riittävä crosd bodyksi?
  Pakko vielä kysyä että onko Acnen pipo edelleen sellainen karhea, niinkuin ainakin silloin kun tämä malli tuli vuosia sitten markkinoille? Kutitti hirveästi.

  Reply
  • Alexa December 4, 2020

   Constance on ihan ok crossbodyksi, jos ei ole kovin pitkät raajat. Yksi mun pidempi ystävä sanoi, että ei toimi hänellä ollenkaan. Acnen pipo on kyllä suht karhea, että jos on otsalla, niin kutittaa kyllä vähän ? xx

   Reply
 3. Meri December 4, 2020

  Kysyisin, onko sulla sama koko Other Storiesin ja Arketin bootseista.

  Reply
 4. Leevi December 6, 2020

  Hieno juttu!

  Reply