4 x MY FAVORITE DESIGNER SHOES

Gucci Loafers

Olen sen verran mukavuudenhaluinen ihminen, että tämän postauksen nimi olisi tosiaan voinut myös olla 4 x maailman mukavimmat kengät. Guccin loaferit on varmasti mun kengistä käytetyimmät.Mulla on ollut ne nyt n. 2.5 vuotta ja still going strong. Mulla on suht leveä lesti ja käyttömukavuus on kaiken a ja o – en voi kun suositella! Guccilla on todella pienet koot, joten jos näitä harkitset, niin kannattaa ottaa kokoa suuremmat.

Let’s start with my Gucci loafers, I have had them for at least 2,5 years and I have been wearing them non-stop. They are so comfy and classy! The sizing runs smaller than average, so if you end up buying them I’d recommend taking one size up.

Chanel Slingbacks

Chanelin kuuluisat mummokengät on myös ihan huiput! Ostin nämä slingbackit viime syksynä Pariisista ja olen käyttänyt niitä todella paljon arkena. Juuri täydelliset mukavat arkikorot, jolla kävelee helposti 10 000 askelta päivässä. Chanelin koot vastaavat omaa kokoani.

I totally love the Chanel Slingbacks. That extra bit of heel makes them just perfect. Not too high and not too low — perfect for a night out and work. I bought these in 39,5, my usual size and they have stayed perfect.

Manolo Blahnik Hangisi 70mm

Manolon lesti sopii omalle (leveälle) jalalleni ihan mielettömän hyvin ja Hangisit ovat ehdottomasti mukavimmat avokkaat mitä tiedän. Hangisit jalassa tuli myös juhlittua omat häät, eikä painanut tai hiertänyt ollenkaan. Haaveissa on hankkia nämä vielä jonain päivänä jossain ihanassa kirkkaassa värissä, sillä tykkään näistä niin hurjasti! 70mm korko on tuntunut itselleni täydelliseltä, niillä jaksaa tosiaan kävellä pidempäänkin. Manolon koot vastaa myös millilleen normaalia kokoani. Omani olen ostanut Tukholmasta Savannah-putiikista.

The comfiest and the prettiest pumps ever! What I love most about them is how they instantly spark up any outfit. Even if I’m just wearing a plain white tee and jeans, when I put these on, it takes the outfit from 0 to 100. I have my regular size 39,5, so if you are planning on splurging on these, I’d suggest you to take your normal size.

Hermès Oran

Hermèsin Oran-sandaalit on ihanat kesäkengät. Ne on kevyet ja todella mukavat jalassa. Olen ostanut omani Hermèsin Pariisin putiikeista, mutta sandaaleja on toisinaan myös heidän nettikaupassa saatavilla. Hermèsin koko vastaa omaa kokoani.

Hermès Oran sandals are my favorite summer shoes. They are comfy, chic and as flattering as a pair of flat sandals can be. I bought these in 39,5, my usual size, size-wise they run similar to Hangisi or Chanel Slingbacks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 comments

 1. Sinianna June 26, 2019

  Niin paljon ihania kenkiä ❤ Harmittaa, kun oma jalankoko on 34-35 😞 Talvikengiksi uskaltaa kyllä ottaa koon 36 kengät 😅

  Reply
  • Alexa June 26, 2019

   Eikää, no voi hitsiläinen 😭 Manolo tekee mun mielestä 35 kokoa, muistaakseni oon Vestiaire Collectivessa joskus törmännyt käytettyihin! ❤️ xx

   Reply
 2. Roosa June 27, 2019

  Upeita kenkiä, varsinkin noi Chanelin <3

  Reply
 3. Keijukainen June 29, 2019

  Mulla on kolmet Guccin korkkarit. Ovat mielestäni isompaa kokoa. Mulla paras Guccin koko on 35.5 vaikka muissa merkeissä 36.

  Reply
  • Alexa June 29, 2019

   Guccin korkkareissa on eri mitoitus kun loafereissa, se on tosi jännä! 🤔 Mutta ihan hyvä huomio tänne, jos jollain on korkkarit mielessä. 😍 xx

   Reply