4 x loungewear

postaus sisältää mainoslinkkejä / tuotteet saatu

Arket Sweater, Top & Sweatpants

Viime aikoina on sattuneista syistä viettänyt enimmäkseen aikaa rennoissa vaatteissa. Päällä on ollut melkein poikkeuksetta tämä asu, mutta muutamana päivänä päälle on myös valikoitunut vanhat kunnon verkkarit. Vinkkasin viime viikolla Arketin leggingseistä ja myös nämä täydelliset verkkarit löytyi Arketin valikoimasta. Ihan super mukavat päällä. Mulla on näistä koko S, eli sanoisin, että vastaa normaalia kokoa. Toppi sekin Arketilta.

Toteme Cap, Reserved Top, Arket Hoodie & Arket Sweatpants

Olen pitkään etsinyt sopivaa lippistä, mutta omaan päähäni sopivaa on ollut haastava löytää. Tämä löytyi Beamistä, Totemen kevään mallistosta.

Almada Sweater & Arket Leggings

Tästä Almadan neuleesta on kyllä tullut ihan super hitti! Enkä ihmettele, se on maailman mukavin päällä! Menee niin hameen, housujen tai vaikkapa näin rennosti leggingsien kanssa. Tässä mulla on sävy Ivory päällä koossa M. Greige-sävystä on tullut paljon kyselyitä ja siitä on tosiaan vielä M ja L-kokoa jäljellä. S-kokoa otetaan lisää vasta ensi syksyyn. Jos kaipaatte S-kokoa, niin kannattaa klikata tuotteen kohdalta “notify me”, niin saatte meilin kun tuotetta on taas varastossa. Tehdään syksyyn myös enemmän isompia kokoja, kun niitä on toivottu. Ah kaikkea ihanaa on tulossa syksyyn!

White sweater & Grey Sweatpants

Löysin teille myös vähän vastaavat New Balancen tennarit, josta on vielä muutamia kokoja jäljellä. Tuo mun jalassa oleva malli on 990, mutta se tuntuu olevan loppu joka paikasta. Kuuluu myös sarjaamme maailman mukavimmat päällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. Elin April 14, 2021

  Ihania asuja!? sanoisitko että arketin huppari on löysän mallinen/reilumpaa kokoa? Mietin otanko normaalin koon vai yhden isomman kun vauvamasu kasvaa ☺️

  Reply
  • Alexa April 14, 2021

   Ota ehkä yks isompi in that case! Ihanaaa onnea ? Vauvat on best! xx

   Reply
 2. Salla April 14, 2021

  Hei teidän uusimmasta jaksosta vaan sen verran että: olen aikaisemminkin ollut vähän hämääntynyt siitä miten monet sanovat ”facebuuk” ja miksi, koska eng sana book lausutaan ”buk” eli lyhyellä uulla. Nyt sama teidän sponsorin book beatin kohdalla, firman nimi EI ole ”buukbiit” vaan ”bukbiit”! Ruotsiksi bok lausutaan buuk mutta ei kun enkusta kyse. Nyt kipin kapin tämä ”haltuun”. Ugh olen puhunut ?

  Reply
  • Alexa April 16, 2021

   Kiitos palautteesta! ❤️ xx

   Reply
 3. Sari April 14, 2021

  Kuinka ratkaiset värivoideongelman korkeakauluksisen Almadan neuleen kanssa? Vaatiiko neule jatkuvasti pesua ja miten kestää?

  Reply
  • Alexa April 16, 2021

   Mulla on useimmiten ton valkoisen kaulus alaspäin käännettynä. Pesua kestään hyvin, jos pesee villapesu-ohjelmalla ja aineella. Ei voida sitä nettisivuilla suositella, siispä omalla vastuulla, mutta ainakin meidän pesukoneesta tullut kuin uutena ulos. ? xx

   Reply
 4. Ilmi April 19, 2021

  Hei, voisitko postata ruokavaliostasi, vaikka millainen on viikkosi? Täysin rehellisesti siis?
  Taidat olla nyt hoikimmillasi mitä koskaan blogiurallasi ja olisi tosi mielenkiintoista kuulla millä keinoin?

  Reply
  • Alexa April 19, 2021

   Syön tosi normaalisti ihan kaikkea! Ihan perus arkiruokaa (makaronilaattikkoa, pastaa jne.) ja tummaa suklaata menee päivittäin. Eli ruokatottumuksissa ei ole mitään ihmeellistä. Arkiliikun ehkä enemmän kuin aikaisemmin, kun tulee vaunuteltua useampi tunti päivässä ja siihen päälle tuo vauvan kantaminen on oma treeninsä. ? xx

   Reply
 5. EvaGo April 19, 2021

  Hei, noista Reservedin topeista. Onko sulla ‘Plain top’ vai ‘Solid colour top’? Ovatko kauhean pieniä?

  Reply
  • Alexa April 19, 2021

   Näyttää kyllä ihan samalta molemmat! ? En osaa siis sanoa valitettavasti ? Mulla taitaa olla S, ihan normikokoa siis! xx

   Reply
 6. Kaisa April 19, 2021

  Ylläolevaa kommenttiin pakko sanoa että eiköhän se suomalaisen suuhun ja suomalaisittain lausuttuna taivu aika luontevasti “Feisbuuk” ja “Buukbiit” :) Ei mitään ongelmaa Lindan ja Alexan lausumisissa, eikun antaa mennä vaan niinku omaan suuhun parhaiten vieraskieliset sanat taipuu, varsinkin muun suomenkielisen puheen seassa :) <3 (yritin vastata tuohon ylempään kommenttiin mutta se tuli uutena kommenttina, siksi komentoin uudetsaan :D)

  Reply