4 x LEMPPARIA JUST NYT

Sensai Bronzing Gel

Miten en ole tietänyt tästä tuotteesta aikaisemmin? Ihan paras!

“Bronzing Gel on sävyttävä geeli, jossa on 70 % vettä ja koostumus, joka on erityisen raikastava. Kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä antaa sille läpikuultavan pronssin sävyn ja silkinpehmeän lopputuloksen.”

Se ei käytännössä ole meikkiä, eikä jätä meikintuntuista tai näköistä lopputulosta iholle. Useampana päivänä viikossa sutaisen tämän iholle, vähän kulmakarvageeliä ja se on siinä.

Siniset farkut

Nämä on samaa Totemen mallia, kun mistä viimeksi vinkkasin. Eli Original, mutta tällä kertaa sinisenä. Ihan täydellinen pesu! Ekaa kertaa moneen vuoteen taas innostun kunnolla sinisistä farkuista.

Pakko tosin mainita, että kannattaa ottaa alkuun mieluummin napakampi malli. Ostin niistä harmaista koon 29/30 ja nyt harmittaa että en ottanutkaan pienempää. Ne oli kyllä mukavat, mutta antavat käytössä vähän periksi.

Kombucha

Tutustuin Kombucha-juomiin (fermentoitu teejuoma) muutama vuosi sitten Jenkeissä ja nyt viime kuukausina valikoimaa on tullut tännekin ihan hurjasti. Oma lempparini on vadelma-kombucha, niin hyvää! Tosin aika tyyristä, niin en viitsi ihan päivittäin juoda, vaikka tekisikin mieli!

Hiuspanta

Maailman paras keksintö! Pelastaa huonon hiuspäivän ja pitää hiukset poissa kasvoilta. Toinen asia onkin sitten hyvän pannan löytäminen, sillä monet painaa ja aiheuttaa ainakin mulle päänsärkyä.

Löysin tämän hyvän sameetisen pannan mun kampaajalta Peilistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Emmi December 9, 2019

  Alat tekemään ite kombuchaa 😉 paremman makuista, eikä maksa juuri mitään.

  Reply
  • Alexa December 10, 2019

   Hyvä idis! Pitää testata 😍🙏 xx

   Reply
 2. Jenni S. Big mamas home December 9, 2019

  Gauharilla on myös hyviä pantoja. 💕 Mulla on sama ongelma, että pannat aiheuttaa päänsärkyä.

  Reply
  • Alexa December 10, 2019

   Pitää muuten ottaa haltuun 😍 xx

   Reply
  • Sini December 12, 2019

   Kombucha on ihan superhyvää *.* Mun lemppari on Puhdistamon inkivääri-sitruuna. Se maistuu ihan simalta, kannattaa kokeilla :)

   Reply
   • Alexa December 15, 2019

    Oi ihanaa, testiin siis 😍 xx

    Reply
 3. Kakkis December 10, 2019

  Miks pitää sanoa, että sunnuntaisin ilmestyy joko video tai kuvapostaus kuluneesta viikosta. Ei taaskaan tullut sellaista? Sanoisit ees, että et teekkään niitä, ainakaan ajallaan.

  Reply
  • Alexa December 10, 2019

   Olen tosiaan useaan otteeseen täällä kuuluttanut, että olen lomalla, häämatkalla koko joulukuun. Olen myös kertonut että postauksia tulee siitä syystä joulukuussa harvemmin. Lupasin kylläkin tälle vuodelle yhden videon (kauneussuosikit Sabinan kanssa) ja se on kyllä tulossa, kuten luvattu. Myös photo diary viime viikolta tulee huomenna! Tulee muistaa, että täällä ruudun takana me ollaan ihmisiä, ei koneita. 🙏 Pahoittelut siis tästä pettymyksestä, mutta uskon että varmasti ymmärrät tilanteen? ☺️ Täällä on aikaa latailla akkuja ja suunnitella kick ass-postauskonsepteja ensi vuodelle. Silloin palaan takaisin rutiineihin, eli videoita 1-2 kertaa kuussa ja viikkopäiväkirjat normaaliin tapaan. Rauhallista joulunodotusta sinne! ❤️ xx

   Reply
 4. josculi December 26, 2019

  Hei, mikä sävy sul on tosta Sensain Bronzing Gelistä? Videosi Sabinan kanssa sai mut viimeistään innostumaan siitä ihan täysillä!

  Reply
  • Alexa December 26, 2019

   Mul on siitä Amber Bronze! Se on tosi jees 😍🙏 xx

   Reply
 5. Emma December 26, 2019

  mä ostin siniset farkut tällä viikolla ja odotan innolla että saan ne päälle. Siitä on vähän aikaa kun on siniset ollu. Musta on niin turvallinen

  Reply
  • Alexa December 26, 2019

   Jee, mäki oon pitkästä aikaa tosi innoissani just sinisistä 😍 xx

   Reply