4 x Chunky Sweater Round Up

chunky-sweater-outfit
Tässä taas koonti viime viikon asuhaasteesta! Tänään lennetään tosiaan poikaystäväni kanssa Dubaihin ja ollaan perillä siellä vasta aamuyöllä. Tällä viikolla on siis luvassa paljon postauksia Dubain lämmöstä! :)

Here is a little round up of the “four ways to wear a chunky sweater challenge. I’m glad you liked it and I’m also really excited for next week’s challenge. Today I’m traveling to Dubai, so there will be a ton of vacay posts this week, hope you enjoy them! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 comments

 1. Wera November 23, 2015

  Kaikki asut on kyllä just mun makuun, etenkin ensimäinen. Stan Smithit on mullakin ollut koko vuoden ehdottomasti lemppareimmat ja käytetyimmät kengät! :)

  Hyvää matkaa Dubain lämpöön! Ihana varmasti päästä auringon alle nyt kun Suomessa ilmat on alkaneet viiletä. Jään odottamaan innolla kaikkia ihania lomakuvia. :)

  Reply
  • Alexa November 23, 2015

   Stanit on ihan parhaat! :) Kiitos kovasti! xx

   Reply
 2. Bella November 23, 2015

  Congrats with the feature on Laurenconrad.com

  http://laurenconrad.com/blog/2015/11/chic-of-the-week-alexas-sweet-sweater-dress/

  Amazing! Lots of love from Norway

  Reply
 3. Aimee November 23, 2015

  I think the first photo is my favorite, with the long white coat. It looks the warmest and coziest!

  Safe travels, Alexa!

  Reply
 4. NorthFashion November 23, 2015

  I love ur Balenciaga bag! :)

  http://north-fashion.blogspot.com/ ♥♥♥
  x

  Reply
 5. M November 23, 2015

  Melkein olisi voinur olla Ripped Black Jeans Round Up, kun sulla oli kolmessa kuvassa samat byysat :). Toki tyylikkäät sellaiset.

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Jep :D Nauroin itsekin samaa! No ainakin näkee että samat farkut ja neuleen voi stailata amonella eri tavalla ;) xx

   Reply
 6. Jenny November 23, 2015

  Oijj! Huikeaa matkaa, nauttikaa!:) Kovasti odottelen Dubai vinkkejä – olisi tarkotus suunnata sinne myös (ekaa kertaa) helmikuun lopussa. Onko teillä Norwegian lennot?

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Heippa! Upeeta :) En tiedä postaanko täältä kauheesti mitään vinkkejä, kun ei olla tekemässä mitään erikoista. https://alexadagmar.com/dubai-tips/ Tässä tosi pitkä postaus kaikista nähtävyyksistä, ravintolasuosituksista jne :) Ihanaa matkaa! xx

   Reply
 7. papukaisa November 24, 2015

  Mä kans fiilistelen tota ekaa, lähinnä ton ihanan pitkän takin ansiosta. Just bongasin Ginan nettikaupasta harmaan pitkän takin puoleen hintaan (!) ja odottelen sitä saapuvaksi. Toivottavasti se on hyvä :)

  Asiasta kukkaruukkuun, oon miettinyt noita alennusmyyntejä et meneekö vaatekaupoilla tosiaan niin huonosti nykyään et keskeen parhaan sesongin pitää myydä alennuksella tuotteita, siis sen sesongin tuotteita? Muistelisin että muutama vuosi sitten ei kyllä takkia saanut alennuksella kuin ehkä kesä-alesta. Jos niitä oli sinne jäänyt..

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Oo kuullostaa ihanalta hei! :) On kyllä jäätävä meininki kun joudutaan laittamaan kesken kauden tuotteita aleen… Tämä on varmaan vähän brändi -kohtanen asia, mutta kuulemieni mukaan aika heikosti menee tällä hetkellä. Voi tosin johtua siitäkin että syksy on ollut niin lämmin että ihmisillä ei ole ollut kiirettä hankkia mitään. Totta puhuen en ole itsekään juuri ostanut mitään syksyn aikana :) xx

   Reply
 8. Liinu November 24, 2015

  Tää postaussarja on niin mahtava! Kiva että annat inspiraatiota jokapäiväisiin asuihin ja miten niitä vaatekaapin kulmakiviä voi yhdistellä. Editorial tyyppisiä kuvia on kiva nähdä silloin tällöin, mutta itse pidän enemmän näistä perusvaatteista.

  Ihanaa Dubain matkaa teille! Kiva että päästään sun kuvien kautta reissua fiilistelemään. :)

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Voi kiitos kovasi Liinu! :) xx

   Reply
 9. Tiina November 25, 2015

  Onnistuneita asuja kaikki!

  Reply
 10. sanna November 25, 2015

  On kyllä ihania pörröisiä neuleita. Itsekin olen niihin ihastunut tänä syksynä! :) Nauttikaa lämmöstä!

  Reply