4 x ARKIASU

march 25, 2020, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Toivoitte sisustuspostausten lisäksi myös mahdollisimman normaaleja asu- ja kauneuspostauksia, joten täältäpä tulloo. Nämä asukuvat löysin puhelimeni kätköistä, muutamalta viikolta ennen kuin nämä erikoiset ajat alkoi. On kyllä ihan huippu toi toimiston valtava peili ja lisääntyvä päivänvalo. …ja ainakin itse inspiroidun hurjasti tämmösistä low key asukuvista.

Näissä ensimmäisissä kuvissa päällä on Nonsensen T-paita (kokoa M on taas lisää varastossa!) ja Arketin farkut. Nuo Arketin farkut on todella mukavat päällä ja vastaa malliltaan Totemen Original-farkkuja, joskin paljon huokeammalla hintalapulla varustettuna. Mulla on sama koko kun Totemeissa, eli 26. Jos olet kahden koon välillä, niin kannattaa ottaa pienempi, sillä housuissa on vähän stretchiä.

Tässä päällä oli Arketin puku, josta olen jo monet kerrat teille hölissytkin. Täydellinen bleiseri ja täydelliset pukuhousut, toimii yhdessä sekä erikseen. Mulla on housuista 36 ja bleiseristä 34.

Tässä on taas mukavin toimistoasu. Päällä tottahan toki mun Balmuirin malliston poolo ja Lindexin kevään malliston housut. Linda on jättänyt noi sisäkengät toimistolle ja lainaan niitä salaa välillä.

P.S. Mun Balmuirin mallistosta saa -20% koodilla SEASON20 tän kuun loppuun asti.

Tässä päällä jälleen Arketin bleiseri ja Arketin toppi. Jalassa on Totemen Original-farkut ja Manolon avokkaat. Jostain syystä tämä look muistuttaa minua blogin alkuajoista, olisi varmasti ollut myös pikku-Alexan mieleen silloin – joskin Vuittonin Speedy puuttuu!

Topin mitoituksesta olen saanut paljon kyselyitä teiltä ja mulla on koko 36 molemmissa väreissä. Istuu tosi hyvin! Tilasin muuten testiin Arketilta siniset farkut parissa eri mallissa ja voin esitellä ne teille, josko niistä olisi myös haastajaa näille Totemen sinisille farkuille.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *