4 x ARKIASU

postaus sisältää mainoslinkkejä

Toivoitte sisustuspostausten lisäksi myös mahdollisimman normaaleja asu- ja kauneuspostauksia, joten täältäpä tulloo. Nämä asukuvat löysin puhelimeni kätköistä, muutamalta viikolta ennen kuin nämä erikoiset ajat alkoi. On kyllä ihan huippu toi toimiston valtava peili ja lisääntyvä päivänvalo. …ja ainakin itse inspiroidun hurjasti tämmösistä low key asukuvista.

Näissä ensimmäisissä kuvissa päällä on Nonsensen T-paita (kokoa M on taas lisää varastossa!) ja Arketin farkut. Nuo Arketin farkut on todella mukavat päällä ja vastaa malliltaan Totemen Original-farkkuja, joskin paljon huokeammalla hintalapulla varustettuna. Mulla on sama koko kun Totemeissa, eli 26. Jos olet kahden koon välillä, niin kannattaa ottaa pienempi, sillä housuissa on vähän stretchiä.

Tässä päällä oli Arketin puku, josta olen jo monet kerrat teille hölissytkin. Täydellinen bleiseri ja täydelliset pukuhousut, toimii yhdessä sekä erikseen. Mulla on housuista 36 ja bleiseristä 34.

Tässä on taas mukavin toimistoasu. Päällä tottahan toki mun Balmuirin malliston poolo ja Lindexin kevään malliston housut. Linda on jättänyt noi sisäkengät toimistolle ja lainaan niitä salaa välillä.

P.S. Mun Balmuirin mallistosta saa -20% koodilla SEASON20 tän kuun loppuun asti.

Tässä päällä jälleen Arketin bleiseri ja Arketin toppi. Jalassa on Totemen Original-farkut ja Manolon avokkaat. Jostain syystä tämä look muistuttaa minua blogin alkuajoista, olisi varmasti ollut myös pikku-Alexan mieleen silloin – joskin Vuittonin Speedy puuttuu!

Topin mitoituksesta olen saanut paljon kyselyitä teiltä ja mulla on koko 36 molemmissa väreissä. Istuu tosi hyvin! Tilasin muuten testiin Arketilta siniset farkut parissa eri mallissa ja voin esitellä ne teille, josko niistä olisi myös haastajaa näille Totemen sinisille farkuille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 comments

 1. Jenni S. Big mamas home March 25, 2020

  Tosi kiva postaus ja tosi kivat kuvat. ?

  Reply
 2. Charlotte March 26, 2020

  Vau oot todella style ja olet vain kaunistunut. Näytät hurjasti hoikistuneelta vai onko se silmälumetta ja kuvan muokkausta? Oletko treenannut tai laihduttanut viime aikoina? Ja olisko mahdollista, että tekisit ”mitä syöt -päivässä” videon ohjeineen. Ne ovat aina parhaita ja olen saanut sulta tosi hyviä reseptejä aiemminkin. Näytät kyllä terveeltä ja kauniilta sekä näyttää, että olet löytänyt oman tyylisi sekä susta on tullut äitisi veroinen tyylitaituri! :-) ei voi kuin ihailla’

  Reply
 3. Charlotte April 2, 2020

  Hei Alexa,
  miksi et julkaise avoimesti kaikkia kommentteja? Kirjoitin mielestäni asiallisen ja kivan kommentin sinulle viime viikolla, eikä sitä olla vielä julkaistu, joten herää kysymys kuinka paljon jätät kommentteja julkaisematta ja valitset itse mitä julkaiset. Millä perusteella päätät, että tämän julkaisen ja tätä en. Avoimuus on se juttu mitä itse ainakin arvostan. :-) Ystävällisesti Charlotte

  Reply
  • Alexa April 3, 2020

   Tarkistin nimimerkilläsi ja löysin sen spämmikansiosta! Mutta kiitos kovasti kehuista ja uusi “mitä syön päivässä” video on tulossa, kun sitä on kovasti toivottu. Toivottavasti voin sillä jakaa resepti-inspiraatiota tähän erikoiseen aikaan.

   Ja vastatakseni kysymykseesi, niin en ole tarkoituksen mukaisesti laihduttanut tai käsitellyt vartaloani photoshopissa tms. Naisen vartalo on ihmeellinen, se muuttuu elämän aikana monet kerrat, joskus tahtomattakin.

   Mielestäni toisten vartaloiden (hyvässä tai pahassa) kommentointi on hiukan tylsää, kun ihmisessä on paljon muutakin kuin se ulkokuori. Eikä toisaalta koskaan voi tietää mitä muutosten takana on.

   xx

   Reply