4 x ARKET JEANS TRY ON

april 8, 2020, Fashion

postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen saanut teiltä niin hyvää palautetta näihin arkiasu-postauksiin, että ajattelin tehdä vastaavalla konseptilla “try on haulin”. Olen ollut niin vakuuttunut Arketin farkuista, että tilasin useamman mallin testiin ja sovittelin niitä toimistolla. Farkuissa on super hyvä hinta-laatusuhde, nimittäin 69€ laadukkaista farkuista on mielestäni oikeen kohtuullinen summa. Mutta hypätään farkkujen pariin!

Regular Cropped Jeans | koko 26

Malli ja pesu toimii kyllä! Tosin en tiedä johtuuko mun vartalotyypistä, mutta mun silmään noi farkut on enemmän slim kuin “regular”. Kapempi lahje mitä ajattelin, mutta tykkään silti! Tuo 26 tuntui aika napakalta päällä, eli 27 olisi voinut olla parempi. Nämä lähti lopulta palautukseen.

Straight Cropped Jeans | koko 27

Nämä tilasin myöhemmin testiin ja edellisestä oppineena otin koon isomman. Ihana pesu ja malli. Lahkeen pituus meikäläiselle (169cm) on just eikä melkein! Täydelliset kevääseen.

Flared Stretch Cropped Jeans | koko 26

Nämä on mun ehdottomat suosikit! Tässä tummassa pesussa on huomattavasti enemmän stretchiä kuin sinisissä, eli kannattaa ottaa kokoa pienempi kuin normaalisti. Nämä on ihan älyttömän mukavat päällä, lahkeen pituus on täydellinen ja malli yleisesti ottaen täykky. En muuttaisi mitään!

Flared Cropped Jeans | koko 27

Malli on sama kuin harmaassa, mutta näissä on vähän vähemmän stretchiä. Eli suosiolla kannattaa ottaa normaali koko. Malli on täydellinen ja pesu todella samanlainen kuin Totemen sinisissä Orignal-farkuissa.

Farkkuja testaillessa tulin siihen tulokseen, että meikäläisen kintuille nuo “cropped”-mallit toimii parhaiten. Tilasin kerran Arketista yhdet normaalilla pituudella ja ne oli mulle liian pitkät. Mutta toivottavasti tästä oli teille iloa, jos mielessä on ollut uusien farkkujen ostaminen. Kysymyksiä saa toki laittaa, jos tulee jotain mieleen! Toppi on Totemelta, Beamista ostettu. 🖤

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *