4 x ARKET JEANS TRY ON

postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen saanut teiltä niin hyvää palautetta näihin arkiasu-postauksiin, että ajattelin tehdä vastaavalla konseptilla “try on haulin”. Olen ollut niin vakuuttunut Arketin farkuista, että tilasin useamman mallin testiin ja sovittelin niitä toimistolla. Farkuissa on super hyvä hinta-laatusuhde, nimittäin 69€ laadukkaista farkuista on mielestäni oikeen kohtuullinen summa. Mutta hypätään farkkujen pariin!

Regular Cropped Jeans | koko 26

Malli ja pesu toimii kyllä! Tosin en tiedä johtuuko mun vartalotyypistä, mutta mun silmään noi farkut on enemmän slim kuin “regular”. Kapempi lahje mitä ajattelin, mutta tykkään silti! Tuo 26 tuntui aika napakalta päällä, eli 27 olisi voinut olla parempi. Nämä lähti lopulta palautukseen.

Straight Cropped Jeans | koko 27

Nämä tilasin myöhemmin testiin ja edellisestä oppineena otin koon isomman. Ihana pesu ja malli. Lahkeen pituus meikäläiselle (169cm) on just eikä melkein! Täydelliset kevääseen.

Flared Stretch Cropped Jeans | koko 26

Nämä on mun ehdottomat suosikit! Tässä tummassa pesussa on huomattavasti enemmän stretchiä kuin sinisissä, eli kannattaa ottaa kokoa pienempi kuin normaalisti. Nämä on ihan älyttömän mukavat päällä, lahkeen pituus on täydellinen ja malli yleisesti ottaen täykky. En muuttaisi mitään!

Flared Cropped Jeans | koko 27

Malli on sama kuin harmaassa, mutta näissä on vähän vähemmän stretchiä. Eli suosiolla kannattaa ottaa normaali koko. Malli on täydellinen ja pesu todella samanlainen kuin Totemen sinisissä Orignal-farkuissa.

Farkkuja testaillessa tulin siihen tulokseen, että meikäläisen kintuille nuo “cropped”-mallit toimii parhaiten. Tilasin kerran Arketista yhdet normaalilla pituudella ja ne oli mulle liian pitkät. Mutta toivottavasti tästä oli teille iloa, jos mielessä on ollut uusien farkkujen ostaminen. Kysymyksiä saa toki laittaa, jos tulee jotain mieleen! Toppi on Totemelta, Beamista ostettu. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Ella April 8, 2020

  Jösses, miksei yhtään kuvaa jossa näkisi millaiset takataskut?? Olet sä kyllä pieni, mun farkkukoko on 30, ja pidän itseäni hoikkana, 177 cm ja vaatekoko s tai m.

  Reply
  • Alexa April 8, 2020

   Kaikissa on ihan tavalliset takataskut! ? Ja noi koot on varmaan tosi paljon ruumiinrakenteesta kiinni, oot mua huomattavasti pidempi kuitenkin. ❤️ xx

   Reply
 2. Hanna April 8, 2020

  Täydellinen ajoitus, nimittäin juuri tänään katselin Arketin farkkuja ja mietin, mikä malli olisi paras – kiitos siis tästä :)

  Reply
  • Alexa April 8, 2020

   Hei jee ihana kuulla hei ? Mukavaa, että oli hyötyä! xx

   Reply
 3. Ella April 9, 2020

  Mikä maidonvaahdotin sulla muuten on käytössä? Näyttää niin ihanalta hujauttaa herkullinen lisä kahviin sen avulla, vrt.kauramaitopurkin sheikkaaminen! Ei ihan sama tulos, varsinkaan kun korkki useimmiten vuotaa?

  Reply
  • Alexa April 10, 2020

   Toi mun on Dualitin, mutta sitä ei kai valmisteta enää ? Toimistolla mulla on Nespresson ja sekin toimii oikein hyvin! ❤️ xx

   Reply
   • Ella April 10, 2020

    Kiitos ?

    Reply
 4. Julia April 10, 2020

  Oi kiitos, tää postaus tuli tarpeeseen, kun uudet farkut just etsinnässä! Näyttää tosi hyvältä kaikki sulla ?

  Reply
  • Alexa April 10, 2020

   Oi huippua kuulla, että tästä oli iloa! ❤️ xx

   Reply
 5. L April 12, 2020

  Tiesitkö, että palautetut tuotteet eivät koskaan päädy välttämättä takaisin myyntiin? Paljon palautuksia saavan kaupan voi olla halvempaa heittää kaikki tuotepalautukset roskiin kuin maksaa työntekijälle, joka tarkastaa niiden kunnon ja pakkaa ne uudestaan. Vaikka nettikaupan tuote päätyisikin takaisin myyntiin, on sen kuljetus edestakaisin tuottanut aivan turhia päästöjä. On tärkeää harkita joka ikistä ostosta. Vaikka teetkin bisnestä muodin parissa niin sen voi tehdä myös kestävällä tavalla, kuten esimerkiksi Pupulandia.

  Reply
  • Alexa April 12, 2020

   Kyllä olen kuullut tämmöisestäkin, mikä on kyllä todella harmillista. Juuri tämä olikin syy siihen, miksi tämän postauksen tein. Halusin näyttää seuraajilleni miten farkut istuu ja mitä kokoa minä käytän, jotta se auttaisi heitä löytämään heti ensimmäisellä yrittämällä oikeat. ☺️ xx

   Reply
 6. Marie April 22, 2020

  Täytyy kommentoida tuohon kokoon. Oon ehdottomasti samaa mieltä, että ovat tosi laadukkaan ja mukavan oloisia farkkuja. Koko taitaa riippua paljon vartalomallista. Olen itse aina ollut selkeä 26, mutta raskaus ja synnytys ilmeisesti levensi lantiota sen verran, että 26 on hieman epämukava juuri tuosta lantion alueelta, vaikka muuten olisi hyvä. Mulla on näistä tuo flared-malli koossa 27 ja se on lantiosta mukavan kokoinen. Kuitenkin muilta osin todella iso, mikä saa farkun mallin näyttämään sellaisesta oversized-mallilta (mikä siis ei huono sekään!). Sun päällä tuo sama malli näyttää tosi hyvältä, selkeästi ns. kapeammalta ja vaikuttaa istuvan paremmin kuin itsellä… tämä leveälantioisille tiedoksi fittiin liittyen :) valitettavasti tuollainen muuten istuva 27 taitaa olla itselle mahdoton löytää.. tilasin nyt testiin kuitenkin 26 tuossa stretch-versiossa, katsotaan miten se sopii!

  Reply