3 x Viikon Parhaat

Tämä viikko on jostain syystä tuntunut erittäin positiiviselta. Kaikki ystävät ja asiakkaat ovat olleet erityisen aurinkoisia, ja selkeästi tämmöinen hyvä fiilis tarttuu ja leviää. Mikäs sen parempaa! Iloisen viikon kunniaksi ajattelin jakaa kolme suosikkiani tältä viikolta! 

This week has been all about positive energy. Spring has arrived and people seems to be so hyped! I wanted to make a special post for you about “3 x this week’s favorite things”, I guess I could do posts like this more often? 

3. Lancome Teint Miracle 

Olen vannonut M.A.C:in meikkivoiteen nimeen nyt viisi vuotta, ja uskaltauduin vihdoinkin kokeilemaan jotain uutta. Lupaan raportoida fiiliksistä myöhemmin! :) Tuote saatu Lancomelta. 

I’ve been using M.A.C’s foundation for five years and now I got the guts to try something else. I got this foundation from Lancome and I’m looking forward to trying it.


2. Rawbite Apple Cinnamon 
Olen ennenkin vannonut näiden ihmepatukoiden nimeen, ja täytyy sanoa että Rawbitet maistuvat minusta paremmalta kuin karkki! Omat suosikkimaut on Coconut, Apple Cinnamon ja Spicy Lime. Ja bonuksena aurinkolasit, jota on saanut viimepäivinä käyttää taukoamatta! :) 

Rawbites are my weakness and my favorite flavours are Cocout, Spicy Lime and Apple Cinnamon, yummy! Happily the sun has been shining lately, so I chose my clubmaster sunnies to this list as a bonus. :) 

1. Huhtikuun Cosmo 

PARAS NUMERO IKINÄ. Kansien välistä löytyy nimittäin kolme lempimimmiä eli Linda, Vivian ja Marianna. Marianna esittelee asuntoaan, Linda on elementissään muotipalstassa ja Vivian on Cosmon uusin vakiokolumnisti! Viivin kolumni on mitä mainion, eli suosittelen todellakin tsekkaamaan tämän numeron! Ja tuolta sivupalkista löytyy muuten lukijatarjouskin, mikäli kiinnostaa. :) 

2. Cosmopolitan Finland’s April issue
Our best issue ever! Why? All of my favorite girls are in between the covers; Linda has her monthly fashion column, Marianna is showing off her apartment and Vivian is the new columnist in the magazine! She is such a amazing writer and I’m so happy for getting her into our team. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Anna March 27, 2014

  Oh, I think that’s a great idea! :) and I am happy for Vivian! She deserves it. & I love Marianna’s apartment. I wish I could buy this issue as well (and understand a word haha)

  Have a lovely day sweet Alexa! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   Exactly! :) Haha you too! xx

   Reply
 2. Olivia March 27, 2014

  Minä tykkään kans Macin Fix fluidista tosi paljon, mut välil haluaa aina kokeilla muita meikkivoiteita, etenkin kun tulee ihania uutuuksia. Kesää kohti tekis mieli ostaa Macin Face&Body, joka on kevyempi kuin Fix fluid. Mikä sävy sul on Fixistä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   Se on huippu! Joo oon itse asiassa kuullut paljon hyvää tosta face&bodystä, vois olla aika mainio kesäksi! Mulla on Studio Fix Fluidista sävy NC35 :) xx

   Reply
 3. MouMou (http://moumou.fi) March 27, 2014

  Oi, mistä noita herkkupatukoita voi ostaa? <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   Ainakin Punnitse&Säästä ja Ruohonjuuri :)! xx

   Reply
 4. german girl March 27, 2014

  which are your 3 favourite Fashion Bloggers?

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   I’ll post about them anytime soon! ;) xx

   Reply
 5. Julia March 27, 2014

  Eilen kolahti uusin Cosmo postilaatikkoon.. Oon lähdössä 1.4 leville, ja suunnitellut sen jättäväni matkalukemiseks. Ihan mahdottoman vaikeeta koittaa pitää näppejäni siitä erossa!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   Jee kiva juttu, huippua! :) xx

   Reply
 6. buu March 27, 2014

  Ääh pitkä miinus! Miksi toimittajat ja oikeat muodin- ja tekstintekijät korvataan kaikkialla harrastelijoilla :( Nyt loppu Cosmon tilaus, en enää jaksa sitä, että samat pienet piirit pyörii ja joka juttu on yllätyksetön.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 27, 2014

   Harmi että koet asian niin! Suurinosa Cosmon sisällöstä on toimittajien tuottamia, mutta me nuoret harrastelijat tuodaan ehkä vähän lisämaustetta sisältöön :)

   Päätoimittaja Miina Lange on mielestäni upea ja fiksu nainen, ja on aina enemmän kuin ajantasalla maailman menosta. Mielestäni meidän mukaan ottaminen on ollut rohkea päätös Miinalta, ja se on muovannut Cosmoa lehtenä uuteen suuntaan. Omasta mielestäni muutos on ollut enemmän kuin positiivinen, mutta tämä toki jakaa mielipiteitä! :)

   Toivottavasti löydät jatkossa itsellesi sopivampaa luettavaa. Mukavaa kevättä sinulle!:)

   xx

   Reply
 7. Emmi March 27, 2014

  Teint Miraclen meikkivoiteen laatu on kyllä todella hyvä, itse testattuna ja blogattuna aiemmin ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 28, 2014

   Joo kokeilin just eilen ja tosi hyvältä kyllä vaikuttaa! :) Pitää kokeilla vähän pidempään että osaan muodostaa kokonaisvaltaisen mielipiteen :D xx

   Reply
 8. Julia March 27, 2014

  Nice post, btw I am in love with Lancome foundation, I think you will love it :)
  http://www.julias-secrets.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 28, 2014

   I’m glad you liked it! :) Yeah it feels amazing, though I’m still not sure if I can ditch my current one from MAC :D

   Reply
 9. Sara - Window On My Wardrobe March 28, 2014

  Fun post Alexa! That Cosmopolitan issue looks great, such a shame we can’t buy it over here!

  Have a great weekend x x Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 28, 2014

   Thanks!:) You too Sara! xx

   Reply
 10. Stella April 3, 2014

  Vivven teksti oli aivan mahtava, tuskin maltan odottaa mitä se keksii kirjoittaa seuraaviin numeroihin! Oli kyllä älyttömän hyvä Cosmo, meni tunnin bussimatka silmänräpäyksessä kun unohduin lukemaan noita juttuja! :) xx

  Reply