Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 x Viihdettä Viikonlopuksi

january 25, 2018, Inspiration

Mulla on ollut pitkään kolme vinkkiä mitkä mun on pitänyt jakaa teidän kanssa, mutta ajoitus on nyt viikonlopun lähestyessä mitä täydellisin. Eli vinkkien kimppuun!

Podcast: How I Built This

Joku teistä ihanista vinkkasi tästä huikean inspiroivasta podcastista, jota olen taukoamatta kuunnellut joka päivä viimeiset kaksi viikkoa. Kyseessä on siis bisnesmaailmaan keskittyvä podi, jossa on jokaisessa jaksossa vieraana joku maailman menestyneimmistä yrittäjistä. Konsepti on niin kiehtova että jaksolla ei ole oikeastaan niin väliä, kuuntelen joka tapauksessa. Olen saanut tästä podcastista niin paljon draivia ja inspiraatiota! On ollut myös hauska huomata että moni self-made millionare on ollut täysin kouluttamaton, mutta pärjännyt silti yritysmaailmassa menestyksekkäästi. Lempparijaksot: Airbnb, Instagram ja Spanx. Olen kuunnellut näitä ihan päivää ja paikkaa katsomatta, mutta voin sanoa että lentomatkat ja salitreenit ovat menneet todella kevyesti näitä kuunnellessa.

Netflix: Rotten

Tämä Netflixin uutuussarja perehtyy elintarviketeollisuuteen ja sen vaiettuihin salaisuuksiin. Muutaman jakson katsoneena voin lämpimästi suositella, todella mielenkiintoista infoa on paljon. Jos aihe kiinnostaa ja What the Health -dokkari on katsomatta, niin sekin kannattaa kurkata.

Leffa: Solsidan

Sitten vähän kevyempään viihteeseen, nimittäin Solsidan-leffaa on ehdottomasti hehkutettava! Sarja jätti kovat odotukset elokuvalle, mutta se myös lunasti ne 5/5. En muista koskaan kuulleeni yhtä kovaa naurun raikausta leffateatterissa, joten en varmasti ollut mielipiteeni kanssa ainoa. Täytyy arvostaa suoritusta, nimittäin yleensä telkkarisarjoihin pohjautuvat leffat eivät ole aikaisemmin juuri iskeneet.

I just wanted to give you three little tips for the weekend.

Podcast: How I Built This

I have found my favourite podcast, it’s How I Built This. It’s about innovators, entrepreneurs and self-made millionaires. It’s so inspiring, I have been listening to it the past two weeks. The stories are always really interesting, but my favourite episodes would be Instagram, Airbnb and Spanx.

Netflix: Rotten

This week I have been watching this new documentary about the food industry and it’s really interesting. I don’t want to spoil anything, so you should watch the trailer and see if you are interested. If you like What the health, you will probably like this as well.

Movie: Solsidan

Solsidan is probably the most famous Swedish television comedy and they just premiered the movie. I totally loved it, it was so hilarious! It’s probably only in Scandinavia, but if you live here, you should totally watch it!

Photos by Maria Hästbacka

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *