3 x Viihdettä Viikonlopuksi

Mulla on ollut pitkään kolme vinkkiä mitkä mun on pitänyt jakaa teidän kanssa, mutta ajoitus on nyt viikonlopun lähestyessä mitä täydellisin. Eli vinkkien kimppuun!

Podcast: How I Built This

Joku teistä ihanista vinkkasi tästä huikean inspiroivasta podcastista, jota olen taukoamatta kuunnellut joka päivä viimeiset kaksi viikkoa. Kyseessä on siis bisnesmaailmaan keskittyvä podi, jossa on jokaisessa jaksossa vieraana joku maailman menestyneimmistä yrittäjistä. Konsepti on niin kiehtova että jaksolla ei ole oikeastaan niin väliä, kuuntelen joka tapauksessa. Olen saanut tästä podcastista niin paljon draivia ja inspiraatiota! On ollut myös hauska huomata että moni self-made millionare on ollut täysin kouluttamaton, mutta pärjännyt silti yritysmaailmassa menestyksekkäästi. Lempparijaksot: Airbnb, Instagram ja Spanx. Olen kuunnellut näitä ihan päivää ja paikkaa katsomatta, mutta voin sanoa että lentomatkat ja salitreenit ovat menneet todella kevyesti näitä kuunnellessa.

Netflix: Rotten

Tämä Netflixin uutuussarja perehtyy elintarviketeollisuuteen ja sen vaiettuihin salaisuuksiin. Muutaman jakson katsoneena voin lämpimästi suositella, todella mielenkiintoista infoa on paljon. Jos aihe kiinnostaa ja What the Health -dokkari on katsomatta, niin sekin kannattaa kurkata.

Leffa: Solsidan

Sitten vähän kevyempään viihteeseen, nimittäin Solsidan-leffaa on ehdottomasti hehkutettava! Sarja jätti kovat odotukset elokuvalle, mutta se myös lunasti ne 5/5. En muista koskaan kuulleeni yhtä kovaa naurun raikausta leffateatterissa, joten en varmasti ollut mielipiteeni kanssa ainoa. Täytyy arvostaa suoritusta, nimittäin yleensä telkkarisarjoihin pohjautuvat leffat eivät ole aikaisemmin juuri iskeneet.

I just wanted to give you three little tips for the weekend.

Podcast: How I Built This

I have found my favourite podcast, it’s How I Built This. It’s about innovators, entrepreneurs and self-made millionaires. It’s so inspiring, I have been listening to it the past two weeks. The stories are always really interesting, but my favourite episodes would be Instagram, Airbnb and Spanx.

Netflix: Rotten

This week I have been watching this new documentary about the food industry and it’s really interesting. I don’t want to spoil anything, so you should watch the trailer and see if you are interested. If you like What the health, you will probably like this as well.

Movie: Solsidan

Solsidan is probably the most famous Swedish television comedy and they just premiered the movie. I totally loved it, it was so hilarious! It’s probably only in Scandinavia, but if you live here, you should totally watch it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Karkki January 25, 2018

  Hyviä vinkkejä, kiitos! Mä en pystynyt katsomaan What the Healthia loppuun. Mulla meni hermot jo ekan vartin jälkeen, kun dokari oli täynnä niin räikeitä vääriä faktoja ja se oli tehty ihan älyttömään pelottelutyyliin. Myös todella sekava ja epäjohdonmukainen. Tuli ihan sellainen fiilis, että Cowspiracyn (joka taasen oli erinomainen) jälkeen samalla tekijällä oli kauhea paine tehdä jotain yhtä hyvää, ja floppasi sitten totaalisesti. Mukavaa loppuviikkoa! :)

  Reply
  • Alexa January 25, 2018

   Ymmärrän 😂 Mun mielestä se oli taas mielenkiintoista viihdettä. Ymmärrän täysin sun näkökulman, mm. “kananmuna vastaa 6 tupakkaa” vai miten se meni. Syön kananmunia päivittäin, heh heh. Enkä ole vegaaniksi kääntynyt dokkarin katsottuanikaan. Kannattaa kuitenkin tsekata toi Rotten, siinä on ihan eri näkökulma. Ei pelotella tai nipoteta, vaan mennään enemmänkin sisälle siihen bisnekseen. xx

   Reply
 2. Marianne January 25, 2018

  Voi vitsi minulla on ollut tarkoitus jo kauan mennä katsomaan Solsidan – niin paljon sitä on todella hehkutettu :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle, Alexa :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa January 25, 2018

   Mee hei ihmeessä! Samoin sinne 😘 xx

   Reply
 3. 👁 January 25, 2018

  ❤️➡️

  Reply
 4. H January 25, 2018

  Netflixin dokkareita kannattaa katsoa kriittisin silmin. Terveydenhuollon ja ravitsemusalan ammattilaisen silmissä siellä on hyvin paljon kyseenalaista “faktaa”.. mutta viihdyttäviähän ne toki ovat, sitä ei käy kieltäminen!:D tuota kyseistä en itse ole katsonut, joten täytyypä käydä tsekkaamassa!

  Reply
  • Alexa January 25, 2018

   No joo siis viihteenä ne kannattaa ottaa todellakin! 😂 Tässä sarjassa keskitytään enemmän bisnespuoleen, mikä on ihan super mielenkiintoista! Toki Jenkeissä kaikki ihan erilaista kun täällä lintukodossa, mutta kannattaa hei tsekata! xx

   Reply
 5. Jonna January 25, 2018

  Ihanan näköinen toi neuletakki sulla! Mistä se on peräisin?

  Reply
  • Alexa January 25, 2018

   Se on Chicwish-merkiltä, tosi kiva! 🙏 xx

   Reply
 6. Elisa January 26, 2018

  Jes! Toi podcast suositus kuulostaa ihan mahtavalta!!! Laitan heti kuunteluun <3 Tuntuu että podeja on jotenkin vielä vähän vaikea löytää. Ja sitten kun onnistuu löytämään jonkun hyvän, tykittelee sitä ihan taukoamatta :D

  Reply
  • Alexa January 26, 2018

   Siis ihan super ihana! Voin sanoa että oot luurit korvilla seuraavat pari viikkoa! 😂❤️ xx

   Reply