3 x Summer Beauty Essentials

Estee Lauder Doubler Wear Light

Estee Lauder Double Wear Light on kesän meikkivoidesuosikkini! Klassisen Double Wear -meikkivoiteen nimeen olen vannonut jo vuosia, mutta näillä helteillä se tuntuu hiukan turhan raskaalta. Siispä etsin tilalle yhtä hyvän meikkivoiteen, paitsi huomattavasti kevyemmän version. Tämä on juuri täydellinen kesämeikkivoide, joka muistuttaa koostumukseltaan sävytettyä kosteusvoidetta – tosin tämä näyttää hyvältä koko päivän. Ainoa miinus on hiukan suppea sävyvalikoima (itselläni on sävy 3), mutta muuten huikea tuote!

Lumene Hydrating Mist

Lumene Hydrating Mist* on ollut myös viime viikkoina ahkerassa käytössä. Ne päivä kun helteillä jaksan meikkata, haluan että meikkipohjani näyttää kuulaalta. Lumene on onnistunut luomaan todella hyvän kosteussuihkeen, joka on mielettömän hienojakoinen ja hyvän tuoksuinen. Suihkutan tätä kasvoille (erityisesti kuivempiin kohtiin) kun meikki on valmis. Tämä on myös loistava tuote, jos haluaa saada korostuspuuterista tai metallinsävyisistä luomiväreistä todella kuultavan. Suihkuta tätä siveltimeen ennen tuotteen levittämistä, niin saat kaiken korostuspuuteristasi irti!

Vita Liberata Body Blur

Tästä huikeesta tuotteesta olen puhunut aikaisemminkin! Body Blur on vartalolle tarkoitettu meikki, joka piilottaa mustelmat ja ihohuokoset, sekä jättää sääriin upean kuullon. Body Blurin nimeen vannovat kuulemma myös Victoria’s Secret-näytöksen meikkaajat, enkä ihmettele. Olen valehtelematta kokeillut sääriin varmaan kahtakymmentä eri tuotetta ja tämä on heittämällä paras – sääret näyttää ihan photoshopatuilta! Eli ihan täydellinen juhlahetkiin tai kesäpäiviin, jolloin haluaa että sääret on extra mintissä.

Estee Lauder Double Wear Light

As you guys know, the traditional Estee Lauder Doubler Wear is my absolute favourite, but it can be too much during the hot summer days. I recently discovered this Light-version of the Double Wear foundation and it’s the perfect lightweight summer foundation! It covers enough, but it still leaves the skin really natural looking. Love it!

Lumene Hydrating Mist

I’m all about makeup sprays and this is one of my current favourites. It leaves my skin looking healthy and glowing and I love the summery scent. Well done Lumene*!

Vita Liberata Body Blur

I have been raving about this product for ages now, it’s the best body makeup for sure. I have heard that Victoria’s Secret uses it during the show as well, no wonder their legs look amazing. I couldn’t live without this product during the summertime!

*tuote saatu testiin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Kaisa July 28, 2018

  Jättääkö tuo vita liberata tahroja? Miten toimii näin kuumalla, valuuko?

  Reply
  • Alexa July 30, 2018

   Ei mun mielestä, mulla oli häissäkin! ? xx

   Reply