Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 x KESÄN IHANIMMAT MEKOT

june 12, 2018, outfit

Olisi aika katsastaa YAS:in kesämekkojen pariin! Ihan paras yhteistyö kyllä, viime kesänä kun en juuri muuta käyttänytkään kun YAS:in mekkoja. Ei pettänyt tämänkään vuoden mallisto, nimittäin aivan ihania juttuja! Paljon eläinkuoseja, värejä, pitsiä, röyhelöitä ja raitoja – juuri kaikkea mikä tällä hetkellä itseäni viehättää! Oli itse asiassa haastavaa valita tähän postaukseen kolme asua, kun olisin voinut pukea päälleni vaikka kymmenen. Nämä mekot löydät YAS:in nettikaupasta, kuten myös Sokoksilta.

The Leopard Dress

Tänä kesänä olen ollut ihan fiiliksissä leokuosista. Se toimii parhaiten yksinkertaisissa leikkauksissa, jossa printti on koko vaatteen juju – kuten juuri tässä mekossa. Onneksi tässä ei ole halkiota, niin se on myös pyöräily-ystävällinen!

So happy to collaborate again with one of my favourite brands Y.A.S! This season I’m obsessed about leopard print, it’s feminine and edgy at the same time. This dress is pure perfection!

The Summer LBD

Tätä ihanaa pitsimekkoa olen himotellut YAS:in showroomilla jo pitkään. Niin kaunis ja naisellinen, sekä myös oikein asustettua myös yhdistettävissä juhlamenoihin. Tulisipa tätä valkosenakin, en yhtään laittaisi hanttiin!

How pretty is this dress? Totally love it as well! Hopefully they are going to make it in white or cream as well. 

Ruffles & Stripes

Tästä mekosta mulla onkin ollut kietaisumalli ja se on ollut jo usean kuukauden käytössä. Täytyy sanoa että rakastan tätä mekkoa, se on niin upeasti tehty että se voisi olla joltain kalliimmaltakin designerilta. Hyvää duunia taas YAS! ❤️

You have probably seen me wearing a similar dress before? This is true Y.A.S style and I just love the candy cone vibes. 

Photos by Linda Juhola

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *