3 Parasta Hiustuotetta Blondeille

[group]

[half]

Rakastan kylmän vaaleaa tukkaa, mutta oma pigmenttini taittaa väriä helposti aina lämpimään. Yleensä pari viikkoa kampaajakäynnin jälkeen tukka on jo aika lämpöinen, mutta viimein olen löytänyt täydelliset tuotteet kylmän sävyn säilyttämiseksi. Näistä tuotteista on ollut myös apua kampaajakäynnin pidentämiseen.
I love my cool blonde ombre hair, but it takes a bit effort to maintain the coolness. But I have found some great products to help me out!

[/half]

[/group]

No Yellow -shampoon löysin alun perin Petra Tungårdenin blogista ja se on ollut kyllä ihan mieletön löytö! Uskon että tämä on varmasti markkinoiden paras hopeashampoo, tai ainakin paras mitä olen itse kokeillut. Se pitää värin todella kylmänä, joskus jopa liiankin! Yleensä kädet pitää pestä kunnolla shampoopesun jälkeen, sillä kädetkin värjäytyvät siitä vähän – mutta tehoa todella löytyy! Tilaan itse tätä netistä, mutta vinkatkaa toki jos tiedätte myyntipisteitä Suomessa.
I found this No Yellow shampoo through Petra Tungården’s blog and I have been obsessed with it since then. It’s the best product to maintain the coolness in blond hair. I totally recommend it!
Tämä Maria Nilan Pearl Silver Colour Refersh -hoitoaine on ollut käytössäni jo pari vuotta ja tykkään tästä myös hurjasti. Se hoitaa hyvin ja auttaa taittamaan sävyä viileämpään suuntaan. Mitä pidempään hoitsikka vaikuttaa, sitä paremmin se tehoaa.
I have used this moisturizer on and off almost two years now and I like it a lot. It refreshes the colour and it’s moisturising, so it’s definitely a great product for blondes as well. They have a huge range for different hair colours, so you should definitely check the selection. 
Schwarzkopf Professionalin BLOND ME -sarja on myöskin tosi hyvä ja kaikista tuotteista suosikkini on ollut tämä Cool Blondes -hoitosuihke, joka on ollut viikottaisessa käytössä tämän vuoden ajan. Suihkutan sitä aina pesun jälkeen kosteaan tukkaan kauttaaltaan ennen föönaamista. Tuote on ollut niin kovassa käytössä että siinä on enää 1/4 jäljellä, mutta kun kallistin pulloa niin se näyttää kuvassa melkein täydeltä. Hyvin on kuitenkin riittänyt melkein vuodeksi!
I also like Schwarzkopf Professional BLOND ME collection. They have a lot of great products, but this Cool Blondes Spray Conditioner has been my favourite during the ongoing year. I always spray it to damp hair before blow drying and it’s a great extra product to help me maintain the perfect. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

32 comments

 1. Nea December 3, 2017

  Itsellä taittaa kans blondi helposti lämpimään, mistä en pidä yhtään, niin hyvät vinkit viileään väriin on aina tarpeen! ? mistä tilaat tuota no yellow -shampoota, ja mitä se maksaa?

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Jee, mukava kuulla että tästä oli hyötyä! ? Linkkasin sen tohon, itse olen tilannut Eleven-verkkokaupasta. ? xx

   Reply
 2. KK December 3, 2017

  Itsekin tilasin tuota shampoota jokunen aika sitten netistä kun sitä on niin paljon hypetetty! Vielä en ole testannut mutta odotukset on korkealla :)

  Reply
 3. Seija December 3, 2017

  Ostin itse tuota no yellow shampoota ison omenan hair Storesta :)

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Hei hyvä tietää, kiitos! ? xx

   Reply
 4. Maija Vääriskoski December 3, 2017

  Tuo eka tuote kuulostaa lupaavalta! Mitä sanoisit, auttaako taittamaan hiuksia kylmempään sävyyn, jos hiukset eivät ole värjätyt, vaan täysin omaa sävyä? :) mitä tuoteseloste/kokemuksesi sanoo?

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Uskoisin että auttaa silloinkin, on sen verran tujua tavaraa ? xx

   Reply
 5. Minna December 3, 2017

  Yks shampoo, jota myydään Suomessakin vähän joka paikassa (ainakin kampaamokaupoissa) on Fudgen hopeashampoo. Toimii hyvin, värjää kans kädet jos ei heti levityksen jälkeen pese niitä. Paljon tehokkaampi kuin esimerkiksi Color Mask.

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Siis toi No Yellow on varmasti sitten ihan vastaava, just sellanen joka värjää kyllä ihan joka paikan mennessään ? Pitää siis testata myös tota Fudgea, kun tuntuu olevan myös suosittu ? xx

   Reply
   • johanna k. December 4, 2017

    Fudgesta olen kuullut että viimeisin versio on sen verran sinipigmenttinen, että voi blondatun tukan tehdä vihertäväksi.

    Reply
   • **Ellis December 6, 2017

    Kannattaa testata toi Fudge, on todella hyvää tavaraa, itse oon koittanut melkein kaiken saatavilla olevan ja Fudge on ollut ihan ykkönen! Ton No Yellowin laitan seuraavaksi kokeiluun ?

    Reply
 6. Elina December 3, 2017

  Jos kaipaa vielä hoitsikaltakin enemmän taittokykyä, niin kokeilepas Evo Fabuloso Platinum Blondea! Ihan huipputuote niin hoitavuuden kuin taittokyvynkin puolesta. :-)

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Okei pitääpä testata sitäkin, vaikka toi No Yellow on ollut kyllä myös ihan huikea! Kun pesin sillä viimeksi kampaajakäynnin jälkeen, niin tukka oli melkein harmaa ? Mutta tykkään tosi tuhkasesta! xx

   Reply
 7. Julia December 3, 2017

  Hei!

  Kiitos vinkeistä, pitää käydä kaupassa! Olen ollut varsinkin kiinnostunut noista Maria Nilan tuotteista, kun ovatkin vegaanisia ja kuulemma hyviä :) Muuten, mikä kynsilakka sulla on kuvassa? Näyttää liian vaalealta ollakseen Wicked – vai olenko väärässä?

  // Julia

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Jee! ? Mulla on essien talvikokoelman New Year, New Hue – se on ihana! xx

   Reply
 8. Iiris December 3, 2017

  Fudgen hopeasampoo on parasta!

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Oikeesti! Mä en oo koskaan kuullutkaan! ? Testiin seuraavaksi siis se! xx

   Reply
 9. Tytteli December 3, 2017

  Kyllä mun suosikki hopeashampoo ja hoitoaine on Fudge!

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Testilistalle ehdottomasti!! ? xx

   Reply
 10. Jutta December 3, 2017

  En suosittele Fudgea! Toisin kuin no yellow, niin liian pitkän vaikutusajan jälkeen kuivimmat hiukset imee pigmenttiä ja lopputulos on sinivivahteinen tukka. Mä itse vaihdoin Fudgen Fanolaan ja Fanolan no yellowin kanssa ei ole käynyt kertaakaa vastaavaa, sillä se jää harmaaksi, eikä jätä sinisiä vivahteita!

  Reply
  • Alexa December 3, 2017

   Hei kiitos tästä infosta! ? xx

   Reply
  • Elina December 4, 2017

   Joo, pistin kanssa Fudgen vaihtoon, koska mun mielestä helposti tummentaa ja samentaa hiuksia. :-/

   Reply
   • Alexa December 4, 2017

    Hyvä tietää! Ehkä pysyttelen sitten No Yellow:ssa, kun se toimii. ? xx

    Reply
 11. Katjusa December 4, 2017

  Mulla on ruskea tukka ja käytän siinä Fenolan No orange shampooota ja hoitoainetta. Vie hyvin punaisuutta pois, jos haluaa viileän ruskean. Minusta tosi hyvät tuotteet, ja käytän kanssa aina hanskoja. Ostin Nordicfeel-verkkokaupasta litran tönikät kumpaakin?

  Reply
  • Alexa December 4, 2017

   Oi super! Jos alkaisin hifistelemään niin voisin ostaa tota tyvelle ja käyttää No Yellow -shampoota latvoihin ? xx

   Reply
 12. Emminä December 5, 2017

  Joku tuolla aikasemmin tosiaan mainitsi, että Fanolaa saa ihan Hairstoreista. Myös Helsignin puolelta!

  Reply
 13. Laura December 6, 2017

  Joo Fudgen koostumus taitaa olla muuttunut! Ennen minäkin liputin Fudgen nimeen, mutta nykyään olen huomannut, että tosiaankin hiuksista tulee jotenkin samean väriset. Kuulemma lisänneet sinistä pigmenttiä siihen… Tiedä häntä, mutta tuo Fanola meni mullakin nyt testaukseen, jospa se olisi kuin entinen Fudge! :)

  Reply
 14. Seija December 8, 2017

  Pakkoa vielä kommentoida tuosta Fudgesta, käytin sitä ennen ja siitä tuli ihan järkyttävän kuivat hiukset vaikka käytti mitä hoitoainetta jälkeenpäin. No yellow ei kuivata läheskään niin paljon ja tuoksu on ”ammattimainen” ? tuoksuu samalla kun kampaamon tuotteet! Myös pienempi määrä riittää no yellowta kuin fudgea, jotenkin tuo no yellow vaahdottuu paremmin! Kampaajani suositteli vaihtamista siihen fudgesta, enkä oo kyllä yhtään katunut! Myös lopputulos on puhtaampi!

  Reply
  • Alexa December 8, 2017

   Hyvä kuulla, kiitos! ?? xx

   Reply
 15. Noooranen December 8, 2017

  Itsekin käytin ennen Fudgea, mutta nykyinen kampaajani kertoi myös tästä uudistetun koostumuksen aiheuttamasta ongelmasta. Ennen Fudgessa oli kuulemma enemmän violettia pigmenttiä, joka taittaa keltaista pois. Nyt kun sinistä pigmenttiä on enemmän, niin se voi yhdessä kellertävän tukan kanssa tehdä tukasta vihertävän. Ei kuulemma jatkuvassa käytössä, mutta kun lopettaa niin tämän voi huomata. Itse vaihdoin Fudgesta Lanzan hopeashampooseen ja olen tykännyt kovasti! Se on pigmentiltään huomattavasti violetimpaa. Tämä Fanolan no yellow alkoi nyt myös kiinnostaa!

  Reply
  • Noooranen December 8, 2017

   Plus että Lanzan hopeashampoo ei myöskään kuivata tukkaa, mikä on itselle vaaleassa tukassa tärkeää ?

   Reply