Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 HYVÄÄ ASIAA -HAASTE

february 1, 2018, Personal
Kolme hyvää asiaa päivissäni

Monipuolisuus. Yrittäjänä päivät eivät ole koskaan samanlaisia ja se vasta parasta onkin! Esimerkiksi eilen tulin Kööpenhaminasta työmatkalta ja taas loppuviikko kuluu erilaisten tilaisuuksien, palaverien ja kuvausten merkeissä Helsingissä.

Liikunta. Joka päivä tulee tehtyä jotain aktiivista, oli se sitten kävelylenkki ystävän kanssa, treeni salilla tai tunnin hot jooga.  Treenaaminen on aina ollut osa arkeani, mutta viime aikoina ihan mieletön treeni-inspiraatio on iskenyt. On tullut treenailtua entistä enemmän Core Trainersillä sekä porukassa että yksin ja odotan jokaista tulevaa treeniä kun kuuta nousevaa. On niin siistiä huomata konkreettisesti kehitys, kun jaksaa ihan eri tavalla ja oppii uusia tekniikoita.  Kun treeni on mielekästä niin se saa mut ihan mielettömän hyvälle tuulelle ja auttaa jaksamaan kiireisen arjen keskellä. Kirjotan aiheesta mielellään enemmän, jos kiinnostaa!

Iltahetket poikaystävän kanssa. Ehdottomasti yksi päivän kohokohtia on se kun laitetaan poikaystävän kanssa somet kiinni, tehdään iltapalaa, vaihdetaan päivän kuulumiset ja katsotaan meidän suosikkisarjaa tai Youtubea yhdessä. Se on meidän jokailtainen rutiini, jota odotan aina koko päivän, ja mitä mahtavin tapa lopettaa päivä positiivisella fiiliksellä.

Three good things about my days

Versatility. As an entrepreneur, every day is different. I just love my job! 

Being active. It doesn’t have to be a work out at the gym, but I just love to be active every day. It keeps my energy levels up and my mind in balance. 

Routines with my boyfriend. Every evening, we cook together and watch our favourite youtube videos. It doesn’t sound like anything special, but it’s my favourite moment of the day. 

Kolme hyvää asiaa minussa

Päättäväisyys. Se on varmasti suurin syy siihen miksi olen nyt tällaisessa elämäntilanteessa. Jos jotain päätän, niin en anna periksi ennen kun olen päässyt päämäärääni. Päättäväisyys tekee minusta toki myös vähän jääräpäisen, mutta kyllä se on silti positiivinen voimavara.

Anteliaisuus. Olen aina ollut todella antelias, se on jotain mikä on varmaankin periytynyt äidinmaidossa. Olen porukassa se joka mielellään tarjoaa ja annan myös usein aikaani tai osaamistani. Antamisen iloa parempaa ei ole!

Positiivisuus. Olen peruspositiivinen ihminen ja yritän aina hiukan huonommissakin hetkissä nähdä pilkahduksen positiivisuutta. Useimmiten elämässä asenne ratkaisee ja asenteella voi vaikuttaa hurjasti omaan sekä läheisten hyvinvointiin. Välillä joutuu tekemään kompromisseja (erityisesti parisuhteessa), mutta se miten niihin suhtautuu on kaikista tärkeintä.

Three good things about me 

I’m really determined. If I have a goal in mind, I don’t give up until I get there. 

I’m generous. I’m always willing to help, there’s nothing I love more than giving! I rather give gifts to someone else than to myself really. 

I have positive mindset. I’m always trying to see the bright side and that’s actually really helpful for myself as well. Attitude is key!

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Läheiset. Olen elämässäni kaikista kiitollisin siitä että mulla on ihan mieletön tukiverkosto. Perhe on kaikki kaikessa ja upeinta on se että me kaikki (vanhemmat ja heidän “uudet” puolisot) tullaan niin mielettömän hyvin juttuun. Perheen lisäksi minua on myös siunattu ihan mielettömän upeilla ystävillä, joista saa arkeen niin paljon energiaa. On ihanaa että ympärillä on ihmisiä jotka jakaa saman ajatusmaailman, mutta myös tarvittaessa haastaa omia näkemyksiä. Pystymme iloitsemaan toinen toistemme saavutuksista, sekä olemaan tukena vaikeampina hetkinä.

Parisuhde. Arjessa eniten läsnä on tietysti poikaystäväni Joachim, enkä pysty edes sanoiksi pukemaan meidän yhteiseloa – se on parasta.  Meillä on vaan ihan mieletön yhteisymmärrys ja huumori, vaikka kliseiseltä kuulostaakin niin meidät on vain luotu toisillemme. Meidän kaverit kutsuu meitä “fengshui”-pariskunnaksi, kun me ollaan vain aina oltu niin onnellisia yhdessä. Enkä meinaa nyt mitään julkisia hellyydenosoituksia, vaan sellaista iloista ja helppoa arkea – se on onnellisuutta jos multa kysytään.

Elämäntilanne. Tunnen jokapäiväistä kiitollisuutta siitä että olen tällaisessa elämäntilanteessa. On mieletön rikkaus tehdä sellaista työtä jota rakastaa, ja pystyn sanomaan että olen toteuttanut hurjasti unelmiani –  sellaisia joista en osannut edes haaveilla.

Three good things about my life

My loved ones. For sure! I’m so grateful for having so many amazing human beings around me. My family is everything to me, we get so well along and we love to spend time together. My friends are so important to me, they give me so much energy and support and I hope I’m able to do the same for them.

My relationship with my boyfriend. I can’t put our relationship into words, it’s just so special. We have soon been together for eight years and I couldn’t imagine a life without him. We just are two peas in a pod.

The way things have turned out. I feel grateful every single day of my life, career and family. I have achieved so many dreams and beyond. I’m really grateful of that.  

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Häät. Olemme pian olleet kahdeksan vuotta yhdessä ja vuosipäivämme jälkeen pääsemme viettämään unelmiemme häitä Italiassa. Olemme suunnitelleet ja odottaneet sitä päivää kuin kuuta nousevaa, joten se on varmasti koko vuoden kohokohta.

Asuntoprojekti. Tuleva asuntoprojekti on yksi meidän suurimmista haaveista, joka käy tämän vuoden aikana toteen. En malta odottaa rakennusprosessia ja tietysti sitä että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin, tosin se päivä koittaa varmaan vasta ensi vuoden puolella.

Reissut. Mielettömiä reissuja on tiedossa tällekin vuodelle! Nyt alkuvuoteen mahtuu New Yorkia ja Kapkaupunkia ja loppuvuodelle keksimme varmasti muita huimia seikkailuja.

Three good things this year

The wedding. I can’t wait to spend the day with our loved-ones in Italy. Such a special day coming up! 

Our apartment project. It’s our dream come true! Can’t wait to start building. 

Traveling. So many trips to look forward to. Next week I’m heading to NYC, so exciting! 

Kolme hyvää asiaa blogissani

Sisällön vaihtelevuus. Uskon että olen onnistunut siinä aika hyvin. Aihealueet vaihtelee muodista ja kauneudesta remontoimiseen, sekä stillikuvista videomateriaaliin.

Interaktiivisuus ja lukijat. Te kommentoitte ihan hurjasti ja mä niin mielellään höpöttelen teidän kanssa! Se on ehdottomasti yksi bloggaamisen parhaista puolista.

Kokemukset. Elämäni olisi ihan hurjan erilainen, jos en olisi aikoinaan aloittanut blogiani! Olen tutustunut ihan mielettömiin tyyppeihin, sillä melkeinpä suurinosa ystävistäni on tullut elämääni enemmän tai vähemmän blogini ansioista. Olen päässyt reissaamaan mitä upeampiin paikkoihin ja saanut ihan mielettömiä kokemuksia. Olen myös päässyt työskentelemään sellaisten brändien kanssa, josta en olisi vuosia sitten osannut edes haaveilla. Kaikin puolin olen kyllä niin kiitollinen.

Aika moni bloggaaja on jo haasteen tehnyt, mutta jos sinä et ole vastannut kysymyksiin niin do it! Ja laittakaa linkkiä teidän postauksiin kommenttiboksiin, niin menen lukemaan. ♥

Three good things about my blog

Content. Content is key, right? I think I have been able to create really versatile content from fashion and beauty to interior design, renovation and personal stuff. 

You guys! I just love to interact with you, that’s the best thing ever. 

Experiences. I don’t know where I’d be if I wouldn’t be blogging right now. I have met so amazing people through blogging and I have been able to travel the world and work with brands that I couldn’t even dream about. I’m so grateful for everything!

33 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *