5 LEMPPARIA JUST NYT

[group]

[half]

Jonathan Adler Bubbly Candle 

Rakastan tätä tuoksua! Yksi Zarron asiakas toivoi nimenomaan tätä Bubbly-kynttilää myyntiin ja kun hän oli niin innokas, niin oli itsekin otettava tuoksu testiin. Olen polttanut tätä päivittäin ja itsekin rakastuin tähän täysin. Jonathan Adler kuvailee tuoksua seuraavasti:  Smells like Pink grapefruit, raspberry, French cassis, violet leaves, rose petal, and grape leaf. Tuoksu on kodikas ja tunnelmallinen, mutta samalla myös ihanan raikas. Kaikki meillä vierailleet ovat fiilistelleet tätä tuoksua. Olen itse hiukan tuoksuherkkä, mutta tästä ei aiheudu minkään sortin päänsärkyä, eli erittäin hyväksi havaittu siis!

One of my favourite scented candles ever! It’s called Bubbly and it smells like pink grapefruit, raspberry, French cassis, violet leaves, rose petal, and grape leaf. So good!

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Zara Ankle Boots

Mun käärmefobia on muuttunut käärme-pakkomielteeksi! Viime aikoina on tullut käytettyä vaan muutamia eri kenkiä, eli joko ruskeita Timssejä jos olen ollut rennommalla tuulella tai sitten näitä ihania käärmebuutseja. Ne menee täydellisesti mun beige-ruskean garderoobin kanssa ja on kivaa vaihtelua tavallisten mustien nilkkureiden tilalle.

I love these faux leather snake boots! Such a lovely twist to an outfit, it’s nice for a change to use funkier boots instead of the classic black ones.

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Estee Lauder Advanced Night Repair*

Olen löytänyt Estee Lauderin Advancer Night Repair-sarjan uudelleen. Sain yhden pressilähetyksen yhteydessä tämän silmänympärysgeelin ja sitä on tullut käytettyä nyt useampi viikko. Tykkään hurjasti sen pehmeästä geelimäisestä koostumuksesta, ja kaikesta kylmyydestä ja matkustelusta huolimatta silmänympärysiho on pysynyt hyvässä kunnossa. Sarjan seerumi on ehdottomasti myös kokeilemisen arvoinen!

I love the Advanced Night Repair selection and this eye cream has been my go-to for the past month. My under eye area hasn’t been looking and feeling this good in a good while. I also love good old the serum!

[/half]

[/group]

[group]

[half]

KN Collection Sansa Beanie*

KN Collectionin olkihattu ei jäänyt kesällä varmaan yhdeltäkään mun Instagram-seuraajalta huomaamatta? Se on täydellinen! Nyt syksyä kohden tämä muhkea Sansa-pipo on ollut kovassa käytössä. KN Collectionista erityisen ihanan tekee se että sen takana on suomalainen pienyrittäjä Kati ja sivuilla malleina toimii Arttu ja Jenni.

I have been obsessed with this beanie during this fall. It’s so cozy and it’s made by a Finnish company KN Collection, which I’m happy to support. 

[/half]

[/group]

[group]

[half]

Barebells Mint Dark Chocolate*

En kestä miten hyvää tämä on! Ja samalla niin surullista, sillä kyseessä on joulun limited edition. Toivon että tästä tehdään vakkarimaku, maku muistuttaa After Eightiä.

If you can get your hand on this mint chocolate protein bar, you should! It’s one of my favourites from Barebells so far, so yummy, it’s like a real treat.

*tuotteet saatu blogin kautta testiin 

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Jenni S. | big mamas home November 28, 2018

  Ihania juttuja. ? Mä olen sun ja Lindan ansiosta löytänyt nää Barebellsin patukat. Tosi hyviä ja sopii mukaan töihin välipalaksi. ❤ Oon alkanut pitää töissä mukana paria, siltä varalta, että kiire yllättää ja oon ajoittanut lounaan huonosti.

  Reply
  • Alexa November 28, 2018

   No älä muuta, ne on niin hyviä? xx

   Reply
 2. Natali November 28, 2018

  Those Zara boots are SO perfect!!! :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
 3. Hanna November 28, 2018

  Moikka, Mikä kapea pöytä Zarron showroomin pyöreän peilin alla on? :) Paljon pöydällä on hintaa ja minkä merkin se on?

  Reply
  • Alexa November 28, 2018

   Mitat: 25 cm x 90 cm leveä. Merkki Eicholtz ja hinta 1730€ ? xx

   Reply
 4. Pauliinaa November 28, 2018

  Hei olisi niin mielenkiintoista kuulla sun tarina sen Hermèksen laukun kotiuttamisesta! Luin eilen postauksen ja jokunen muukin oli sitä toivonut ilmeisesti jo niin olen vähän jäjessä. Tai miten olisi vaikka merkkilaukku-podcast? Se olis kiinnostava aihe puitavaksi :)

  Reply
  • Alexa November 28, 2018

   Joo pitää tehdä se kyllä jossain vaiheessa! ? xx

   Reply
 5. Aurora November 28, 2018

  Kiva postaus ? mua niin harmittaa et noita Barebellsin patukoita ei myydä täällä Keski-Euroopassa ?

  Reply
  • Alexa November 29, 2018

   Jee, kiitti ? No toivottavasti ne tulis sinne, hope so! ❤️ xx

   Reply
 6. Martta December 1, 2018

  Alexa! Tuohon itseruskettava-postaukseen viitaten, käytätkö samaa Invisi-tuotetta myös kasvoille?

  Reply
  • Alexa December 2, 2018

   Joo käytän välillä! ? xx

   Reply