TBT: LINDA & ALEXA 2012 THROWBACK VIDEO

Arkistojen kätköistä löytyi helmiä! Kuvattiin nimittäin Lindan kanssa pieniä videoita vuonna 2012 kun olin Tukholmassa käymässä. Ei ole tosiaan ihan laadukkaammasta päästä nuo klipit, mutta ajattelin silti että olisi hauska jakaa tämä. Etenkin kun videoita ei siihen aikaan tehty, ja nyt olemme kunnostautuneet niiden kanssa. Jestas, tästä on niin paljon aikaa!

I found this one from my YouTube channel and I needed to share it with you guys! It’s a random video from 2012 when I was in Stockholm with Linda, actually it was in May exactly four years ago.It’s pretty pointless video, but I thought that it still would be fun to share it. Hope you like it! 

Music: A r i z o na – Where I wanna be (James Carter Remix)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Annika May 26, 2016

  Moikka Alexa, olisi visiitti Helsinkiin tiedossa ja kysyisin hyviä ravintolavinkkejä niin lounas- kuin illallispaikoistakin. Mielellään kuitenkin suht maltilliselta hintatasolta, sillä oppiskelijapariskunnan pääkaupunkiseutuvisiitti kyseessä. Myös visiittiehdotuksia niin shoppailutarjonnasta kuin muustakin ajanvietosta otetaan vastaan. Pääkaupunkiseutu ei kummallekkaan kovin tuttu entuudestaan ole. :)

  Reply
  • Alexa May 26, 2016

   Ravintola Tori on tosi kiva sellanen rento ja edullinen paikka :) Mun lemppari! En kauheesti shoppaile ylipäätään, eikä täällä ole kauheasti ketjuliikkeitä kummempaa. Paitsi tietty Fredalla Zarro ja Gaudete ;) Tervetuloa tänne, nauttikaa! xx

   Reply
 2. A May 26, 2016

  Olipa hauska video, hyvä meininki ja ihana tällänen tyttöjenhömppäily video, omasta puhelimesta löytyy melkein samanlaisia videoita. :D sellanen fiilis et nyt tarvii järjestää joku kunnon tyttöjenilta!:)

  Reply
  • Alexa May 26, 2016

   Haha no eikö vaan! Ei tosiaan huippulaatua tai mitään sen kummempaa, mutta ajattelin että juuri tällaista “kotikutoista” materiaalia on hauska jakaa välillä :D No todellakin! xx

   Reply
 3. Sanna May 26, 2016

  Super hauska ja ihana video!?

  Reply
  • Alexa May 27, 2016

   Jee ihana kun tykkäsit :) xx

   Reply
 4. Manta May 27, 2016

  Olipa positiivinen video! Hei kysymys, mikä niiden vaaleenpunasten addujen malli on? Ne mitkä näky snapchatissa. Näytti kapeemmilta kun normi superstarit, onko näin? ?

  Reply
  • Alexa May 27, 2016

   Kiitos :) Apua en kyllä osaa sanoa! Pitää ottaa selvää :o xx

   Reply