20 PICTURES + PARIS TIPS

Vaikka paljon ollaan Lindan kanssa reissattu, niin tämä oli kyllä yksi parhaista reissuista! Juuri sopivassa suhteessa työhommia (jotka ei noissa maisemissa ja hyvässä seurassa tunnu töiltä), hyvää ruokaa ja rentoilua. Kaiken kruunasi vielä täydellinen sää, joka suosi meitä läpi reissun, eli parempaa reissua en olisi voinut toivoakaan! Torstai-maanantai on muutenkin ihan täydellinen pidempi viikonloppu, jonka läpi nipin napin pärjää ilman toimivaa nettiä. Ehkä ihan hyväkin ottaa välillä pieni irtiotto somesta ja nauttia vaan hetkestä.

This was one of the best trips ever! Just the right amount of work (which doesn’t feel like work when you are in Paris, surrounded by your favorite people), shopping and good food. The weather was also perfect throughout the weekend, so I couldn’t imagine a better trip. 

Oltiin puolet reissusta Airbnbssä ja puolet hotellissa. Buukattiin reissu sen verran viime hetkellä, että majoitusta oli ylipäätään vaikea löytää muotiviikkojen aikaan. Asuntoon saatiin kahdeksi ensimmäiseksi yöksi kämppikseksi Janita ja meillä oli jälleen hulvattoman hauskaa.

We booked the trip last minute, so we didn’t have a lot of options regarding the accommodation. We decided to stay a few nights at an apartment and the last nights at a hotel. 

Ei tunnettu meidän Airbnb:n lähistöllä olevia kahviloita, niin mentiin tuttuun ja turvalliseen Le Pain Quotidieniin. Sieltä saa ainakin hyviä croissantteja!

The first morning we had breakfast at Le Pain Quotidien nearby. 

Käytiin katsomassa meininkiä Balmainin näytöksen ulkopuolella ja oli kyllä ihan hullu meno! Niin paljon kuvaajia ja tyylikkäitä vieraita. Janitan blogiin tulee varmasti lisää kuvamatskua sieltä!

We also went to see the Balmain show venue and it was pretty chaotic. So many photographers and beautiful guests!

Tavattiin meidän L’Oréalin yhteyshenkilö aperitiivin merkeissä Galeries Lafayetten kattoterassilla. Miten en olekaan käynyt siellä aikaisemmin? Näkymät ovat mielettömät!

We met our friend from L’Oréal at the Galeries Lafayette Rooftop bar, there’s definitely the coolest view ever! 

Kliseiset kaverikuvat, tietty!

Palais-Royal tulee käytyä lähes joka Pariisin reissulla, on se vaan niin upea. Café Kitsunésta haen poikkeuksetta aamukahvin, sillä sieltä saa kaupungin parhaat kauralatet ja dirty chait.

Café Kitsuné at Palais-Royal serves the best coffee (at least the best oat milk lattes) in town. 

Käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa Marimekon näytös ja sen jälkeen Cafe Marlyssä aamupalalla.

We went to see Marimekko’s presentation and had breakfast at Café Marly afterwards.

Café Costes ja L’Avenue on parhaita paikkoja people watchingiin. Muotiviikkojen aikaan ulkona parveilevat paparazzit on taattuja.

Café Costes and L’Avenue are the best places to people watch, especially during fashion week. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. gabrielakre October 9, 2018

  Love all the pictures:))

  Reply
  • Alexa October 9, 2018

   Thanks babe! 😘 xx

   Reply
 2. Merja October 9, 2018

  Pariisissa on jotakin taikaa. Monessa paikassa ei tee mieli käydä toistamiseen, mutta Pariisiin ei kyllästy ikinä.

  Reply
 3. Julia October 9, 2018

  Hahah apua pariisilaisia varmaan lämmittäis kuulla että turistejen mielestä belgialaisesta ketjukahvilasta saa hyvät croisantit Pariisisa :D

  Reply
  • Alexa October 9, 2018

   Hahah no mut mä oon turre minkäs teet! 🙈 Ei mutta ei tosiaan ollut lähellä mitään muuta, etenkin kun porukassa on ruokarajoitteisia. Ei ole tosiaan ihan itsestäänselvää että Pariisin kahviloista saa maidottomia / gluteenittomia tuotteita, valitettavasti. 😭 xx

   Reply
 4. Jarina October 9, 2018

  Ihana Pariisi! Ja ihania kuvia! :)

  Reply
 5. josculi October 10, 2018

  Upeita kuvia ja ihana fiilis välittyy teidän reissusta <3

  Reply
  • Alexa October 10, 2018

   Oi ihana kuulla! 😘 xx

   Reply
 6. s October 10, 2018

  millä aluella oli tuo air bnb

  Reply
  • Alexa October 10, 2018

   Rue Bergère 😊 xx

   Reply
 7. Helmi October 17, 2018

  Hei, nää sun kuvat on niin ihana värisiä että pakko kysyä millä olet muokannut nämä :) onko sulla jokin tietty kaava muokkaamiseen vai käytätkö jotain samaa pohjaa näihin

  Reply
  • Alexa October 17, 2018

   Voi kiitos! 😍 Photoshopilla oon tehnyt, en tee kauheesti mitään erikoista 🙈 Säätelen vähän sävyä lämpimämpään ja taivasta turkoosimpaan. Tykkään enimmäkseen käyttää Photoshopin CameraRaw-ohjelmaa ja sitä kautta fiksata noita sävyjä. 🙏 xx

   Reply