20 PICTURES + PARIS TIPS

october 9, 2018, Paris

Vaikka paljon ollaan Lindan kanssa reissattu, niin tämä oli kyllä yksi parhaista reissuista! Juuri sopivassa suhteessa työhommia (jotka ei noissa maisemissa ja hyvässä seurassa tunnu töiltä), hyvää ruokaa ja rentoilua. Kaiken kruunasi vielä täydellinen sää, joka suosi meitä läpi reissun, eli parempaa reissua en olisi voinut toivoakaan! Torstai-maanantai on muutenkin ihan täydellinen pidempi viikonloppu, jonka läpi nipin napin pärjää ilman toimivaa nettiä. Ehkä ihan hyväkin ottaa välillä pieni irtiotto somesta ja nauttia vaan hetkestä.

This was one of the best trips ever! Just the right amount of work (which doesn’t feel like work when you are in Paris, surrounded by your favorite people), shopping and good food. The weather was also perfect throughout the weekend, so I couldn’t imagine a better trip. 

Oltiin puolet reissusta Airbnbssä ja puolet hotellissa. Buukattiin reissu sen verran viime hetkellä, että majoitusta oli ylipäätään vaikea löytää muotiviikkojen aikaan. Asuntoon saatiin kahdeksi ensimmäiseksi yöksi kämppikseksi Janita ja meillä oli jälleen hulvattoman hauskaa.

We booked the trip last minute, so we didn’t have a lot of options regarding the accommodation. We decided to stay a few nights at an apartment and the last nights at a hotel. 

Ei tunnettu meidän Airbnb:n lähistöllä olevia kahviloita, niin mentiin tuttuun ja turvalliseen Le Pain Quotidieniin. Sieltä saa ainakin hyviä croissantteja!

The first morning we had breakfast at Le Pain Quotidien nearby. 

Käytiin katsomassa meininkiä Balmainin näytöksen ulkopuolella ja oli kyllä ihan hullu meno! Niin paljon kuvaajia ja tyylikkäitä vieraita. Janitan blogiin tulee varmasti lisää kuvamatskua sieltä!

We also went to see the Balmain show venue and it was pretty chaotic. So many photographers and beautiful guests!

Tavattiin meidän L’Oréalin yhteyshenkilö aperitiivin merkeissä Galeries Lafayetten kattoterassilla. Miten en olekaan käynyt siellä aikaisemmin? Näkymät ovat mielettömät!

We met our friend from L’Oréal at the Galeries Lafayette Rooftop bar, there’s definitely the coolest view ever! 

Kliseiset kaverikuvat, tietty!

Palais-Royal tulee käytyä lähes joka Pariisin reissulla, on se vaan niin upea. Café Kitsunésta haen poikkeuksetta aamukahvin, sillä sieltä saa kaupungin parhaat kauralatet ja dirty chait.

Café Kitsuné at Palais-Royal serves the best coffee (at least the best oat milk lattes) in town. 

Käytiin ensimmäistä kertaa katsomassa Marimekon näytös ja sen jälkeen Cafe Marlyssä aamupalalla.

We went to see Marimekko’s presentation and had breakfast at Café Marly afterwards.

Café Costes ja L’Avenue on parhaita paikkoja people watchingiin. Muotiviikkojen aikaan ulkona parveilevat paparazzit on taattuja.

Café Costes and L’Avenue are the best places to people watch, especially during fashion week. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *