20 x DUBAI THROUGH MY PHONE

january 19, 2019, Dubai

Saavuttiin tosiaan Lindan kanssa Dubaihin viime sunnuntaina ja ihan hullua ajatella että tämä on vasta meidän toinen rantaloma yhdessä – ikinä! Paljon on tullut vuosien varrella yhdessä reissattua, mutta vuosien takaisen Kreikan matkan lisäksi ei olla koskaan oltu lämpimässä kohteessa yhdessä. Jo oli jo aikakin siis!  Postauksia puhelinkuvien kera on toivottu, joten kurkistetaan minkälaisia kuvia puhelimen arkistoihin on reissun aikana kertynyt.

We arrived in Dubai last Sunday with Linda and we have had so much fun! This is actually our second beach vacation ever, which feels completely crazy! Let’s have a look at the vacay pictures I found from my phone. 

Tämä on jo mun neljäs kerta Dubaissa ja olen jokainen kerta ollut eri hotellissa. Tällä kertaa majapaikaksi valikoitui uudenkarhea FIVE Palm Jumeirah -hotelli, joka oli kyllä ihan mieletön! Huoneet oli upeita ja parempaa näkymää saa kyllä etsimällä hakea. Ainoa miinus hotellissa oli ihan älytön biletys, joka jatkui aina yön pikkutunneille asti, eli en lapsiperheille lähtisi kyseistä hotellia suosittelemaan. Muuten hotellikokemus oli kyllä erittäin hyvä ja voisin kuvitella asuvani siellä joskus uudelleen. Löysin puhelimen arkistoista tuon erittäin mielenkiintoisen parvekekuvan, jossa Linda taitoi testata vaan valoa. Tällaisia ruutuja on ainakin meikäläisellä puhelimessa useita ja laitetaan varmasti Nonsensen Instagram-tilille tulemaan parhaita paloja.

We stayed at the fabulous FIVE Palm Jumeirah hotel, which we totally loved. The only downside is that there’s a party going on 24/7, but despite to that, it’s pretty amazing and the view is breathtaking. I found the balcony picture from my phone, Linda was testing the lighting and I was goofing around a usual. 

Aada liittyi meidän seuraan maanantai-iltana, mikä oli ihan super hauskaa! Meistä on hitsautunut Aadan kanssa ihan mieletön tiimi viimeisen puolen vuoden aikana ja oli super ihanaa saada Aada meidän lomaremmiin mukaan. Aada on mulle kuin pikkusisko. ❤️

My assistant Aada also joined us on Monday evening and it was so much fun to have her with us. She is like a little sister to me! 

Nämä kuvat on otettu One & Only -hotellista, sekä hotellin alueella sijaitsevasta DRIFT Beach -klubilta. Teen vielä vinkkipostauksen ravintoloista, kahviloista ja rantaklubeista erikseen.

These pictures are from One & Only and DRIFT Beach Club. I’ll do a separate post on beach clubs, restaurants and cafés. 

Tästä mekosta tuli paljon kyseyitä Instagramin puolelle. Kyseessä on Tularosa-merkin mekko (*mainoslinkki) , joka on kyllä ihan mieletön!

I got so many DMs regarding this dress, it’s from Tularosa (adlink) , totally love it. 

Päätettiin kerrankin toteuttaa meidän lomaunelma ja mennä seilailemaan Dubain edustalle. Ehdottomasti yksi hauskimmista jutuista mitä ollaan koskaan tehty! Mun bikinien perään tuli paljon kyselyitä Instan puolelle ja ne on sellaiselta ruotsalaiselta merkiltä kun Meloonpro.

We also booked a yacht tour which was so much fun! I can totally recommend it. The bikini is from Meloonpro

Lähes kaikki nähtävyydet on Dubaissa tullut kierrettyä, mutta aavikolla en ole koskaan aikaisemmin ollut. Päätettiin siis tällä kertaa mennä kokemaan tuo mieletön aavikko safari ja se oli kyllä myös älyttömän hauskaa. Ajelua dyyneillä ja illallista auringonlaskiessa, eli ihan täydellistä.

This was my first time attending the desert safari experience and it was so cool! 

Vinkkipostausta on toivottu paljon, joten sellainen on vielä tuloillaan.

You have been wishing for a post regarding all the cafés and restaurants, so I’ll post that next week.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *