2 x Olivia Palermo

Olivia Palermo kuuluu luonnollisesti mun tyyli-ikoneihin mm. Rachel Zoen ja Kourtney Kardashianin ohella. Bongailin Olivialta muutaman kiinnostavan asun, jossa hän on lähipäivinä näyttäytynyt.
 
Ensimmäisestä asusta respectit siitä että ei olla yritetty liikaa. Yksinkertainen asu toimii mielettömän hyvin ja tästä saan itsekin inspiraatiota syyspukeutumiseen. Mausteet jo kaapista löytyvätkin :)
 
// Olivia Palermo is one of my style icons along with Rachel Zoe and Kourtney Kardashian (for example). I wanted to pick a few of my favorite outfits that Olivia has worn in the past few weeks. 

The first one is actually my favorite, simply because it looks so laid-back. Usually Olivia is so “high-fash” that it feels good to see her dress like a mainstream for once.

Kuvat:Zimbio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Maria August 18, 2012

  Olivialla on kyllä ihan mahtava tyyli! Eka kuva on kyllä ihan lemppari.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   Joo siis O:lla on niin pettämätön tyyli ! Välillä ehkä vähän liikaakin “yritystä” tai sitten mä en oo niin “high-fash” että ymmärtäisin niiden päälle, mutta 90% iskee ja kovaa! xx

   Reply
 2. Anonymous August 18, 2012

  Olivia on kyllä tosi tyylikäs lähestulkoon aina :) oon samaa mieltä siitä, että joskus hän yrittää hieman liikaa, mutta toi eka kuva varsinkin antoi paljon inspiraatiota =) Hyvää viikonlopua sulle! =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   Jep ;)! Kiitoksia vaan ja samoin sinne :) xx

   Reply
 3. Anni August 18, 2012

  Oon kanssa rakastunut samaisen neidon tyyliin! Toi ensimmäinen kuva on niin ihanan simppeli :)

  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  Reply
 4. ellu August 18, 2012

  Heip Alexa! Mistä hei otit nuo kuvat? :) Oon ettinyt jotain kivaa sivustoa, mistä löytäisi juurikin julkkisten outfittejä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   Sori, lähteet unohtu :) Zimbiosta on :)! xx

   Reply
 5. Anonymous August 18, 2012

  Kiitos! =)hei muuten kun sä kyselit yhessä vaiheessa postausehdotuksia niin voisitko tehdä jossain välissä sellaisen postauksen ” mitä jokaisen naisen vaatekaapista pitäis löytyä” tyylisen jutun? =), eli antaisit vähän sellasia vinkkejä, millä vaatteilla ja asusteilla pärjää milloin vain =) se tulis nimittäin tarpeeseen =D ja sit viel yks juttu: missä päin helsinkiä sijaitsee miumiu laukkukauppa? ja se paikka mistä saa niitä jugurttijuttuja? :D ja loppuun vielä: oot oikeasti tosi kaunis ja mä ihailen sun tyyliäs, itsevarmuutta ja luonnollisuutta! =D todella inspiroivaa =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   Miu Miuta myy Suomessa Nina’s, mutta en suosittele ostamaan sieltä yhtään. Sairaan huonoa palvelua tai eihän sitä voi edes palveluksi kutsua! Jos halua Miu Miuta, niin osta heidän omasta nettikaupasta suoraan! Samat hinnat, eikä toimituskuluja :) Jugujäätelö paikka on Kippo ja se sijaitsee Iso Roobertinkadulla (kävelykatu Punavuoressa) :)

   Ja totta kai voin tehdä tollasen postauksen, sehän sopii! :) Kiitoksia ihanista sanoistasi ja hyvää viikonloppua :) xx

   Reply
 6. Anonymous August 18, 2012

  okei, toi oli hyvä tietää, kiitos! =) ja täytyypi käydä maistamassa jugujäätelöä ;) mutta joo kiitos paljon tosta vinkistä! =)

  Reply
 7. Anonymous August 18, 2012

  Mulla on sellanen ongelma, etten näe puolikakaan näistä kuvista (käytän nokian symbiania ja androidin padia). Esim. nämä olivia-kuvat ei näy laisinkaan :(

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   No voi hitsi :/ Ei oo kyl kukaan muu sanonu samaa! En tiedä sitten mistä johtuu… xx

   Reply
 8. Jenna August 19, 2012

  Upeita asuja kyllä! Tällä naisella on kyllä ihan uskomaton tyylitaju, huhhuh:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  Reply
 9. Elena August 23, 2012

  Nämä on itse asiassa jo aika vanhoja asuja, mutta viime aikoina ei olekaan näkynyt mitään uusia kivoja mediassa, missähän lie Olivia seikkailee….? Mä rakastan Olivian tyyliä ja olen seurannut sitä jo ennen Citya, mutta parasta hänessä on se, kuinka hänen tyylinsä vetoaa niin erilaisiin ihmisiin! :)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 23, 2012

   Joo niin oli joo huomasinkin :D Hmm jaa-a missä lie piilee! xx

   Reply