2 ASUA TÄLTÄ VIIKOLTA

october 30, 2019, outfit

kaupallinen yhteistyö: timberland

Muistatteko kun vuosia sitten tein “four ways to wear”-postauksia? Ne oli kovin tykättyjä silloin ja se konsepti pitäisi kyllä tuoda takaisin! Tein itse asiassa silloin myös neljä tapaa pukea Timberlandit-sarjan ja silloin vain haaveilin yhteistyöstä brändin kanssa. Ilokseni olen jo muutaman vuoden ajan saanut tehdä Timberlandin kanssa yhteistyötä, mikä on kyllä ollut ihan huikeaa! Timssit on maailman parhaat talvikengät ja on ollut hienoa huomata, kuinka malleja vuosi vuodelta kehitetään eteenpäin.

Remember the four ways to wear posts I did back in the days? I need to bring them back, right? I actually did four ways to wear Timberlands years ago and back then I only dreamed about working with them. I’m so grateful for being able to work with brands I truly love and luckily Timberland is one of my long-term partners. They have such a great selection of timeless shoes and they always manage to step up their game and develop their products even further.

Nämä Lucia Way-bootsit muistuttavat ulkomuodoltaan paljon Timberlandin klassista 6 inch bootia, mutta nämä on mallina ihan uutukaiset. Mielettömän kevyet, mukavat jalassa ja vieläpä vedenkestävät. Kengän sisävuori on valmistettu 50% kierrätetystä PET-muovista. Eli jos on vielä talvikengät hakusessa, niin Timberlandilta löytyy hurjasti kivoja malleja, joiden käyttömukavuus on todella taattu! Helsingissä on tosiaan Timberlandin liike Forumissa, joten siellä pääsee kunnolla testailemaan ja fiilistelemään valikoimaa. Forumin liikkeestä saatte muuten -20%, kun mainitsette kassalla nonsense. Koodi voimassa marraskuun loppuun. 🖤

The new Lucia Way boots are really similar to the classic 6 inch boots, but they are lightweight and even more comfortable, not to forget the fact that they are waterproof. So if you are still on a hunt for new winter boots, keep them in mind! Hope you enjoy these fall outfits!

Eilen kun lähdin ovesta ulos tässä asussa, niin ajattelin että vähän ylireagoin viilenneisiin keleihin, mutta ei mulla kyllä kuuma tullut. Päinvastoin oli ihanaa kietoutua makuupussimaiseen takkiin ja talsia noissa lämpimissä kengissä pitkin kaupunkia.

Sama asu, mutta ilman makuupussia. Ehkä ne terassikelit ovat jo vähän menneet? Joskin takin kanssa pärjäsi kyllä mainiosti, etenkin kun aurinko ihanasti lämmitti. Toivottavasti on vielä tällaisia kauniita syyspäiviä edessä!

Toivottavasti tykkäsitte tästä asupläjäyksestä!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *